Güncellemeler
+1 yıl
Çok acayip bir gündü, aynı gün lamborghini çarpıyordu, halam hepimizi zehirliyordu falan 2023 iğrençti ciddi bu gün ayrı değişikti şu an o günü hatırlatıp utanç verici olduğu için uyuyamıyorum.
Anneannemi doktora götürmüştüm neyse işte birtakım rezillikler yaşadım (sıramız gelmeden girmişim) doktorlar biraz kızdı bir tanesi asistan, stajyer falandı galiba diğeri gerçekten randevu aldığımız doktordu neyse ay çok utandım anneanneme sen gir ben girmiyorum dedim hatta elime boya bulaştı ne alakaysa (yüksek ihtimal çantamda rujum vardı o bulaştı) onu yıkamaya gittim girmedim anneannemde üff ben anlamıyorum kızım gelsin ona anlat demiş ben kaçmaya çalışıyorum zaten neyse gittik birşeyi yok benden sağlam dedi çıkışta yabancı bir numara aradı meğer doktormuş dedim kesin bir şey çıktı yandın eyvah dedim sadece kansız olduğunu söyledi kapattım o şekilde çok utanç verici bir anı adam kesin bana bu saftiriğe benziyor kesin anlattıklarımı anlamamıştır en iyisi bir arayıp tekrar söyleyeyim demiştir hastane fobim oluştu da 1 hafta sonra dedem aynı hastanenin yoğun bakımına yattı ne anladın yurdagül.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bacı sanırım asosyal bir kişiliğin var üstüne panik atakta olabilirsin. Anlattıkların mallık değil bu arada baxı drlar cidden kotu kadın cocugu cok denk grldim boylelerine
Evet MHRS kaydın varsa bulur
Teşekkür ederim cevap için 🌸
Bazen hasta yakınları aranır
Ama neden birşeyi yokmuş dedi ilk benden sağlam teyze turp gibi falan dedi sonra aradı kansız dedi mutlaka belirli bir gün verdi o güne randevu al aynı doktora dedi
Ay kesin dedi bu avele benziyor anlamamıştır dediklerimi tekrar diyeyim dedi rezil olmuşum ben bayağı ya
İşte o kısmı muamma neden arandığını ben de merak ettim. Kolay kolay aramayız çünkü
Ciddi bir durum olduğu zamanlar mı aranır peki? Yoksa hasta yakınına bakıp bu saf kesin anlamamıştır şuna baksana sırası gelenden giriyor ıq seviyesi yerlerdedir kesin ıyy falan yapıpta arar mısınız? Ben doktor arkadaşıma da sordum o bambaşka cevap verdi adamın günahını aldı
Ciddi bir durum varsa ve o an gözden kaçtı ise aranır. Asılmak için mi aradı dedi
Dedi arkadaşım öyle de bence benim kadar Saftrik kıza niye asılsın adam ayrıca ben hasta yakınıyım saçmaladı arkadaşım bence
Tekrarlarsa neden aradığını sor
Tekrarladı ama bu sefer abim açtı bu Sefer aramadı kansız dahiliyeye randevu alın demiş aynı
O zaman kardeşim yapma ihtimali var
Evet sistemde gözüküyor zaten
Doğru zaten yakın zamanda birsürü yakınım aynı hastanede yoğun bakımda falan yatmıştı. Neyse ya kesin baktı rezil bir tipim, saftriğim kesin anlattıklarımı anlamamıştır diyip birdaha aradı
Saçmalama
Geçmiş olsun şapşik
Teşekkür ederiz
Rica ederim, çok seyapma bu arada herkesin böyle birkaç anısı vardır (senin ki biraz iyiymiş lambo falan sjsj)
Yok yaa çok utandım şu an daha beteride varda işteeee niye öyle bir gün yaşadım ki yıllık rezillik limitimi tek günde fulledim resmen
Sjsjs bilmem utanınca sapsiklikliğin tutmuştur belki ama halanı bilemem sbsbsnbsbshd
Yok ya o gün birşeyler vardı üstümde iyi yaşamışım Allaha şükürler olsun
Eh kaderinde buda varmış
Kaderim film olsa olurmuş yani yaşadığım saçmalık kalmadı kuyuya bile düşüyordum çocukken ya, pencereye bile asılı kaldım, güneşli günde buz bulup yere löpürt diye yapıştım
Ya harbi mi cdden bı baktır nazar falan olabilir one öyle
Bizim bir komşu var 90+ o okuyor tuz falan yakıyor kadın pert oluyor her seferinde yaşlı zaten ağlıyor falan göreceksin varya korku filmi gibi etrafım çiyanlarla dolu kesin değdirmişlerdir gözleri çıksın inşallah en saçma yılım 2023 yılıydı tek aksiyonsuz günüm olmadı ünlülere bile rezil oldum tramvalarla, saçma insanlarla dolu bir yıldı.
Çok geçmiş olsun tekrardan yeni yılın daha sakin daha huzurlu geçer inşallah ne diyim sbsbndnd
Çok teşekkür ediyorum. Üstteki yorumda bayağı sinirlenip çirkefleşmişim gülesim geldi neyse kendine iyi bak yorumun için sağol.
Sjsjsjs eğlenceli birine benziyorsun.
Neyse ne demek, sende sağol hoşçakal:)
Ne diyon bacım sen
Sen ne diyorsun kardeşim sen
Ablacım lambo sahibide ulan arabayı gören önüne atlıyor bıktım artık diye içinden söylenmiştir onuda düşün
Yemin ederim atlamadım banane adamın lambosundan o kendi çarpıyordu hemde yaya geçidinde canım 5 milyon lambodan değerli
Dünyadaki tüm Lambolar bir araya gelse fısıltımı bile bastıramazlar~Hürremden çalıntı söz~
Fısıltı derken osurmak gibimi
Seni beğendiyse Arar
Yok ya ortalıkta şaşkoloz gibi dolandım, o gün lamborghini bile çarpıyordu, halam zehirliyordu yanlışlıkla hepimizi falan şu an hatırladım uyku tutmuyor