Tümör falan olabilir ne olur ne olmaz bi git göster
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yani tehlikeli olabilir gitmekte fayda var cok belli oluyor mu aciyor mu tam olarak neresinde
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Tam olarak ortasında dokununca acıyor çok şiş değil küçük bir tepe gibi duruyor
Cevap sahibi
1 yıl
Yani dokunmadan etmeden disardan bakinca anlasiliyor mu. Ne zamandir var asko dikkat etmek lazim aciyor da diyorsun bi gorun bence eger sivilce tarzi degilse, ucsuz sivilce de olabiliyor onlar da cok pis aciyabiliyor o yuzden sordum merak ettim nasil gorunuyor disardan bakinca dokunmadan
Soran
1 yıl
Dışardan bakılınca anlaşılmıyor aslında bende sivilce olmasından şüphelendim ama 2 aydır var
Cevap sahibi
1 yıl
Oyle mi. Yani sanki duyar gibiyim daha once boyle bazilarinda uzun sure bir sivilcenin oldugunu ama senin ki de oyle mi iste bilemicem gormedim dokunmadim sen daha iyi bilirsin kanka o yuzden doktora da gorun bence nolur nolmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bence Tümör falan olabilir
Tümör falan olabilir ne olur ne olmaz bi git göster
Yani tehlikeli olabilir gitmekte fayda var cok belli oluyor mu aciyor mu tam olarak neresinde
Tam olarak ortasında dokununca acıyor çok şiş değil küçük bir tepe gibi duruyor
Yani dokunmadan etmeden disardan bakinca anlasiliyor mu. Ne zamandir var asko dikkat etmek lazim aciyor da diyorsun bi gorun bence eger sivilce tarzi degilse, ucsuz sivilce de olabiliyor onlar da cok pis aciyabiliyor o yuzden sordum merak ettim nasil gorunuyor disardan bakinca dokunmadan
Dışardan bakılınca anlaşılmıyor aslında bende sivilce olmasından şüphelendim ama 2 aydır var
Oyle mi. Yani sanki duyar gibiyim daha once boyle bazilarinda uzun sure bir sivilcenin oldugunu ama senin ki de oyle mi iste bilemicem gormedim dokunmadim sen daha iyi bilirsin kanka o yuzden doktora da gorun bence nolur nolmaz
Kis olabilir git hastaneye
Yüksek ihtimal o aynısı arkadaşıma oldu sonuçta aynı çıktı
Eee naptı arkadaşın yani kis olunca noluyor açıkcası korktum biraz
Onun tirodisi vs de vardı farklı biraz
Ameliyatla alıyolar
Kütle gibi bi şey cisim gibi
Ciddimisin daha çok korktum şu an ben daha hayatım boyunca serum yemedim ne ameliyatı işallah kis değildir
İnşallah kardeş
p*rno istek olabilir
mutlaka hastaneye gitmen lazım en kısa sürede
Bence gitmelisin kötü bişey olabilir
Gitmelisin, kist olabilir
İşallah değildir açıkçası başta sivilce sanıyordum ama 2 aydır var glb
Bence ihmal etme, bir an önce git. Tahminimce yağ bezesi gibi bişeydir. Çok oluyor göğüste. Ama tabi bakmak lazım
İlkez başıma geliyor böyle bir şey korktum açıkcası
Korkma, kontrol ettir düzenli olarak böyle durumlarda. Bişey olmaz merak etme 😌 ciddi bişeyse de hallederler hemen
Teşekkür ederim cevabın için rahat bir uyku çekebilirim 2-3 saatir korkudan uyuyamadım endişelendim açıkcası
Rica ederim, her zaman. Rahat ol, ama doktor kontrolü önemli unutma 😌
Sert bir doku olarak eline geliyorsa gitmelisin
Dokunamıyorum ki acıyor yani yatarken bile acıdı
doktor en iyisı
göğüs kanseri olabilir
Bence büyüyor ondandır
Bakarsam sorunu anlayabilirim
Olur git
Evet gitmelisin
Kist olur knka
İşallah değildir knk
İnşallah knka