Ben iki ay sonra evlenecem ilk evliligimde pskolojim bozulmuştu eşim de antidepressan kullandığı halde beni boşadı pskolojisi bozuk diye ve şu an ikinci bir evlilik yapacam antidepressn kullanıyorum biraktigimda kötü oluyorum ve şu an ki nişanlıma söyledim eğer evlenirsek birakabilirsem bırakırım birakamasamda kullanırim diye sorun yok dedi sorun etmem dedi ve şu an çok korkuyorum eğer evlenirsek sorun ederse yok delisin diye boşarsa beni ve kullandigim ise 10 mg veya 5 antidepresan bazen dört günde 10 mg kullaniyorim bazen ise 5 mg kullanip evlenen varsa lütfen cvp yazın.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Antidepresan kullanan bir insan evlenebilir. Bunda sorun edecek bir durum yok. Sadece ileri derecede rahatsız olan insanlar evlenmemeli.
Karşı taraf kullanmıyor ne kadar sorun etmem derslerde insan inanmıyor çünkü eski eşimle evliyken çok sorun yaşadık benim pskoljim bozuldu ki eski eşimde paxera 20 mg kullaniyordu ve adımı deliye cikartilar köyde aynı koydendik kendisi koylumdu beni hastahaneye götürmedi eğer goturseydi anlayışlı yaklaşsaydi böyle olmazdı ve beni boşadı şu an kullanıyorum ilacı ve tekrar aynı şeyi yasayacam diye çok korkuyorum hergun kendimi yiyip bitiriyorum
Narsist insanlarla uğraşmak kötüdür ve uğraşana zarar verir. Kafanı dinle rahatla, takma.
Nerden anladin narsist olduğunu gerçekten narsist benzer bir kişiliği vardı düşünsene kendi kullaniyor sorun olmuyor benim adımı ise deliye çıkarıyor ve pskoljim alt üst oluyor ki şu an bu ilaca bagimliligim hep onun yüzünden gerçekten çok korkuyorum şu an evleneceğim kişide aynı şeyi yapsa bana diye
Yok be saçmalama. Sana bir tane kötü denk geldi diye herkes kötü değildir.
Öyle ama işte insan oğlu çiğ süt emmiş bende kullanmak istemezdim sağlıklı bir insan olmayı çok isterdim ama işte insanın beyin kimyasi bozulunca bir daha eskisine donemiyor
Kendini gayet iyi ifade eden sağlıklı birisisin sen. Hasta olduğunu düşünme derim. Sonuçta ilaçlar bir yere kadar sana yardımcı olacak ve yine kendi kendine mutlu olmayı, ayakta durmayı daha iyi öğreneceksin. Hepsi sadece kötü tecrübe oldu.
Öyle ama ya ömür boyu ilaç kullanmak zorunda olsam hem ilacı bırakınca çok kötü oluyorum hiç kimseyi istemiyorum hayatımda ben ilacı kullandigimda iyi oluyorum herşeye pozitif bakıyorum dışa dönük oluyorum ama dediğim gibi bu ikinci evliligimde biterse eğer bu ilaç için o zaman ölümüm olur
Sorun olacağını sanmıyorum. İlacı aniden değil, doktor kontrolünde adım adım bırakman lazım. Hem iyi olduysan da ilaca gerek yok zaten.
Ben paxil 20mg kullanıyorum ve ilişki isteyemiyorum. Buna yardım edebilen var mı.
Nasıl ilişki misal kaç yildir kullanıyorsun
3 yıldır. Doktorum depresyon için vermediğini söyledi ki yalan çünkü depresyondaydım. İlişkilerde hep beni seviyorlar ama hiç sevemiyorum. Tam istediğim gibi bir şey hissedemiyorum. Kimseye karşı pek. Hemen bitip gidiyo.
Antidepresan insanı etkisizlestiriyor ondan dolayı öylesin şu an bende Nisanlima karşı ölüp bitmiyorum ki zamanla sevebilirim ama dediğim gibi antidepresan duygusuzlastiriyor insanı peki doktor ne için bu ilacı verdi sana
Bilmiyorum ki concerta da verdi🤷♀️
Hastalığını söylemedi mi o kullandığın ilaçlar ne için peki hiç araştırmadin mi
Yani biri hyper aktiflik biri de antidepresan. Çok sakinleştim ama zamanla daha da duygusuzlaştım ve korkuyorum ama korkmayı bile tam hissedemiyorum. Ağlayamiyorum. Son senede bir kere ağladım o da 2 dk ve bitti. Hep boşluk hissi var içinde ama bir şey de hissedeniyorum hep sanki herkes yargılıyormuş gibi hissediyorum sadece ve kendimi geçtikçe sevmiyorum.
Anladım Allah yardım etsin çok zor bir şey kendimden biliyorum bende aglayamiyorum ağlamak istiyorum ama olmuyor
Bırakmak da istemiyorum bırakınca bilirsin sanırım baş dönmeleri gözlerimin bişeyler olması falan kulaklarım çınlıyor
Bende bırakmak istemiyorum çünkü sıkıntıya gelemiyorum içim ve kafam birdeyi kaldirmiyor bu ilaçları kullanınca sanki herşeyle baş edebilirim gibi geliyor kendimi güçlü huzurlu hissediyorum
Ya aynıyız hsjfkskfkskxd nolur bir yoku bulsunlar nedir bu çektiğimiz
maalesef bu bir hastalık geçmiyor geçmek bilmiyor ilet gibi yapışıyor insana
Geçmiş olsun bize bizim gibilere yeter ya benim partnerlerim hiç anlamıyor hep duygularıyla oynuyorum sanıyorlar ama bir şey hissedemşyorum isterim ama yapamiyorum😭😭😭
Anlıyorum seni insan sap gibi oluyor kaç mg kullanıyorsun şu an
Paxil 20mg
Bazen korkuyorum mg yüksek bir paket bitirirsem intihar edebilirim diye💀
20 mg çok yüksek değil ki normal bir ilaç
Bilmiyorum ki 🤷♀️
Sorun etme çok yüksek bir doz değil ideal olan bir doz düşün bazilari 300 mg ilaç kullanıyor bizim kullandigimiz onların yanında bir ağır kesici parol
Doğru ağzına eline sağlık 😭😂✨
Ayn
Sağol her şey için. İhtiyacım vardı.
Rica ederim dert etme ki sana dert etme diyorum kendim dert ediyorum herşeyi ben evlenecem bide düşün ikinci evlilik bide ve antidepresan kullanıyorum belkide ömür boyu kullanacam ben ve Cok korkuyorum
Ya canım korkma nolur. Bilşyorum boş söylediklerim işe yaramaz ama 8 milyar insan var ve 80yıl yaklaşık yaşayacaksın. İstediğin mutlu odluğun gibi uaşa. Evlenme hatta gerekirse. Seviyorsanız da ne olursa olsun emin ol olur bak gerçekten. Korkma nolursun hayat bunlara değmez.
Ya tekrar boşanirsam yeni eşim benden soğursa yüzüme vurursa ilaçları o zaman ne olacak
Eğer ki öyle biri olduğundan şüpheleniyorsan hiç başlama bu yola gerçekten. O seni kabul etmiştir böyle yoksa evlenmez zaten
Sorun yok dedi sorun etmedi ama insanoğlu çiğ süt emmiş
Haklısın
Öyle işte
Kullanmakta sıkıntı yok ama kafana göre bırakman sıkıntı iyi olduğun zaman doktorun bırak diyecek sana sen bırakırsan olmaz
Ben kaç kere bırakmaya çalıştım olmadı en son iki ay iyiydim kullanmadım tekrar başa döndüm ve tekrar kullanıyorum nişanlım sorun yok dedi ama insanogludur değişebilir de
Allah yardımcın olsun bende kullandım bıraktım çok kötü oluyor insan
İşte sorun orada insan iyileşemiyenlerde
İyilesmiyor
Maalesef
🥺🥺
Konuşmak ister misiniz
Ne konuda
Dertli görmüştüm ondan sordum da neyse
İlişkiye girmeden günde 1 doz al sorun olmaz 😅
Nasıl yani anlamadım
Şaka şaka öylesine dedim kanser değilsin sonuçta neden sorun olsun ülkenin yüzde 80 nin psikolojisi bozuk ve 80 nin yarısı senle aynı durumda rahatsızlığı var ama ilaç kullanmayanda cok kendini cok sev 🥰 mutluluklar dilerim 🥰
maalesef öyle ama işte kullaniyorum kendimi seviyorum sadece elimde değil bu hastalık
Rica etsem beni takip edermisin
Sebep
Konsrz
Yav niye evlenmesin alla alla
Bilmem insan kendini hasta hissediyor ve antidepresan kullananları bir çoğu deli olarak görüyor
Çok alakasız
Bilmem ki
Mesela ben prozac kullanmak istiyorum
Neden ki sorun kullanıp kullanmamakts değil ben bir evlilik yapacam ki bu ikinci evliligim çok korkuyorum eşim olacak kişi zamanla benden soğursa veya ben daha çok kötü olursam
Neden evlenemesin
Ben çok sorun yapıyorum kendime ne bileyim sen hastasın elin adamı seni beğenirmi diye
Evlenir bunda bişey yokki