Arkadaşlar beni 24 gün önce kedi tırmaladı ve boğazım kasılıyor su görünce yutunca. Boğazıma hava temas edince boğazım kapanıyor. Yorgunluk halsizlik var. Geceleri boğaz spazmlarından uyuyamıyorum. Aileme söylüyorum dinlemiyorlar. Ateşim yok ama bir sene önce 4'lü kuduz aşısı olmuştum. Çok bitkinim, elimi bile zor kaldırıyorum ben böyle bir yorgunluk görmedim. Kuduz muyum acaba
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşıdan sonra olduysan sebebi aşı ola bilir... Her aşıdan sonra olur böyle haller... Doktora git en kısa zamanda testler felan yaparlar. Burdan sonuç çıkmaz...
Kediden kuduz bulaşma vakası literatürde yok, bahtsız bedevi değilsen sorun yoktur bence
Bir bardaydık şehir ortamında. ama kalabalık bir sokaktaki barın 2. katınfa kedi dolanıyodu ondan bana kuduz geçti bence
Doktordan önce psikiyatra görünmeni öneririm
Neden
Neden diyo hâlâ
Ama ben doğruyu söylüyorum neden kimse beni ciddiye almıyorki
Kediden kuduz bulaşmıyor, kuduz öyle bi şey değil hem duş alabiliyor musun
Kediden kuduz bulaşabiliyor. Üstümde iki gündür bitkinlik var. 3 gündür boğazım kasılır diye korkudan banyo yapamıyordum annem bugün beni zorla duşa soktu. Boğazım falan o zamanda kasıldı ama bu kadar değildi 2 saat içinde kötüleşti.
Sen net takıntılısın
Hayır vallahi neden öyle diyorsun takıntı değil bu böyle takıntı mı olur
Bu geçer başka bi şeye takarsın, şimdilik buna üzülmeye devam
Geceleri o kadar kasılıyoki boğazım uyuyamıyorum nefes borum kapanıyo gerçekten doğru psikolojik bi durum böyle olmazki
Nasıl olur canım
Yok 24 hün olmuş olsan olurdun
Sanırım psikolojik hahaha
Doktora gitsene burada paylasana kadar
Su icebiliyormusun
Su içebiliyorum ama içerken ilk 3 yudumdsn sonra kasılma oluyo yutağımda.
Kuduz değilsindir bence ama acile gitmende fayda var
Gidiyorum sma önemsemeden geri yolluyorlar. 24 gün önce baya kalabalık bir bardaydık. Akşam üstü 2. katta otururken kedi dolanıyodu müşterilerin altında. Eve gittiğimde bacağımda uzun bi çizik gördüm. Kesin o kedi kuduzdu
Tirmalamadan kuduzluk bulaşıyor mu
Tabi bulaşabilir
Çok bir bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama randevu alıp doktora gidebilirsin belki durumun ciddiyetini anlayacak biri çıkar karşına
Bilmiyorum
Yüksek ihtimal