Arkadaşlar merhaba. Benim OKB yani takıntı rahatsızlığım var ama daha çok kendini kaygı ve korku şeklinde gösteriyor. Bu sizin zannettiğiniz gibi sapıklık veya kişiyi zorla rahatsız etme gibi bir şey değil. Bunun için antidepresan kullanıyorum. Kimseye bir zararım yok, birine aşık olabiliyorum, seviyorum ve karşımdaki kişinin üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum. Ama iş evlenmeye gelince bu ilaçları nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Belki beni istemez ilaç kullandığım için karşımdaki kişi? Korkuyorum. Ben nasıl bir yol izlemeliyim? Bu tedavim için. Tabii hayatımı etkilemeyecek ve ilişkimizi kötü etkilemeyecek ama karşımdaki ilaç kullandığım için benden çekinir diye korkuyorum :(
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bişey olmaz, OKB devamlı nükseder ve komorbid bi hastalıktır. İlişkileri genelde bozmaz. Bende de var okb
Güzelce tedavini ol iyiles seni onlar için istemeyen istemesjn zaten. Bu site seni daha çok okb yapar burdakj erkekler sapık üzerler seni bak dikkat et
Ne zaman iyileşeceğimi bilmiyorum. Nükseden bir hastalık açıkçası. Tam her şey mükemmel oldu iyileştim diyorum tekrar nüksediyor. Bu sebeple de evliliği ertelemek istemem. Karşıya tabiki açıklamam gerekir hakkıdır bilmelidir ama çekiniyorum
Açıkla bunu bilmeye hakkı var kimlerle evlenecegimizi bilelim
Ben açıklamayım demedim zaten yanlış anladınız. Sadece korkuyorum dedim
Hiç endişelenme zaten yeterince iyiymissin ilaçlarını alıyormussun söyle cekinme
Karşımdaki kişiler beni bundan dolayı istemezler diye çekiniyorum
Hiç bir çekincen olmasın kusurlu degilsin gayet normal bir sey
Şimdi şöyle bunları ne olacaksa şimdi olmalı
Tabi söykeyeceğim
İleride kandırdına gitmesin olay ama sen kötü bişey olacak diye düşünme seven kabul eder
Ayıp bi şey değil ki bu
Değil ama insanlar çekinebilir yani beni onlara zarar verecek biriymişim gibi düşünebilirler
Okb bende de var ama ayrıntı veremem
Normal bir şey ben de kullanıyorum
Çoğu insan artık kullanmaya başladı. Kaygılarım uyku üzerine olduğu için genelde uyku temelli ilaçlar alıyorum
Bunun için istemeyecekse boş ver olup gitsin sevmemiş demektir sanki ne hangimiz mükemmeliz ki
Kullanmamayı ben de isterdim ama elimde değil
Biliyorum 6 yıldır ben de kullanıyorum kendinde eksiklik hissetme
Teşekkür ederim 🥹
Okb çok basit bir rahatsızlık sorun yapmazlar
Umarım
Bir kere çaksam kısa yoldan kurtulursun
Yer neresi?
Direkt benim tahtalar baya eksik de