26 yaşındayım gerçekten bir psikoloğa gidecek durumum yok. Devlet hastanelerini zaten biliyorsunuz. Yardım edebilecek var mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşındayım gerçekten bir psikoloğa gidecek durumum yok. Devlet hastanelerini zaten biliyorsunuz. Yardım edebilecek var mı?
Ücretsiz online psikolojik destek konusu biraz hassas. 👇
Psikologlar (lisans mezunu): Türkiye’de resmi olarak psikoterapi/danışmanlık hizmeti vermek için ücretli çalışırlar. Ücretsiz destek vermeleri genelde gönüllülük projeleri, dernekler veya sosyal sorumluluk kapsamında olur.
Psikoloji öğrencileri / mezunları: Resmi olarak “terapi” yapamazlar, ama gönüllü olarak psikolojik destek grupları, mentorluk, dinleme ve yönlendirme hizmeti sunabilirler. Bu daha çok “rehberlik” tarzında olur, klinik terapi değil.
Online platformlar: Bazı belediyeler, üniversiteler veya dernekler ücretsiz online psikolojik danışmanlık projeleri yürütüyor. Örneğin pandemi döneminde birçok üniversite psikoloji bölümü öğrencileri gönüllü destek vermişti.
Şu an seni en çok zorlayan şeyi birkaç cümleyle anlatır mısın? Seni yargılamadan ve sorgulamadan dinleyip, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Son zamanlarda seni en çok yoran şeyden başlayabilirsin.
Cevap
5Cevap
devlet hastanesine görün ben çıktım bir süre genelde aynı ilacı veriyorlar tabii olarak, ancak bir süre kullan sonra kendine gelirsin eğer bir aksilik yaşarsan görünürsün tabiiki
Psikoloji okumadım ama sosyoloji okudum biraz anlarım
Başka işimiz yoktu değil mi sevap kurumuyuz
Sen içindeki kötülükle boğul
Konu nedir? :)
Uzmana gitsen de boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?