Yaşım çok küçük. Bir sürü mental sorunum var (panik bozukluk, okb, kısıtlayıcı gıda alım bozukluğu) çok travma yasadım yaşamaya da devam ediyorum. Ailem normal değil. Annemle babam boşandılar. Babamın tek derdi kadınlar Yapay zekaya iğrenç sorular soruyor sürekli ve bir sürü kadınla böyle mesajlasmalari var. Psikolojik destek alıyorum ama bu travmaları yaşamaya devam ediyorum. Her şeyden çok korkuyorum. Ama en cok kendimden korkuyorum, bu korku ve mental sorunlarla birlikte kendime verdiğim zararı bana kimse vermiyor. Ne yaptıysam kendime yapıyorum. Uyumak istemiyorum rüyalarimda bile sürekli panik atak geçiriyorum. Kendime yabancı hissediyorum. Ruhum bana dusmanmıs gibi. 2-3 yıl önce zorbalık gordum, babamın anneme söylediği iğrenç şeyleri duydum. Panik atak için ictigim ilactan zehirlendim daha da beter panik ataklar gecirttirdi. (Panik atak gecsin diye çok ictim) ve bunlar yine anlatabildiklerim anlatsam kötü hissettigim daha bi sürü sey.
Bu panik atak durumunu yaşarken kimse bana normal iyi davranmıyor. Herkes bana bağırıyor, kızıyor. Ben cok korkuyorum. Kendimden nefret ediyorum ruhumdan kişiliğimden nefret ediyorum. Ama kişiliğimi bilmiyorum. Kim olduğumu bilmiyorum. Hiç bir yere gidemiyorum mental sorunlarım yüzünden , yemek yiyemiyorum. Özümde ne var bilmiyorum. Bu anlattıklarım 1-2 yıllık değil, 7 yıldır böyle. Artık sabrım kalmadı. Dayanamıyorum. Nefes egzersizi, meditasyon, beslenme vs. Zerre etki göstermiyor ben 7 yıldır bu durumdayım. Lütfen bana akıl verin kendi deneyiminizi anlatın bisey söyleyin lütfen kafayı sıyırıcqm yoksa.
Bu panik atak durumunu yaşarken kimse bana normal iyi davranmıyor. Herkes bana bağırıyor, kızıyor. Ben cok korkuyorum. Kendimden nefret ediyorum ruhumdan kişiliğimden nefret ediyorum. Ama kişiliğimi bilmiyorum. Kim olduğumu bilmiyorum. Hiç bir yere gidemiyorum mental sorunlarım yüzünden , yemek yiyemiyorum. Özümde ne var bilmiyorum. Bu anlattıklarım 1-2 yıllık değil, 7 yıldır böyle. Artık sabrım kalmadı. Dayanamıyorum. Nefes egzersizi, meditasyon, beslenme vs. Zerre etki göstermiyor ben 7 yıldır bu durumdayım. Lütfen bana akıl verin kendi deneyiminizi anlatın bisey söyleyin lütfen kafayı sıyırıcqm yoksa.
Güncellemeler
15 gü
24 yasında değilim oyle gözüküyor
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar