Hem hijyen bakımından hem de yoğun olduğun için güzellik merkezine gitmek istemiyorum. Evde epilasyon yapmaya yarayan aletler varmış. Philips IPL Lazer diye bir ürün gördüm internette. Nasıl sizce?
Tüylerimi evde almak istiyorum. Philips IPL Lazer kullanıp memnun kalanlar var mı?
Selam. Güzellik merkezlerinde yapılan lazer epilasyon uygulamalarında ortalama 4 ve 6 seans arasında tüylerin bitirilmesi hedeflenir. Tabi bu lazer uygulama kişinin kıl yapısı ve cilt renk tonuna göre değişir. Ben lazer yaptırdığım dönem beyaz ten ve siyah kıl köklerinin lazer epilasyonda en sevilen tür olduğunu söylerlerdi. Her neyse bu epilasyon yöntemini ev konforunda da uygulayabilirsiniz. Ancak bu lazer epilasyon uygulamaları ev ortamında daha fazla uzayabilmektedir.
Benim var ve kullanıyorum. Önceden Phillips kullanırdım ama Brauna geçtim. Daha hızlı yapıyor ve aynı etkiyi gösteriyor. Fakat tüyleri komple götürmüyor, yani zamanla geri geliyor tüyler uzun süre kullanmayınca.
Ağda en iyi yöntem bence.. Alternatif epilatör.. Seans sonrası limon tuz kürleri ise yarıyor.. kalıcı olarak inceliyor ve seyreliyor ilk zamanlar yorucu gelsede alışıyor el..