Yalnızlığa iyi gelen tavsiyeleriniz var mı?

Yalnızlığa iyi gelen tavsiyeleriniz var mı?
Yalnız kalabilmek bir süre için gerçekten de harika bir tatil olabilir. Bence bu yönden bakmak lazım. İnsan kendi başına da oldukça eğlenebilir. Ben böyle zamanlarda kendimi genel olarak spor yapmaya vuruyorum. Yürüyüş yapmak, bir şeyler izlemek ya da kitap okumak çok çok iyi gelebiliyor.
Olumsuz yönden bakmayıp, tadını çıkarmayı deneyebilirsin.
Ya da birine mesaj at, konuş kafan dağılsın.
Youtube'da videolara bakabilirsin.
Müzik dinleyebilirsin. Balkona çıkıp birkaç dakika dışarıyı seyretmek, çekmeceleri dağıtıp tekrar toparlamak vs vs. daha çok sayarım da nedense sadece oturmak, hiçbir şey yapmak istemediğini hissediyorum.
Sadece o yalnızlığın keyfini çıkar.. kendinle mutlu olduğun an hiç bir şey umrunda olmayacak zamanla anlayacaksın olmaması gereken biri ile birlikte olmaktan ise yalnız olmak daha Onur verici
iyi yorum
@hikayeyazarı teşekkür ederim
Yalnız biri olarak bence en iyisi sevgili bulmaktır sevgilin varsa abi onunla zaman geçir. yoksa da bence kitap okumak spor yapmak ya da film izlemek en iyi seçenek
Kalbime yakışmadıktan sonra napim ben sevgiliyi barış
Yakışır abi neden yakışmasın kötü biri değilsin
Cevap
4Cevap
Seni içine çekip sürükleyip götürücek güzel bir film.
Yalnızlığa da iyi gelir modunu da yükseltir.
Yamuk bir kişiyle hayatı paylaşmaktansa, kaliteli bir yalnızlık her zaman daha iyidir.
Kızlar soruyor sitesi tabiki 😂😂 (umarım adminler görür) 😂😂
Sen gördün ya gerisini boş ver 😀
Hayır bu kadar yağ boşa gitmesin 😂😂
Ben yağcılık sevmem 😇
Sana değil adminlere yaptım 😂😂
Görsünler diyon yani 😬
Espiriyi bayatlattın teşekkürler 😂😂
Ağır bir gece geçiyorum espri kaldırmıyor kafam 😀
Oturup kafanı dinlemek en güzeli..
Onu hep yapıyorum zaten
O zaman yapmadığın bir şey yap..
Şuradaki sohbetten daha iyisi gelmez. Yaşadığın şehirde bir kitap kulübü, dans kursu, ya da drama olabilir.
Müzik, oyun, kitap okumak, düşünmek
Bilmem, alıştım artık.
Spor
Bu saatte
Evet
Tadını çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?