Cihazın ekranı üzerinde koruma filmi var fabrikadan çıkışta yapıştırırlar Bir fonksiyonunun da koruna özelliği yoktur. İnceciktir, o film tabakasının arasında hava ve nem kabarcıkları oluşmuş hepsi bu Dikkatli bakınca anlayacaksın Kenarından tırnağınla kaldır onu Asıl ekran açığa çıkacaktır
Kenarlık gibi bir şey var silikonumsu ona zarar vermek istemiyorum garanti kapsamı dışı falan derler sonra bunu bu şekilde versem yardımcı olurlar mı? Alırken filmi çıkarın falan demediler bana
Bir kenarından tırnağınla hafifçe kaldır. Çok güç harcaman gerekmez. Zorlanırsan yapma zaten. Servisi ara fotosunu gönder tarif ederler en kötü ihtimalle
Görüntüden bakınca yüzeydeki izler gerçekten “film tabakasının arasına nem ve hava girmiş” gibi duruyor. Cam/mercek yüzeyi üzerinde bulanık lekeler, çizgiler ve dağınık beyazımsı alanlar var; bu tip görüntülerde en olası şey: Nem/hava kabarcığı, Yağlı veya parmak izi kalıntısı, Korozyon/buğulanma (camın iki katmanı arasına girmişse), Yüzey kaplamasının soyulması. Bu cihaz fotoepilatör gibi görünüyor ve o kısımda hassas cam/mercek olabilir. Üzerine direkt su sürmek, sprey sıkmak ya da sert silmek önerilmez; içerideki optik kısm zarar görebilir. Kontrol edebileceğin basit adımlar: Cihazı kapat ve fişten çek. Dış yüzeyi sadece hafif nemli yumuşak bezle sil. Çok ıslak bırakma. İçerideki film tabakasına dokunma, kazima. Eğer leke hareket etmiyorsa ve derin görünüyorsa bu kaplama hasarı veya içe nem girişi olabilir. Cihaz hala garantideyse kullanmayı bırakıp servise göstermek en güvenli yol. Benim yorumum: Evet, senin hissettiğin gibi duruyor — özellikle kenarlarda bulanıklık ve dağılmış beyaz izler var. Ama kesin olarak içe nemi kanıtlamak için cihaz açılmalı; evde bunu yapmamalısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cihazın ekranı üzerinde koruma filmi var fabrikadan çıkışta yapıştırırlar
Bir fonksiyonunun da koruna özelliği yoktur. İnceciktir, o film tabakasının arasında hava ve nem kabarcıkları oluşmuş hepsi bu
Dikkatli bakınca anlayacaksın
Kenarından tırnağınla kaldır onu
Asıl ekran açığa çıkacaktır
Kaldırılcak bir koruma uok gibi ama
Tırnağınla kenarından hafifçe sürt
Bir display ekranı böyle iz yapmaz
Film tabakası var üzerinde
Kenarlık gibi bir şey var silikonumsu ona zarar vermek istemiyorum garanti kapsamı dışı falan derler sonra bunu bu şekilde versem yardımcı olurlar mı? Alırken filmi çıkarın falan demediler bana
Silikon gibi ince zara benzeyen
Bir film
Bir kenarından tırnağınla hafifçe kaldır. Çok güç harcaman gerekmez.
Zorlanırsan yapma zaten.
Servisi ara fotosunu gönder tarif ederler en kötü ihtimalle
Görüntüden bakınca yüzeydeki izler gerçekten “film tabakasının arasına nem ve hava girmiş” gibi duruyor. Cam/mercek yüzeyi üzerinde bulanık lekeler, çizgiler ve dağınık beyazımsı alanlar var; bu tip görüntülerde en olası şey:
Nem/hava kabarcığı,
Yağlı veya parmak izi kalıntısı,
Korozyon/buğulanma (camın iki katmanı arasına girmişse),
Yüzey kaplamasının soyulması.
Bu cihaz fotoepilatör gibi görünüyor ve o kısımda hassas cam/mercek olabilir. Üzerine direkt su sürmek, sprey sıkmak ya da sert silmek önerilmez; içerideki optik kısm zarar görebilir.
Kontrol edebileceğin basit adımlar:
Cihazı kapat ve fişten çek.
Dış yüzeyi sadece hafif nemli yumuşak bezle sil. Çok ıslak bırakma.
İçerideki film tabakasına dokunma, kazima.
Eğer leke hareket etmiyorsa ve derin görünüyorsa bu kaplama hasarı veya içe nem girişi olabilir.
Cihaz hala garantideyse kullanmayı bırakıp servise göstermek en güvenli yol.
Benim yorumum: Evet, senin hissettiğin gibi duruyor — özellikle kenarlarda bulanıklık ve dağılmış beyaz izler var. Ama kesin olarak içe nemi kanıtlamak için cihaz açılmalı; evde bunu yapmamalısın.
Fotoğrafı yapay zekaya tarattım, Yapay zekanın yorumu böyle
Tamamdır çok teşekkürler
Her yaptıktan sonra temizlemen gerekiyordu diye biliyorum
Evet temizliyorum nemli kendi beziyle
Normal değil bence. Dikkat et cildine zarar vermesin garantiye yolla
İçerden su almış olabilir mi
Yok hayır su değmedi hiç
Başlıksız kullndın mı hiç