Uyurken son bir haftadır yüzümde bir nefes hissederek ya da dokunulduğunu hissederek uyanıyorum, bunun nedeni ne korkmaya başladım
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir şey yaşayınca korkman çok normal ama tek başına bu durum mutlaka ciddi bir şey olduğu anlamına gelmez Özellikle sadece uykuya dalarken veya uyanırken oluyorsa uyku ile uyanıklık arasındaki geçişte oluşan bir tür uyku algısı olabilir İnsan o sırada gerçekten yüzüne nefes veriliyormuş ya da dokunuluyormuş gibi çok gerçekçi bir his yaşayabiliyor Son zamanlarda stres uykusuzluk düzensiz uyku veya yoğun kaygı da bunu artırabiliyor Bir haftadır yeni başlamış olması nedeniyle birkaç gün uykunu düzenlemeye çalışman ve yeterince dinlenmen iyi olabilir Ama bu hisler sıklaşırsa tamamen uyanıkken de olmaya başlarsa gündüzleri başka belirtiler eşlik ederse veya uyku düzenini ciddi şekilde bozarsa bir doktora özellikle nöroloji veya uyku hastalıkları konusunda değerlendirme yapan bir hekime başvurman iyi olur Eğer bayılma nöbet benzeri hareketler şiddetli baş ağrısı konuşma bozukluğu güçsüzlük uyuşma veya görme değişikliği gibi belirtiler olursa beklemeden acil değerlendirme gerekir Şimdilik kendini korkutup bunun doğaüstü veya tehlikeli bir şey olduğunu düşünme çünkü uyku sırasında beynin oluşturduğu çok gerçekçi dokunma ve nefes hisleri mümkün olan bir durumdur
Çok tesekkürler
Cevap
6Cevap
Gmiş olsun abdestli uyu ayetulkursiyi aç tekrarlasın sureklı kısık sesle öyle uyu ama mahrwm ywrlerini ört
Denedim aynı
Karabasan olabilir yattiginn yeri temizligini kontrol et temiz değildir demiyorum birde dua oku yatmadan önce
Yaptım olmuyor olmuyor
Sen bu işleri bilen birine git acilinden
seni cin çarpmış knk
Sen hiç bekleme ben okur üflerim
ne hocasi
git geciktirme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?