Arkadaşlar artık depresyondayım, depresyonda oğlumun farkında değilim ve hiçbir şey hissetmiyorum kendimi hissetmiyorum bırakın üzgün olmayı falan geçtim, hayattan tat almayı da geçtim. Peki ya sizce neden böyle oldu, boşlukta mıyım anlamsız bir şekilde bir şeylerin olmamasına mı alıştım, bir şeylerin yolunda gitmemesine mi veya ekonomik krizden dolayı mı inanın hiç bilmiyorum ve hiçbir bilgim yok.
17 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu kendi kendini kapatmadan demek depresyona girmişsin yaşamında değişiklik yapmaya ihtiyacın var yeni birilerini tanımaya çevreden uzaklaşmaya iyi vakit geçirmeye kendini sevmeye ihtiyacın var kafanı dağıtacak seni anlayacak birileriyle konuşmaya ihtiyacın var ilaç falan doktor hikaye
Yeni insanlar istemiyorum zaten en çok onlardan darbe aldım hiç gerek yokk
Üşeniyorsun yorgunsun güvensizsin bıkkınsın her şey agır zor ve eziyet geliyor kimseyle uğraşacak durumda değilsin çok iyi anlıyorum seni tek tavsiyem mümkün olduğu kadar evden uzak dur en azından iş dışında çalışıyor musun bilmiyorum dışarı çık 10 dakika yürü
şu an çalışmıyorum
Sahil varsa git tek başına otur arada dışarda ol dediğim gibi yapabilirsen estürman falan çalmayı ögren uğraşamam dersen dağlık alana git çiçek topla
Aslında o evreleri yaşadım ben ve depresyon diyebilirim. Bazen enerjik olup çoğu zaman dibe vurmak depresyon belirtisidir. Stabil olan normaldir. Bunun sebebi bende, ilk ilişkimde beni terk eden ve istemeyn kızdı ve uzun sürdü. Sizde nedir bilemem ama adı depresyondur
Bu anlattıkların depresyonun belirtileri gibi duruyor, özellikle hiçbir şey hissetmeme hali ciddi bir işaret. Geçici boşlukla karıştırılabiliyor ama bu kadar uzun sürüyorsa ve hayattan kopmuş hissediyorsan profesyonel destek almak iyi olur. Ekonomik kriz, belirsizlik, çaresizlik hissi bunlar hepsi tetikleyebilir. Kendini suçlama ama bu halde kalmak da çözüm değil, en azından bir uzmana görünmeyi düşün.
Konuşmak anlatmak istersen dinlerim seni
Bende zor dönemler geçiriyorum
Yaşın kaç
99 luyumm
Yani
27 oluyor 99 doğumlu biri zekan yokmu
Kardeşim 99lu
Ee napalım
27 yaşında beynin mi yok mk
Napayim sordummu bana ne sen nie yaşımı sordun öğretmen misin veya yaşlı ihtiyar mı depresyon yaş ne alaka ayrica
Nikah memuru sordu söyledim evleniyoruz
geçiçi boşluk ve depresyon bşrleşimi
Karamsar olmayın
Yas kaçkş
27
Bende