Evde yakalanalı kaç ay oluyor olsa ne hissederim, ne yaparız diye çok korkuyorum, sanki ev başıma her an yıkılacak hissi geceleri doğuyor
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok normal, bu duygu uzun bir süre devam eder. yeterki depremle ilgili haberleri ve videoları görmezden gel. okuma veya izleme. seni daha da tetikler.
Cevap
9Cevap
Gecmis olsun o durumda konusacak birini bul aklina baska seylere ver dusunme ya da cok ileri duzeyde psikiyatriye gorun. Yanlis anlama sagligin sıkıntıya giriyor en cok kalbine yuklenirsin
Her zaman olmuyor regl olacağım zaman yaklaştığında oluyor hep daha çok
Ozel gunde tetikliyor o zaman. Bunu ister kadin dogumla ister psikiyatri ile. Hani gercekten bu iyi degil sagligin onemli
Psikologla görüştüm kaygılarım oluyor bu dönemlerde hayat çok boş anlamsız geliyor sanki ölmek istiyorum gibi kendimi tanımlayamadığım durumda görüyorum ama kendime zarar vermemek için nefes egzersizleri yapıyorum dedim o an çok ağladım çünkü beni bazen yatakta yakalıyor bunu anlattım oda doğrusunu yapıyorsunuz panik atak bu zor şeyler de yaşamışsınız hayatınızdaki tek dayanağınız annenizi kaybetmişsiniz dedi bu bir süre uzayabilir nefes alıp verin uzun süre kendiliğinden geçecektir bu herkese olan bir şey dedi
Peki ya konusmak paylasmak ne bilim sana iyi gelecek olan seyler neler onlari yapiyor musun
Bende ayını durumdayım sorunu gördum artık gece uyuyamam bırde malatyadayım tam deprem bölgesu
Kaderinden kaçamazsın böyle davranırsan paranoyak olursun iyice.
Anksiyete hayırlı olsun dicem de pek iyi olmuyor
Dün 17 Ağustostu yani Marmara depremi
sakinleştirici kullan sen yatışman lazım
Profesyonel destek al
Bu neden var acaba anlamıyorum annem öldükten sonra depreme yakalandım evde çok korktum tektim o günden sonra aylar geçti ben ara ara geceleri o hisse kapılıyorum
Dediğim gibi buradaki tavsiyeleri dikkate bile alma profesyonel destek al küçümsenecek bir şey değil
Dua oku yat
Eviniz kaç yıllık
tansion
Psikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?