Normalde hastalara numarasını vermeyen, bu konuda katı olan bir doktor, yatış vermek için kendi cebinden neden arar? 🥲🥲 Sadece bununla yetinen bir durumda değil, aslında yakından ilgili bana 😂❤️ (numarayı kaydettim, yeşil ışık yandı o arasın)
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya mal mısın ya mal mısın ya böyle kuruntularla sakın bir şeyleri umut bağlama açık açık gelip de sana söylemeyen biriyle bir bok yaşama
Kıskandın mı 😂😂
Lan neyini kıskanayım ya sen üzülme diye dedim ama malınteki çıktın
Yok bizim de doktorumuz var Kendi özel telefon numarasını veriyor yani bu illaki bir anlama geliyor diye düşünmemek lazım
Kendim şahit oldum kadın numarasını istedi veremeyiz dedi gelip randevu alabilirsiniz sadece dedi cnmm😂😂 sadece bununla da kalmıyor aslında
İletişimi özele çektiik
Tamam da bak yine aynı şeyi söyleyeceğim Benim de aynısı oldu doktor hastanın samimiyetine göre bu kuralları genişletebiliyor esnetebiliyor. Bizim de önümüzde oldu doktor özel numaramı veremem dedi daha sonra ablamı geçirdik özel numarasını verdi bize arayabilirsiniz dedi istediğiniz zaman anlatmak istediğim o
Şu anda doktorla ne mesajlaşıyorsunuz ne yaşıyorsunuz bilemem ama sırf bunun için özel iletişime geçtik diyorsan bunu yalnızca baz alma
Bizim aramızda tensel bi çekiim var🫠
Tamam işte böyle söyle ben de sana tamam diyeyim o zaman 😅😅
tamam butun doktorlar sana ölyüor bitiyor kanka
Bütün doktorlar demedim
yok yok bütün doktorlar
Vardır bir şeyi boş degildir
Doktor senimi aradı noldu akşam aksam
Evet beni aradı resmi şekilde konuştu ama kendi numarasından aradı ki beklemiyoduum
Ilk adımı attı sende sazan gibi hayale daldın bu bana asikmi oldu diye dimi yok canim o sana aşık olmadi oyle aptalca şeylere girme hastası oldugun icin aramistir ama aklima o seninle yatmak planları kurduğu icin direk numarasından aradı karar senin yatıp atilmakmi yoksa unutup yoluna bakmakmi