Dişi kedimi kısırlaştırdım ve bir türlü yerinde durmuyor hep yüksek yerlere çıkma çabasında.
Acıdan miyavlamaya başlayınca içim gidiyor sizce onu nasıl sakinleştirebilirim?
Acıdan miyavlamaya başlayınca içim gidiyor sizce onu nasıl sakinleştirebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kafasındaki huniyi 2 hafta boyunca asla çıkarma. yarasını yalarsa ya da pati atmaya çalışırsa boxda tut. dikişleri patlatırsa aynı süreci tekrar yaşar.
Bir kaç güne geçecektir ilginç benim kedim sürekli 1 hafta boyunca yatmisti yerinden kıpırdamadan
Neden doğum yapma hakkını elinden alma gereğı duydunuz ki?
günah ama kedi beslemek de moda oldu hayvanları doğal ortamında bırakın eve tıkıyorsunuz sırf populer diye giydirip yok instagram hesabı vs açıyorsunuz yazık size cidden ya acıyorum :D
😂
Başkan herkes hayvan seviyor..
Ama nedense bakan göremiyorum bu kedim 3 ay dışarıda yaşadı açlıktan kemik oluyordu nedense doğal ortamında yaşayacak bir güce sahip değildi?
Ben kısırlaştırmayı tercih ederim.
tamam almışsın iyileştiği zaman salarsın başkancı :D :D bende mesela hayvan severim ama beslemem evde özellikle titizim çünkü yemek korsun su korsun dışarı bitti aynu hapis hayatı gibi düşün seni hapise koysalar özgürlüğün olmadıktan sonra iyi olsa ne olcak bu da o tarz hayvanlar doğal ortamına alışkındır oyle yaradalışlarıdır :D sözde moda diye beslemekle olmaz :D
senide kısırlaştıralım o zaman :D :D
Aynen siz çok bilmişsiniz😊
Sizinle tartışılmaz..
Bak gene bırak ne güzel konuşuyor ya bu hayvan hergün kendisine yemek bulabiliyor mu? Ya da soğuk havalarda hayatta kalabiliyor mu?
Anca boş konuşursunuz. Titiz olun umrumda değil ben titiz değilim bu hayvana bakarım şahsen onun bir sorun yaşadığını görmüyorum nedense diğer sokak kedileri evime girip ev kedisi olmaya karşı değiller..
boşsun cidden işine gelmiyor tabi :D siz sözde hayvancısınız bende severim yola su korum vs en güzeli doğal ortamında kalmasıdır özgürce gezmesidir
Uzatmıyorum😊
İyi geceler dilerim
Kısırlaştırmasaydın keşke
Dışarıda geziyor her ay bana yavru doğurmasını mı doğru buluyorsun?
Benim de kedim var ama dışarı çıkmıyor ev kedisi
Bizim öyle olmuyor giriş kat ve dışarıya çıkıyorlar..
Gün.
Aneztezinin etkilerini atamamış olabilir
niye kısırlaştıriyosunuz yazık be
@justimagineittt mkkk sàlagı bakamıyosan diğal ortamına sal doğasına göre yaşasın
Hadsiz o... pu
Seni salmışlar belli
@justimagineittt ben hayvanseverim. siz ise hayvanseverlik adı altında hayvanlara işkence gibi onların doğasına aykırı davranıp bir de üremesine engel oluyorsunuz. Cahilliğiniz yüzünden ve beni her halükarda anlamak istemeyeceginiz icin konuyu kapatıyorum.
@justimagineittt ve lütfen bakamayacağınız hayvanı evinize hapsetmeyin
Bakıyorum gayette kedim 7 yıldır benimle boş yapma. kısır ayrıca.
@justimagineittt ahahaha
Ama sen ağlıyorsun
Hadi bay bay
@justimagineittt hala konuşuyor delirmiş kininden
Iki gün sonra
Niye kisrlastrdn