Arkadaşlar ben 1,5 ay oldu ameliyat olalı burnumdan. Asıl kemer yeri burnumun sol tarafındaydı ve şimdi de burnumun sol tarafı yine baya şiş halde, ödem midir sizce yoksa kemik midir, üzülüyorum çünkü hiçbir şey değişmesi
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben 1,5 ay oldu ameliyat olalı burnumdan. Asıl kemer yeri burnumun sol tarafındaydı ve şimdi de burnumun sol tarafı yine baya şiş halde, ödem midir sizce yoksa kemik midir, üzülüyorum çünkü hiçbir şey değişmesi
1 buçuk ayda kemik kaldı diye değerlendirilmez daha erken dönemdesin. Kemerin alındığı tarafta ödem diğer tarafa göre daha geç inebilir ve bu yüzden tek taraf daha çıkık görünebiliyor o yüzden Şu an gördüğün görüntü son hali değil 3 6 ay içinde belirgin değişir tam oturması da 1 yılı bulabilir. Şimdilik bastırma kurcalama ve kendi kendine sert masaj yapma
Kesinlikle normal
İlk 6 ay bu şekilde görmeye devam edecek. Eğer cildin kalınsa zaten bu bir buçuk seneyi bulacak. Ama zamanla istediğin gibi olacak ve burnun oturacaktır o yüzden korkma
Cevap
5Cevap
Ödem. 1,5 ay çok kısa bir süre. Ortalam 6 ila 1 yıl geçmesi lazım ödemlerin kaybolması için. Merak etme o şişlikler son hali değil.
Ben de estetik olacağım eylülde ya nasıl bir süreç çok mu kötü
kemer mi? şişlik falan anlarım da kemer garip
normal normal
Bende yaptırmayı düşünüyorum çok acıyor mu
Doktora gitmelisin
Hata var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?