Yani doğa hayatı benim neyimeyse arkadaş grubumuzla geldik erkekler bir çadıra gitti işte 3'ü bir çadırda 3'ü başka çadırda kızlar da ikisi ayrı çadırda biz üçümüz bir çadırda kalıyoruz ben yanlışlıkla öldürürüm dar alan yazık diye diye kabız oldum karın ağrımdan duramıyorum sevgilime yazıyorum uyanmıyor dışarı çıksın bari konuşalım diye mışıl mışıl uyuyor çadırda osuruk kokusundan öleceğim astım krizim geldi dışarı çıktım bk gibi soğuk esiyor etraf kalabalık olmasına rağmen korkuyorum yılan çiyan sokar diye sabahta bokkkkk var gibi capri giydim capri senin neyineeee neyineee bacaklarımı böcekler yedi hep bunları da uyandırıp ne diyeceğim çok geç oldu mal gibiyim sabah kalkamam gözlerim şişti of of
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Prenses gibi kadınların ne işi var kampta çadırda ya yok mu otel vs
Yani birdaha olmaz galiba ilk ve son aksiyon olsun diye geldik gündüz idare ederdi kombinim yanlıştı onun dışında ama şimdi o kadar rahatsız hissediyorum ki karnım. agriyor üşüdüm uyuyamıyorum bacaklarım kaşınıyor kene mi var diye panik oldum
Yoktur bir şey de sen bir daha dediğin gibi gitme bu devirde kamp mı kaldı ya biraz fazla çalışıp otele götürsün seni Ordu gibi kampa mı gelinir bu devirde ya hele hele sevgilinle 😂
Karavan bile verdi dedik gençlik dizileri aesthetic gtmde patladı perisanligima roman yazılır yok boyle sefillik uyansa biz gidelim sabah geliriz öğlene doğru diycem uyanmiyorda 😭😭😭
Ahahahaha baya rezil bi durumun içindesin ya vallahi üzüldüm adına neredesin konum at arabayla alıcam seni kurtarıcam 😂😂
Ya hadi oradan uyanır şimdi olmadı gider uyandırırim biraz bekliyim
Vallahi rezillik senin yerinde olsam 3 gün trip atardım hahaha
Çakmak tut, alev alınca bi daha osurmaz yanında
Düet yapıyorsunuz ama hep aynı ritim aynı koku de uyandır
ya da birinin yastığını digerinin poposuna denk getir digerinide öbürüne hahahsh
O arkaşın keşke benim arkadaşım olsa miss
Ki o zaten salmış sende sal kim fark edecek
Dışarda salsaydi keşke ben biri duyacak aman rahatsızlık vermeyim diye kabız oldum karnim agriyor bunlar zsrt zurt çadırın yanında ateş yaksalar tutuscaz yani
Ya sende sal tutma gece gece hastalanma bağırsakların kötü olmasın hastaneye gider daha sıkıntı yaşarsın bu konu benim uzmanlık alanım🤣
Yok ya sevgilim uyanırsa araba onda anahtar falan direkt otele gidicem ya da arabada yatip sabah işte eğlenceye gelcem çadırı sevmedim
Ne yaptın sen halen tutuyor musun
Uyanma ihtimali zor saat kaç olmuş git uyandır
Şimdi birde dalga geçecekler 1 gün dayanamadı diye gidip kızları uyarcam osurmayin diye valla banane onlar utansın alla halla
O iş biraz zor hepiniz üşütmüsünüz sabaha kadar devam sen kapıya yakın yere geç sende sal boş ver takılma
Kafanı kapıya yakın tut şimdi uyandırsan yapıyor bize atıyor derler onlar iki sen bir
Of olabilir bak bu ihtimalde idare erdem çok geç oldu yarın hayatta kalmam biraz idare erdem sabreden derviş muradına ermiş
Valla senin Derviş bağırsakları kitlemiş olcak ayaklarını da güzelce ört üşütme sende yap uyuyorlar nerden anlayacaklar
Ne yaptın uyudun mu
Hadi sabah oldu iyisindir umrum
Şöyle de, bekle link geliyor.
youtube.com/shorts/lS5sghZbMPQ?si=o3C39IGrdV5JFP_M
Bu videoyu sesli açıp gircem içeri ya
Gir gitsin. Pastırmalar sizi de, keçi mi yediniz, kuzumu kemirdiniz de.
Pandikle
annene sole
Çarp ağzına 2 tane
Valla gidip carpicam kapiyida açık birskcam iki dk yılan çiyan girersede onları soksun banane alla halla
brak