Arkadaşlar bir daha duymayacak mıyım? Çok korkuyorum sağır oldum diye. Ciddi anlamda kulağım hiç duymuyor. Şu an antibiyotik ve Siprogut kullanıyorum. Kullandıkça tıkanıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Korkuyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bir daha duymayacak mıyım? Çok korkuyorum sağır oldum diye. Ciddi anlamda kulağım hiç duymuyor. Şu an antibiyotik ve Siprogut kullanıyorum. Kullandıkça tıkanıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
la yok sagir degil o geciyo sabretmen lazim ben 7 ay doktora gitmeden sabrettim bjraz sabir sagir degil elinj vurma asla asla asla iceri sokma bjsey sokarsan eger sagjr olur ama su anda sagir degil magnezyumlu sodalardan ic sık sık vjtaminli pekmez ye demir var bunlarda limonla beraber ye 😉
Yok yok anca dışarı akan iltihabı temizliyorum. Onun harici hiçbi şey sokmuyorum. Zaten damla yeterince tıkıyor 🥺 7 ay ilaçsız mı geçirdin? Vaov 😮 benim 2 hafta oldu. Dayanamıcak gibiyim. Nasıl dayandın 7 ay 😮 ayy tamam yicem, soda da falan ne var mis 🤩 teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun
2 3 hafta beklemen lazım tam etki veya tepki ne diye ondan sonra şu an çok erken antibiyotiğin etkiye başlama süresi bile 2 3 gün
9. Gündeyim antibiyotiğin. Ama 400 mg lık verdi. Benim 1000 liği kaldırabileceğime inanmıyor sanırım 🥺
En az 10 yıl bu işle uğraşan birisi tabiki kaldırabileceğini saatte ne kadar emilip ne kadar atılacağını gramı gramına biliyor merak etme. Ama tıbbın ilk kuralı primum non nocere yani önce zarar verme. Ve paralcecus un dediği gibi
Her şey zehirdir ve zehirsiz hiçbir şey yoktur. Bir maddeyi zehir veya ilaç yapan dozdur.
Hmm yani düşük doz hayat kurtarır, iyidir ama yavaş yavaş diyorsun
Çığlık atacam ha 🤨😂 vücuduna zaman ver sen hemen mi büyüdün ki hemen iyileşmeyi bekliyorsun?
Hahahah tamam tamam anladım ya. Kulağımın sağır olduğunu düşünmek beni çok yıprattı da 🤭😂
Evet hak veriyorum zaten dert çekmek hasta olmak çok zor ama bizi yıllar içinde sessizce büyüten beden sessizce de iyileştirme gücüne sahip merak etme. Sen bilime güven gerisi morali yüksek tutmak adına sana kalıyor keyfine bak geçmiş olsun😊🩵
Ay içim rahatladı biraz. Bilime güveniyorum 😂 çok teşekkür ederim 💖🌸
Antibiyotik ve diğer ilaçları belirtilen süre kadar kullandıktan sonra zaten kulağın rahatlayacak eğer tıkanıklık halen devam ederse kbb ye gidersin belki mukoz tabakası veya zarı zarar görmüştür.
Zar delik. İrinli akıntı oldu 10 gün kadar. Yeni yene kurumaya başladı
Hımm sıkıntıymış o zaman dikkat etmek lazım geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
odyoloğum. saf ses odyometrisine gir , tedavi sürecin bittiğinde tekrar gir. sonuç karşılaştırılması gerekiyor. Ama tedavi sonrası elbet düzelme olacaktır ancak iyi bir doktorun doğru tedavi uygulaması sonucunca
Konya'da Levent Soley e gidiyorum. Belki duymuşsundur bilmiyorum. Çoook iyi bi doktor. Onun söylediğine göre 15 güne geçecek. Sadece sabret dedi. İnşallah dediğin gibi düzelme olur. Kulağımda delik falan var. Damlalar oraya gidiyor. Yani şu an ciddi anlamda duymuyorum. Bu yüzden işitme testine sokmadı
süreci geçir. çok fazla basınç hissediyorsan , burnunu elinle sıkıp sürekli yutkun. bi nebzede olsa açılmış gibi hissedebilirsin
Bunu yapmamı zarım delik olduğu için yasakladı:(