Daha 18'sin, önünde bolca zaman var deyip durmayın, tam 2 gündür kriz geçiriyorum, uyuyamıyorum, kusuyorum, ilk defa geldi başıma. Tam 4 yıldır yalnızlık acısı var, hiç sevgilim olmadı. Doktora gitmek istesem de şimdi ailem neyin var, kafayı mı yedin der, hiçbir kız bakmıyor, enerjim kötü, tipim eh işte ama dayanamıyorum. 2 gündür her gece kusuyorum, iyi çıksın diye yürüyüşe gittim yok da gözlerim dolu yani bilmiyorum, benim yaşadığım şey nadir mi
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal bence. Kızacaksın ama gerçekten daha çok gençsin elbette olacak. Bence hobi edin spor yap bir yerlere üye ol çık gez gezin çekim yasası evde Karalar bağlayıp kustugunda çalışmaz ablacım. Negatife odaklanma ailende seni anlayacak kimse yoksa yakın çevrende de mi yok aklı başında bi abin sana yardımcı olsun
Abla evde durunca zaten strese gidiyorum ama sokakta yürürken de hiç bakış almayınca daha çok strese giriyom
Ay Allah aşkına bakmazlarsa bakmasınlar. Sen kendine odaklan. Sporunu yap giyim kusamina özen göster genel kültürünü yükselt. Zamanla sana bakmayanlar bu çocuk bize bakmaz diye ağlanır
Abla bana uğurlu geldin ha okuyacam derken yolda yabancı uyruklu güzel zarif kadın benden biryerin adresini sordu verdim kadın yanağımdan öptü stres gitti yemin ederim ya 👌🩷
18 yaşında sevgilin yok diye kusacak kadar kriz geçirip hastanelik oluyorsan senin sorunun yalnızlık değil kendinle hiç tanışmamış olman kendi varlığına tahammül edemeyip özsaygını dışarıdan gelecek bir ilgiye endekslediğin sürece bu krizleri daha çok yaşarsın bu derece bir muhtaçlık ve bağımlılık kafasıyla zaten sağlıklı bir ilişki kuramazsın önce bir aynaya bakıp kendinle barışmayı öğren çünkü kimse kimsenin rehabilitasyon merkezi değil ve bu kafadaki birine kimse yaklaşmaz
Hayır abla öyle değilim tam yani iki gün önce aşık olduğum kız vardı onu da başka erkeğe asılırken gördüm yolba yüzüme bile bakmazdi bana hurdacı muamelesi yaparlardı o olunca yaraya tuz geldi elimde değil
Yalnızlıktan kusanı ilk kez görüyorum.
Yaa bende kendime kızıyorum neden bu kadar takıyorsun sanene diye ama yemin ederim bugün midem bulanmasin diye avucumdan küçük boş ekmek yedim sonra gün boyu subharic ağzıma hicbirsey girmedi söylemem birşeyi değiştirmez ama dertleşmek iyi be ablam
Depresyonda olabilirsin.
Kitap oku.
Bende öyle kral ne yapacaz bilmiyorum