Gece uyuduğum zaman birden başım dönmeye başladı. Sabah kalkınca da aynı şekilde başım dönüyordu, yatakta oturur pozisyonu aldım sanki deprem oluyormuş gibi sarsılıyordu etraf ve midem bulanmaya başladı. İlk defa böyle bir şey yaşadım ağlayacaktım resmen ve hâlen de geçmiş sayılmaz beynimin içinde hissediyorum dönmeyi, hâlen midem de bulanıyor
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
hastalık olabilir.
Hiç yokken olduysa psikolojik veya ruhsal bir durum olabilir. Belki çok stres altında kalmışsındır, yaşamın acımasız zorluklarında böyle şeyler olabiliyor Melis’im. Benzer vakaları bende yaşadım ve sonucu hiç felaket olmadı daha da bilinçlendim ve güçlendim
“Ruhsal uyanış” hakkında bir durum olabilir mi? Bu konudaki araştırmalarını aksatma ☺️ mukayese et bakalım yaşadıklarınla o bilgilerin çoğu örtüşüyor mu? Kalbin örtüştüğünü kabul ediyorsa mükemmel ve sonsuz bir başlangıç kazandın. Bu senden döndürülmeyecek de. Ödülüne şükret beybim
Benign Paroksismal Pozisyonel Vertigo veya iç kulak enfeksiyonu olabilir
İç hastalıkları veya Kulak Burun Boğaz uzmanına görün
Aşırı baş dönmesi mide bulantısı yer ayağın altından kayıyor hissi bu ihtimalleri gösteriyor
Baş dönmesi öyle hafife alınacak bir şey değil. Tek seferlikse bir şey değil ama tekrar ettiyse hızlıca bir uzmana görünmelisin.
Muhtemelen vertigo bir nörologa ya da kbb uzmanına görünün geçmiş olsun
Vazovagal senknop bayılma veya tansiyon sorunu
Biraz suyu arttır bakalım 4 5 saat devam ederse 112 babayı çağır
Strese bağlı olabilir
Geçmiş olsun canım bir hastaneye git bence bir baktır bu güzelliğe yazık olur yazık olmasın sana
Bas donmesi ike mide bulantisi ayni anda yasiyormusun
Evet ikisi aynı anda oluyor
Doktura gidip gorunmediysen aksi belirtjlmwdikce kalp kirizi belirtisi dir bu ama onun yanin da ilac kullaniyorsan yan etkisi olabilir mide floran da buzulmua olabilir ayni zaman da vitamin eksikligin de vardir
Bilinc bulanikligi varsa sen de mide floran bozulmustur takviye alman lazim probiyotik b12 c vitamini a vitamini d vitamini
Aynisini ben yasadim cunku takviye alarak duzelttim ki zaten benim bunlaedan dolayi oluyormus
Sol göğsümde uzun zamandır ara sıra beliren ağrı oluyor acaba bahsettiğin gibi kalple ilgili olabilir mi? şu an kalbimde ağrı yok ama
Bir de sol kolumu en ufak havaya kaldırdığımda hemen uyuşuyor ama sağda öyle bir uyuşma olmuyor
Yasiniz kac peki sizin
22
Ee sol kolunuz da uyusma var qrti gogsunda agri var ve sen neyi bwkliyon ki doktura gitsene vucut tepki veriyor ve uyriyor seni kalp kirizi olabilir
Sigra iciyormusunuz ve
İçmiyorum ama içilen ortamda bulunuyorum
Üşenirim ki gitmeye bir de midem bulanırken asla gidemem
O zaman diycek bir sey yok
kalpten gidicek haberi yok
Stres ya da sıcaklar olabilir
Hemen bir doktora gitmelisin
hamilelik olabilir mi?
Geçmiş olsun geçer umarım biran evvel
Hangi erkek başını döndürdü?
Tümör olabilir
Acile git