Biraz bunun hakkında araştırma yaptım ve bende de sırtımın aynı yerlerinde sarkma olduğunu gördüm hatta resim koyabilirsem göstereceğim sarkmaları
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz bunun hakkında araştırma yaptım ve bende de sırtımın aynı yerlerinde sarkma olduğunu gördüm hatta resim koyabilirsem göstereceğim sarkmaları
Sütyenin sırtta sarkmaya neden olduğu düşüncesi biraz yanlış anlaşılıyor Sütyen tek başına sırt bölgesinde kalıcı sarkma oluşturmaz ama özellikle bedeni küçük veya sıkıysa sırt çevresindeki dokuyu sıkıştırıp katlanmış gibi gösterebilir Bu da sütyeni çıkardığında o bölgede daha belirgin bir iz veya sarkma varmış gibi görünmesine neden olabilir Yaş kilo değişimi genetik yapı cilt elastikiyeti ve vücut yağ dağılımı sırt bölgesinin görünümünde çok daha etkili Faktörler arasında sütyenin uzun süre takılması da bölgesel baskı nedeniyle geçici iz ve katlanma yapabilir ama bunun kalıcı sarkma yaptığına dair güçlü bir kanıt yok Bence burada en önemli şey doğru beden ve uygun model kullanmak Çok sıkı bir sütyen sırtı gereksiz yere sıkıştırıp gün içinde rahatsızlık ve belirgin iz yapabilir Eğer istersen fotoğraf üzerinden de genel olarak neyin normal cilt katlanması neyin sütyen baskısı gibi göründüğünü değerlendirebilirim ama bunun tıbbi tanı yerine geçmeyeceğini de belirtmek gerekir
Nasil resim aticam bilmiyorum ki
Cevap
10Cevap
zayıflıktan ya da kas yetersizliğinden oluyordur o, sutyenle alakası yok. spor salonunda sırt ve omuz çalışırsan o sarkma dediğin yerler toparlanır zaten.
Bralet tarzı tercih ediyorlar çoğunlukla. Askısı vs olmadığı için daha rahat olduğunu söylüyorlar. Deneyebilirsin bence.
Sırt nasıl sarkar?
Hayır
Hızlı resşm kullan
Sütyen zaten zararlı bişey
Giyme bence :)
Takma boş ver
Sırt sarkmasi ne
boyuta baglı
Sırtta nasıl kıızzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?