Doktor hastasını neden arar, numarasını bulmak kolay mı?

Anneannemi doktora götürmüştüm neyse işte birtakım rezillikler yaşadım (sıramız gelmeden girmişim) doktorlar biraz kızdı bir tanesi asistan, stajyer falandı galiba diğeri gerçekten randevu aldığımız doktordu neyse ay çok utandım anneanneme sen gir ben girmiyorum dedim hatta elime boya bulaştı ne alakaysa (yüksek ihtimal çantamda rujum vardı o bulaştı) onu yıkamaya gittim girmedim anneannemde üff ben anlamıyorum kızım gelsin ona anlat demiş ben kaçmaya çalışıyorum zaten neyse gittik birşeyi yok benden sağlam dedi çıkışta yabancı bir numara aradı meğer doktormuş dedim kesin bir şey çıktı yandın eyvah dedim sadece kansız olduğunu söyledi kapattım o şekilde çok utanç verici bir anı adam kesin bana bu saftiriğe benziyor kesin anlattıklarımı anlamamıştır en iyisi bir arayıp tekrar söyleyeyim demiştir hastane fobim oluştu da 1 hafta sonra dedem aynı hastanenin yoğun bakımına yattı ne anladın yurdagül.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok acayip bir gündü, aynı gün lamborghini çarpıyordu, halam hepimizi zehirliyordu falan 2023 iğrençti ciddi bu gün ayrı değişikti şu an o günü hatırlatıp utanç verici olduğu için uyuyamıyorum.
Doktor hastasını neden arar, numarasını bulmak kolay mı?