Eşimde saçkıran başladı, küçük daha, yaşayan var mı, ilaçla geçiyor mu, aramız kötü değil aslında, doktor stresten demiş
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 👉 Kısacası saçkıran çoğu zaman tedaviyle veya kendiliğinden düzeliyor, ama bazen tekrarlayabiliyor. En doğru yol dermatoloji uzmanına görünmek; çünkü erken dönemde başlanacak tedavi saçların geri çıkma şansını artırıyor.
Teşekkürler
Ağabeyimde de başlamıştı bir ara ama çok fazla yayılmadı küçük bir yerde oldu sonra geçti kesinlikle stres
Aslında bi stresi yok gibi de ama belli mi etmiyor ki içine atıyor belki de
Kesinlikle içine atıyordur çünkü saçkıranın nedeni strestir hani bunun başka bir izahı da yoktur. Eğer içine attığı bir şey varsa sizinle paylaşırsa onun için de daha iyi olur
Yani ara ara tartışmamız olur ama o kadar kötü değil aramız
Ya belki de siz dışında kafasına taktığı bir şeyler vardır belki de iş yerinde sorunlar vardir
Anladım olabilir tabiki de teşekkür ederim
Rica ederim Çok geçmiş olsun dediğim gibi geçer merak etmeyin ama stresini onu da öğrenmeye çalışın Çünkü gerçekten stresten oluyor geçer merak etmeyin ama stresini onu da öğrenmeye çalışın Çünkü gerçekten stresten oluyor
Eic için teşekkür ederim 🍀
Rica ederim 🌞
Doktorun önerdiği ilaçları kullanın işe yarıyor korkmayın geçici ilaç ve krem veriler
Teşekkür ederim baya tedirgin oldum
Rica ederim gitti ilaçları düzenli kullanıyor şimdi
Teşekkür ederim inşallah 🙏✨
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun stres yapmasın
Teşekkür ederim stresi yok gibi de ama belli mi etmiyor ki içine atıyor belki de
Günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?