Lazer seansım bitti fakat 2-3 ayda bir tekrar çıkmaya devam ediyor. Şaşırdık mı? hayır. Bitmeyeceğini biliyordum ama cidden lazere gitmeten bıktım usandım. Böyle ev tipi bir lazer aleti almak istiyorum. Ne dersiniz?
Philips lazer epilasyon aleti alıp kullanan var mı?
Ben de lazer cihazı aldım bir işe yaramıyor 😅😅 acaba daha düzgün bir marka mı seçseydim, philips boykot değilse alayım? Ay bir de gidip seansa falan girmek için para biriktirmeyi hedefliyordum cidden işe yaramıyor mu?
@neptun_q Ya benimkisinin markası adı sanı duyulmamış herhalde ilk kullananlardan birisi benim ahahksahsa yasomi markası. Ben araştırdım ama herhangi bir şekilde bu markayı kullanan bir inf ya da sitelerde falan yorumlayan kimseyi bulamadım :D Şimdi markanın da günahını almak gibi olmasın, biraz düzensiz kullandım pek umudum yoktu açıkçası. Tekrar mı denesem? Robix nasıl güzel mi?
Atım seviyesi ömürlük yasominin, trendyolda yorumları da iyiymiş şimdi fark ettim ama bazı yorumlarda paketlemede ve üründe hata olduğu belirtilmiş. Ben bunu 6 ay kullanacağım işe yarar mı cidden merak ettim. Fiyatı da aşırı uygun. Böyle bir ürün işe yarıyorsa şoka gireceğim resmen.
Bende yasomiye baktım 90000 bilmem kaç atışı var gayet de güzel yorumlari var. Hemde çok uygun fiyatlı. Acaba senin kullandığın yasomi kaç model? Cihaz hala sende mi?
Evet cihaz bende, üretim çin olduğu için atışlar sırasında makinede yanma olabilir diyorlar bundan biraz çekiniyorum açıkçası ama bu ürünü kullanıp memnun kalan kişilerinde yorumlarını okuduğumda içime su serpildi. Yasomi Pl-06 buz lazer. Belki güzellik merkezlerindeki kadar hızlı ve etkili olmayabilir, ama sanırım 5-6 aya kıllarımda gidiş görebilirim, böyle umuyorum.
Senin tercihin tabiki ama ev için tasarlanan epilasyon aletleri atışları ve ışık gücü bakımından merkezde ya da klinikte yapılan lazer epilasyona nazaran düşük, bu yüzden alsan dahi profesyonel lazer cihazından alamadığın sonucu evde yaptığın lazerden alman çok da mümkün değil. Hormonlar dolayısıyla tekrar kıl tüy problemi olmuştur, hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim ayrıca yaptırdığın yer ve kullanılan cihazın sana uygunluğu da kıl ve tüylerin bitiminde etkin rol oynuyor çünkü kişiye özel başlık kişiye özel seanslar ve cihazlar ayarlanıyor. Ben merkezde yaptırdığım için rahatça söyleyebilirim ki profesyonel olarak yapıldığında daha erken sonuç alıyorsun, çıkanlar ise sonrasında kendiliğinden dökülüyor zaten. İyi bir yer araştırıp gitmen senin faydana olur.
Ben hormonlarıma baktırdım iyiymiş hiç lazere gitmedim philips marka lazer alıcam etki edermi öyle fazla tüylü değilim genital ve koltuk altına etki edermi sence