Gündem Deprem oluyor çok korkuyorum, nasıl geçer bu korku? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nasıl geçer bu korku artık belli etmiyorum ama az önce yine oldu çok korkunç geliyor Deprem oluyor çok korkuyorum, nasıl geçer bu korku? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl baktımda 2 defa elazığda olmuş sanırsam korkma korkma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde öyle korkan biri değilim ama böyle kasılıyorum artık Yorumla golddmannn92 +1 yıl yani psikoloji etkileniyor illada temkinli ol yeter korkma rahat ol güzel düşün Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Artci depremler illaki olacaktir panik yapmayin sakin olun 0 0 Yorumla
pofidikli Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Nerde oldu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Malatya ve Elazığ Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nerde olduu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Elazığ Yorumla
mavikelebekler33 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Olsun ne yapalım Allah'ın işi 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önceden böyle korkmazdım şimdi böyle içime bişey oturuyor gibi oluyorum. d Yorumla mavikelebekler33 +1 yıl Allah korusun 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
baktımda 2 defa elazığda olmuş sanırsam korkma korkma
Normalde öyle korkan biri değilim ama böyle kasılıyorum artık
yani psikoloji etkileniyor illada temkinli ol yeter korkma rahat ol güzel düşün
Artci depremler illaki olacaktir panik yapmayin sakin olun
Neresi ki orası
Geçmiş olsun, artçılar büyük ihtimal
Nerde oldu
Malatya ve Elazığ
Nerde olduu