6 gü

Gece uyurken kol bacak çekilmesi, hoca ve cin olayı gerçekten musallat mı yoksa biyoenerji mi?

Gördüğüm bir şey yok ama şöyle gece uyurken kolum, bacağım çekiliyor, bir şey sanki çekiyor, böyle bir çekiliyor, dudağım böyle büzülüyor. Her neyse işte tesadüf gibi hocaya gittik, hoca dedi ki bana, söylüyorlar seni gece yatarken çekiyorlarmış. Ben böyle şeylere inanmam, ilk defa gittim merak ettiğim için. Bir şeyler görüyor musun dedi, görmüyorum dedim. Sonra ayağa kalk dedi bana, kalktım. Hoca kendi cinlerine seslendi, onu itin emrimle. Çok denedi ama olmadı. Ben de, yanımda bir arkadaş vardı, ona denedi, sağa çek dedi, sağa çekti, bana doğru it dedi, o doğru gitti, en son düşür dedi, düşürdü. Arkadaşım olmasa inanmayacağım. Arkadaşıma bunu yaptı, bioenerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum, yine inanmıyorum. Bugün rüyamda da perili bir ev gördüm. Size böyle şeyler gerçek mi, değil mi, olup olmadığını nasıl anlarım, yani bir yolu var mı? Ben cinlere, perilere inanmam, bir ihtimal değilim. Eğer gerçekten varsa nasıl anlarım?

Gece uyurken kol bacak çekilmesi, hoca ve cin olayı gerçekten musallat mı yoksa biyoenerji mi?