Gerçekten yorgunluktan uyuyakalmak diye bir şey var mı? Ya da 1 saat öncesinde daha uykum yok deyip 1 saat sonra uykum geldi demek normal mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen de saatlerce çalışırsan anlarsın. İş hayatına başlamadan önce bana da tuhaf gelirdi. Babam nasıl hep uyuyakalıyor diye şaşırırdım. Çalışmaya başladığım ilk aylarda her akşam tv başında uyuyakaldım. Şimdi biraz daha alıştım ama gidip yattığımda direk uykuya dalabiliyorum. Vücut yorulunca otomatik uykuya geçmek istiyor.
Cevap
4Cevap
Evet bende de oluyor bu durum bazen hatta 1 saat değil 5 dk sonra bile uykuya dalmış olabiliyorum
Cidden o derece mi ya
Bide bazı insanlar gerçekten öyle. Annem de öyledir yemekten sonra direk uyuyakalır koltukta
Ben sabah çok erken kalkıyorum tüm gün işteyim eve bir saat araba kullandıktan sonra geliyorum yemek yedikten sonra sızıyorum bazen 🤭😅
Allah kolaylık versin bacım. O da öyle sabah gidiyor akşam geliyor 1'er saat yol. Ve yine de geç cevap vermiyor
Geç cevap vermek hoş değil zaten. Görüştüğün kişiye söylersin genelde yoruldum vs diye. Zamanla tanırsa ve iş temponu da bilirse böyle durumda da sorun çıkarmaz. Sen de iç sesini dinle bu tarz durumlarda gerçekten doğru mu değil mi anlarsın.
Yok yok geç cevap vermiyor. Hep anında yazar. Ben geç yazınca da iyi misin canım diye sorar hep merak eder.
Öyle bir huyu varmış direkt telefonu bırakıp uyuyabiliyormuş. Çoğunlukla iyi geceler demeyi ihmal etmiyor ama. Bazen uyuyakalıyor. Bana demişti benim böyle bir şeyim var bazı akşamlar baktın ki cevap veremedim merak etme uyumuşumdur dedi.
Annem de öyle kuzenim de yakından biliyorum yani. Ama nasıl mümkün bilmiyorum hayatımda hiç uyuyakalmadım kdjdjd
Ay müthiş tatlı bir uyku o nasıl bilemezsin 😁😁😁
Başına geldi mi hiçç
Gün ortasında uyursan sabaha uyanamzsinm ama akşama kadar çalışıp akşam uyursan sabah dinç uyanırsın
İnsanların yaptıkları işe ve mesai saatine göre değişir bu
Sabah 8de uyanıp 1 saat yol yapıp 9da işte oluyor. Saat 6da işten çıkıyor
En erken 19 da da evde oluyor ve gün içinde de yoruluyor. Gayet normal uyuması... kocan mı bu uykucu
Yok sevgilim. Sanırım evlendiğimizde bu durumu yakından görüp daha çok anlayacağım. Uykucu diyorum kızıyor kdkdkdj
Sen çalışmıyorsun belli ki
Hayır. Ama çalışmıştım. Ve başıma yine gelmedi uyuyakalmak
Yaş kaç
Ne alaka kanka sorguluyosun bu kadar? Faturamı sen mi ödüyorsun ekmeğimi sen mi alıyosun jdjdjdmdmdns annem bile sormuyo bu kadar
Kimse sormadığı/ sorgulamadığı için, sende böyle abuk sunuk sorular soruyorsun işte
Ne alaka abi hböjnkfnj
Var tabi iş yoruyor bak mesela 10 demeden uyurum yorgunum strstliyim halsizim
Sabah 8de uyanıp 1 saat yol yapıp 9da işte oluyor. Saat 6da işten çıkıyor. Normal o zaman dimi
Allah kolaylık versin
Normal tabi ben de yoğun çalışıyorum anlıyorum onu
Ben hayatımda hiç uyuyakalmadım hep bilinçli olarak uykuya daldım nasıl çok merak ediyorum 1 kere başıma gelse keşke kxjdjd
Anlatayım istersen
Olur
Peki biraz konuşalım yarım saate de uyurum özel frekans uygun dimi
Hayır
Kardeşim sanki ordan konuşunca ne yapcam en fazla engeller geçersin kaldıki sevgilisi olan birine art niyetle yaklaşan insan mıdır
Tamam iyi akşamlar
Allah razı olsun
Hiç normal değil ya ben eve 7 civarı falan geliyorum yine uyuyamıyoeum
Yok öyle değil zaten direk değil. Sabah 8de uyanıp 1 saat yol yapıyor 9da işte oluyor. Mesela saat 7de eve gelmiş yemeğini yemiş uzanmış tv izlemiş bir yandan hep benimle yazışmış. Saat 9 10 olunca uykum geldi diyor ya da hiç demeden uyuyakalabiliyor bu normal mi
Neden olamaz mı
Zaten hep değil arada yapıyor. Bu normal mi.
Mesela annem de öyledir şakasız her akşam yemekten sonra yarım saat geçmeden koltukta uyuklar telefonunu genelde elinde unutup yere düşürür
Yorgunluk varsa normal
Uyur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?