Boyunca geçmişimi hatırlamayacağım 7-8 ay falan bu yüzden tanıştığım insanları unutmamak ne yapabilirim
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyunca geçmişimi hatırlamayacağım 7-8 ay falan bu yüzden tanıştığım insanları unutmamak ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ekt yapmayacaklar ağır psikoz vakalarına yapmıyorlar hastane özelse yapabilirler
Doktor ekt yapacaklar yüksek ihtimalle dedi berbat durumdayım ayrıca psikoz değilim ben tanı koyulmuş bana anksiyeteli depresyon
Hastaneye yatırırlarsa dua et bana boş oda yok demişlerdi koskoca bakırköyde doktor ekt uygun görüyor bakırköy yapmıyor
Sen psikoz musun
Depresif şizoaktif
İlaçlar ise yaramıyor bende kendime zarar veriyor jiletle bileklerimi kestim bu yüzden 3 doktorum bana yatış verdi
Son doz antipsikotik kullanıyorum banada etki etmiyor
Anladım Çok geçmiş olsun eğer ki kullandığın son toz ilaç işe yaramıyorsa hastaneye yatmanı tavsiye ederim yatmıyorsan da ben yatayım baktım bana iyi geliyor ekt tedavisi de uygularlarsa iyi olursam buraya gelip yazacağım belki senin için de umut olur
Geçmiş olsun tek tedavi ekt
Hiç denemedim için bilmiyorum ama deneyen insanlarla konuştuğumda 7-8 ay boyunca ciddi derecede unutkanlık yaşıyorsun birkaç dakika önce tanıştığın insanla tanıştığını hatırlamıyorsun mesela Bir de uyandığı zaman müthiş bir acı çekiyormuşsun
Anlıyorsun beyninde bir şey yaptıklarını
100.000 hastanın 2 si ölüyor birde ekt yaparken
Allah sabır versin ama iyi olursun inşallah
Allah razı olsun biraz korkuyorum
Hiç korkma bu senin iyiliğine bir durum arada yaz buraya
Burayı unutacağım muhtemelnt 7-8 ay çoğu şeyi hatırlamayacağım için giremicem ama iyileşirsem unutkanlığım duzelirse yazarım iyileşeceğimi düşünmüyorum son çarem bu umarım ekt işe yarar
Yarar hiç kötü duyguya kapılma burada iyileştim mesajını bekliyoruz
Teşekkür ederim inşallah dua edin bana bu hastalığı yenip derslerime geri dönebileyim.
İnşallah güzel kardeşim duamız seninle
Allah razı olsun görüşmek dileğiyle
İnşallah kardeşim
dine yönel dine
Dine yönelmek de geçmiyor beyin kimyan değişiyor senin ben de çok denedim Allah'a da inanıyorum ama hani geçmiyor ilaçlar fayda etmiyor Tek çare ekt herhalde sen bunu yaşamadığın için dine yöneliyorsun ama Allah düşmanıma vermesin diyorum çok zor hastalıklar
ne olduklarını gayet iyi biliyorum , kendi elinle ürettiğin hastalıklardan ibaret olduğunu da , insan zihni karmaşık birşeydir ama belirli yöntemlerle kontrol edilebilir örnek irade gücü , kadere iman vs.
kendini kaygıya bıraktığın şeyler ve gelecek senin kontrolünde değildir o yüzden kafana takma , kaderin zaten belirlenmiştir sabret.
Allah Kuran'da derki: Her canlının bir belirlenmiş bir eceli vardır , ecel geldiğinde ne geciktirebilir ne öne alabilirsiniz.
Şimdi eceli düşünerek yaşamaktansa kendin için faydalı işlere yönel , Şafi adıyla Allah'a yönel.