hayatımda beni zorlayan çok şeyler var ufak yaştan itibaren kötü şeyler yaşadım aile içi gerginlikler maddi zorluklar hayal kırıklıkları emeklerimin hiç olması derken sinirlerim aşırı bozuldu artık sinir doktoruna gittim reçete yazdı reçeteye baktım antidepresan da yazmış. bunu karşı cinse söylesem benden kaçar mı siz olsanız uzak mı dururdunuz?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yani sirf sinir tedavisi gordu ya da antidepresan kullandi diye karsi cinsten uzaklasmak icin bi sebep yok bence
antidepresan kullanmasi onun nasil biri oldugunu tek basina gostermez sonucta insanin zor bi donemden gecmesi ya da destek almasi gayet normal
ama davranislari seni rahatsiz ediyosa ilacindan bagimsiz olarak ona gore mesafe koyarsin
Ülkenin yarısından çogu kullanıyr ayrıca belirtmene gerek tok evlenmeyeceksen onale neler beler skalıyır bşr bilsen
o kadar haklısın ki nasıl bi vicdana sahipler ben bi şeyi gizlersem içime sinmiyor
Kullanan çok insan var, ama sen iyi tanımasdan söyleme
Antidepresan ilacı kullanmak çok normal.
ne bilim biraz yıkıldım görünce. ablamada dediki elektronik kayıt edilmiş adın bu ilaç sana reçete ediliyor diye. dedimki doktora sinirlendiğimde gözümün döndüğünü söyledim. (ablama dedimki) kendimden korkuyorum artık, kendimi kaybediyorum. o da bana dediki desene doktora kendini deli gibi tanıtmışsın. diyorumki bunkadar cahil olma ben durumum neyse bunu doktora anlatmam gerek ki bana gerekeni yazsın. yine aynl tuhaf yargılayıcı ifadeyle diyorku kendini deli gibi tanıtmışsın. nasıl sinirim bozuldu. eve de gelip dediki eczacıya gösterdim reçeteyi senin adınla resmi olarak kayıtlara geçmiş psikotrop ilaç kullandığın
Evet eczaneden antidepresan alınınca resmi olarak kayıt ediliyor bende bipolar bozukluk hastalığı vardı ilaç içiyorum çok iyi geliyor. önceden çok kötüydüm şimdi gayet iyiyim. ben de çok zor zamanlar yaşadım bunu da unutma mükafatı çok güzel olacak. belkide kaderin çok güzeldir. sabret ve iyileş
çok teşekkür ederim hepimizin bahtını güzel yazsın amin
Bende çok teşekkür ediyorum
Hayır
Geç boşalmaya sebeb oluyor
Uzaklaşma yok
Yok ama bi noluyoz derim
Daha önce durmadm durmamda
Hayır uzaklaşmam
Benden daha sinirliyse kapıya korum onu
İntihar et kurtul
Hasta mısın nesin
Evet
evet belli. bana tavsiye ettiğini kendin dene insanlığa katkın olur en azından.