Artık daha fazla dayanamıyorum?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben değilim derdimi size anlatmaya geldim başka kimse dinlemiyorda 19 yaşında bı genç kızım ama o kadar değersiz hissediyorum ki sürekli ağlıyorum babam beni kırıyor sürekli annemle beni kıyaslar annem okumamış okuması yazması yok eski zamanların zorlukları yüzünden annem okuyamamış annem ile babam görücü usulü ile evlenmişler ama birbirlerini sevmiyorlar anneme küçükken bile soruyordum anne birbirinizi seviyormusunuz diye annem ben seviyorum babanı derdi babama elin kadınlarına güzel sözler söylediğini yakalamıştım babannemin vefat ettiği yılıydı büyüdüm arkadaşlar dertlerim çoğaldı evde bir yabancıymışım gibi hissediyorum odada tekim ya kardeşim bile napıp ettiğimi bile sormuyor 3 kardeşiz biri odaya giriyor bende yatağımda oturur olurum hiç bişi demeden ya telefon alır ama hatırımı sormaz çünkü kendimden onları o kadar soğuttum ki sinirli yetiştirildim ben herşeye sinirlenirdim geçmişe bakınca çok pişmanım ama hala sinirli davranıyorum o kadar farkındayım ki ama yapamıyorum çünkü iyi değilim benim bir gün bile yaşayacak tahammülüm kalmadı şu yazıyı bile şimdi ağlayarak yazdım evde olmak istemiyorum sürekli dışarda kalmak istiyorum eve gelince kendimi çok kötü hissediyorum babam yine bu akşam soru sormuştum hemen başladı azarlamaya ay ne kadar saçma sorular soruyorsun annenle ikiniz nasıl kapasiteniz var falan dedi o kadar çok kırıldım ki çayımı alıp yemeğin başından kalktım gittim odaya ağlıyorum işte ben böyle hayatı yaşamak zorundayım diyorum hergün böyle hissetmek o kadar acı bı durum ki çok yalnız hissediyorum kendimi evdede dışardada 1 tane arkadaşım var ona anlatıyorum anlamıyor normal aynı hayatı yaşamıyoruz anlatacağım bu kadar
Artık daha fazla dayanamıyorum?