gecmis gunahlarim aklima geliyor surekli ve kahroluyorum.
gecmisten nasil kurtuluruz?
onumuze bakariz?
gecmisten nasil kurtuluruz?
onumuze bakariz?
Merhaba, öncelikle bu günah politikası ile yaşarsanız, yaşlanır yıpranır ve zihinsel duvarlarınızı sağlamlaştırır iseniz! ileride yıkması zor olacak şekilde, üstelik geçmişe takılmaktasınız, yapmayın zaman ve psikolojik israfa neden olmaktasınız. Neden eziyet etmektesiniz kendinize, ne gibi bir hata yaptınız ya da olay yaşadınız bilemem ama geçmişi kısır döngü gibi zihninizde tekrarlatır sanız bu sizin gelecek yaşantınızı karanlığa çevirecektir. Adı üstünde ''geçiş'' değişemez, müdahele edilemez bu yüzden çözümü olmayan bir durum için kendinizi yıpratmaktasınız ha ben zevk alıyorum böyle yaşamaktan derseniz bu da sizin tercihiniz, bir n önce geleceğiniz ve size mutluluk verecek eylem ve düşünceler içerisine girmenizde yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.
Hepsini sen yaptın ve o yaptıkların bugün oldugun kişi yaptı seni ve ölene kadar yapmış olarak yaşayacaksın bunun kurtuluşu yok ya kabullenirsin kim olduğunu ya da böyle kahrolursun bir yabancı gibi
Günahlarını yaz diyenlere yazma sakın. Tövbeni et birdaha tekrarlama. Bol bol tövbe et. Dinle uğraş. Sevap kazanacağın işler yap. Hak yediysen helallik iste. Senin gibi banada olmuştu birara.
Cevap
8Cevap
Geçmişte ne gibi günahlar işledin. Yazsana. Belki onlar günah değil.
Değiştirebiliyor olsaydık geçmişi düşünerek yaşayabilirdik. Hiç bir şeyi değiştirme imkanımız yokken geçmişe takılıp kalmanın mantığı nedir?
Sana onları unutturcak birisini bulana kadar unutamazsın
Tövbe edip bidaha yapmazsan
Ölücez çokta düşünme yaşandı bitti 😂
Zümer 53
Tevbe ile dönmeyecek bir tevbe ile kardeşim.
Kimse gunahsız degıl😅😅
ibadet ederek
Geçmişte ne olduki
Zina mi ettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar