Sivrisinek kondu diye evde nevresim değiştirir, uyusa sabah değiştirir, duşa girer? Bu temas onu kirletecek sanıyor, fiziksel olarak pis yerden geldi diye sizce
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sivrisinek kondu diye evde nevresim değiştirir, uyusa sabah değiştirir, duşa girer? Bu temas onu kirletecek sanıyor, fiziksel olarak pis yerden geldi diye sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tuvalette her yere değmiş olabllir o sinek diye muhtemelen biraz obsesif bi davranis tabii
Evet ayak Altona tuvalet taşı çöp kovası kirlensin i nevresim değişmemiştim mi o kola dokunmasam mı
sinek bana temas etmesin diye ugrasirim ben de ama kiyafete konarsa sorun yok
Benim arkadaş da temizlik hastası dışarıda hiçbir yere temas edemiyor sürekli elini yıkar tuvalete gider kolonya kullanır burnunu siler daha da fazlası var
Yani temiz miyim o çöpten bana konan sinek benş kirletmedi mi? Fiziksel Kir yani nevresim değiştirme mi diyorsun?
Altı üstü sinek çok takmamak lazım bence hasta edecek kadar mikrop bulaştıramaz
Hasta ermek değil fiziksel olarak kirlendim mi duştan çıkmıştım o sinek pis tuvalette slvrisinek tuvalet takma kovaya duvarlar adepiğ bana deldi işte
Arkadaşın duş almamış mıydı anlamadım sende de mi var pislenme hastalığı
Bende sinek konunca yiğemiyorum o şeyi
O normal de üstüne kondu diye fiziksel olarak kirlendi sanıyor? Sivrisinek ısırdı mesela kolunu açıkken o kol yüzünden dokunmuyor temiz eşyalar kirlenir sanıyor sabah duşa girecek
Kafası güzel
Yani temiz miyim o çöpten bana konan sinek benş kirletmedi mi? Fiziksel Kir yani nevresim değiştirme mi diyorsun?
Okb Var Galiba
O Kadarına Gerek Yok Ya
Bdncd sinek olayı değil o başka bisey
Evet
Neden
Takıntılı seninki