Arkadaşlar aslında evliyim ama bir buçuk yılı aşkındır eşimle ayrıyız, yanlış anlaşılmasın kimseyle bir münasebetim olmadı ama karnımda ara ara böyle şişkinlikler oluyor ve bazen gerçekten çok rahatsız ediyor korse giymeden asla çıkamıyorum. Acaba yediğim bir şey mi yapıyor hiç bilmiyorum daha önce yaşayan var mı?
Karnımda ara ara olan şişkinlik ve göbek büyümesi normal mi, sebebi ne olabilir?
sürekli korse kullanmak bağırsakların tembelleşmesine ve iç kasların zayıflamasına yol açar, bu yüzden o şişkinlik hissini daha da artırabilir. beslenmeyle ilgili gluten, süt ürünleri veya gaz yapan gıdalar bu duruma sebep oluyor olabilir, ayrıca spor geçmişimden biliyorum ki su tüketimi azsa ve hareketsiz kalındığında da karın bölgesinde bu tarz ödem ve şişmeler çok normaldir.
0
3 Yorumla
Soran
7 gü
Peki nasıl geçecek var mı bir öneriniz kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca
Burdaki yorumların hiç birine bakıp teşhis koymayın kendinize. Benim söylememde doğru değil. Şu an yapacağınız en doğru hamle dahiliye doktoruna gidip, onun sevk ettiği alana gözükmek. İnşallah basit bir şeydir ve hemen geçer.
Bunun ciddi olup olmadığına doktor size koyduğu teşhis ile söyleyecek. Dediğim gibi siz karar vermeyin, doktor bir görsün. Erken teşhis gerçekten hayat kurtarıyor.
O kadar çok hastalık buna sebep olabilir ki... Dolaylı yoldan da sebep olabilecek hastalıklar mevcut. Kimisi ciddi, kimisi hayati tehlikesi olmayan. Testler sonucunda kesin teşhis doktor tarafından konulacak. O yüzden sadece bakarak hiçbir şey diyemez kimse. Tıbbi tetkikler gerekli. Boşuna stres yapmayın. En kısa sürede randevu bulun.
Bir kere kesin doktora git sürekli yaşıyorsan ya da epeydir böyleyse çünkü belirgin bir bağırsak sıkıntısı var. En azından ellerinle masaj yap evde ilk etapta uzanıp karnına doğru. Öte yandan gaz giderici şeyler iç ya da ye
Normalde bende gluten hassasiyeti yok ama son zamanlarda neredeyse kullandığım her ilaç bana alarji yaptı ve acaba yan etkisi falan mı diye düşünüyorum ya da gluten hassasiyeti mi ortaya çıktı
Bak o olabilir. Bazı ilaçlarda yan etki var çünkü ki kullandığın ilaçın reçetesini yazıyor olabilir. Gluten hassasiyeti oluşmuşsa çok normal bunu yaşaman. Başta çünkü ben baya baya hamilesin diye düşündüm
Saçmalama yaaa biraz klişe olacak ama bardak bir defa kırıldı diye sonsuza kadar su içmekten vazgeçmek olur mu ☺️defolu ürün almışsın ve iade etmişsin gibi düşün takmaaa 🤣🤣
Buna mecbur bırakıldım bende böyle olsun istemezdim evlendigimde mutlu bir evliliğim olsun beni seven sayan bir eşim olsun vakti gelince bir çocuğumuz olsun isterdim
Maalesef öyle ve şimdi de korkuyorum kimseye şans vermeeyi de düşünmüyorum sanki herkes aynı gibi geliyor tabi aynı olmadıklarını biliyorum ama işte korkuyorum
ACİL TEST OLMALISIN RAHİM TESTLERİNİ VE GLUTEN ZEHİRLENMESİ LÜTFEN AKSATMA...
0
3 Yorumla
Soran
8 gü
Kullandığım ilaçlar gluten hassasiyetini başlatmış olabilir mi normalde bende gluten hassasiyeti yoktu mitral kalp kapak hastalığım çıktı doktor önce penisilin verdi alarji yaptı sonra cildiye alarji ilacı verdi o da alarji yaptı kardiyolog bu sefer farklı ilaç verdi concor diye bir ilaç
Pardon esinden ayriydin orayi okumamisim ☺️ yok bence takilma gobege bacaklarin kalin degil gayet iyi popoda cok iyi pek dikkat cekmiyo gobek acikcasi ☺️
Çok gençsiniz bu genç yaşta birde boşanmak kötü olmuş bu şişlik normal değil 48 kilo ya böyle bir göbek olamaz hiç hastaneye görünmediniz mi bir tomografi çektirin bence
Beyaz unla alakalı hiç bir şeyi yiyemiyorsun glutensiz beslenmen gerekiyor internetten bak istersen ayrıntılı olarak daha net bilgi edinebilirsin dahiliyeye gittiğinde sana yapacaktır zaten o testi aksatma
Resimde öyle değil ama gayet balık resimde yani normal tabi şişmesi birde cinselik olmamış kimseyle istek var mı ya da soda iç sindirim sorunun olabilr
Ya öyle işte bacakların kalın sanriim boyunda kısa resimde gördüğümü soyledim karnın sis olmasi normal tabi bacaklar kalın tabi ya sen begenmiyormusun vücudunu
Şehir dışına kız istemeye gitmiştik dönüşte lahmacun yedik ama bitane tek yedim onun dışında bir şey yemedim. Ama niye böyle oluyor anlamadım normalde kilolu falanda değilim ki