Sağlık 1 sa Kronik yorgunluk yaşıyor musunuz? KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kronik yorgunluk çağımızın en büyük sağlık sorunlarından biri. Hayat kalitesini olumsuz etkileyen bir durum...#Sağlık#KronikYorgunluk#HayatKalitesi Kronik yorgunluk yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 577 cevap paylaştı. Kronik diyebileceğim bir yorgunluk yaşamıyorum ama iş temposuna ve uykusuzluğa bağlı dönem dönem ciddi halsizlik olabiliyor. Birkaç gün dinlenmeyle geçiyorsa çok takılmıyorum; sürekli hâle gelirse artık normal yorgunluk gibi görmem. 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 433 cevap paylaştı. Yasıyorım sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kronik diyebileceğim bir yorgunluk yaşamıyorum ama iş temposuna ve uykusuzluğa bağlı dönem dönem ciddi halsizlik olabiliyor. Birkaç gün dinlenmeyle geçiyorsa çok takılmıyorum; sürekli hâle gelirse artık normal yorgunluk gibi görmem.
Zattirizort bi yorgunluk
Yasıyorım sanırım
Evet, bazen yaşıyorum.
Evet son 2-3 yıldır
Evet.
Evet.
Yaşamadım hiç