Geçer korkma ben de ameliyat oldum Bir buçuk sene oldu neredeyse hala hafif de olsa ödem var benim cildim kalın. Eğer cildin inceyse sabredeceksin bazen 6 ay bazen bir seneye kadar sürüyor. Ödem giderici şeyler kullanabilirsin. Merak etme düzelecek
Tabii tabii İlk başta ben de öyle hissettim hatta doktoru aradım dedim benim burnum yamuk merak etme geçecek dedi şimdi gerçekten çok iyi oldu Çok memnunum
daha çok erken banada bu haline aldanma oturunca çok farklı olucak dedi ama insan ister istemez korkuyo ya böyle kalırsa daha çok yamulursa diye çunku bir tarafı düz diğer tarafında kemik varmış gibi sert
Cevap sahibi
2 ay
Yok yok gerçekten sıkıntı etme Bir de sen beni görsen burnumun üç yerinde kırık vardı Çok fazla egrilik vardı İnan şu anda o kadar güzel oldu ki çok memnunum
ay valla içimi rahatlattın herkes öyle kalır diyorda düzelmiyo falan diyende var yamuk olan tarafa masaj yapıyorum sürekli düzelsin diye
Cevap sahibi
2 ay
Hiç onlara bakma onlar boş konuşanlar bak dikkat et bir soru sorduğun zaman insanlar o kadar felaket tellallığı yapıyor ki Çünkü mutsuzluktan besleniyorlar Çünkü karşıdaki insanı strese sokunca daha çok mutlu oluyorlar. İnan hiçbir şey olmuyor ve burnun istediğin gibi olacak
ne kadar oldu yaptıralı siz ne zamana düzeldi acaba
Cevap sahibi
2 ay
Ben bir buçuk yıl oldu neredeyse yaptıralı benim derim kalın olduğu için hala az da olsa ödem var ama eğrilik vesaire kesinlikle yok. Senin cildin inceyse 6 ayda kendini toparlar
ya bide burun deliğimin az üstünde çukur var buda yamul gösyetiyo bide deliğimi büyük gösteriyor doktora sordum tam orada dikiş var ondandır eriyince geçer dedi sence
Cevap sahibi
2 ay
Evet evet o bende de oldu dikiş olduğu için o şekilde eriyince geçecek O da sıkıntı etme
Geçmiş olsun düzelir merak etme burun zor biliyorum valla benimki 1 2 yilda anca acisisi gecmisti devlet hastanesinde kurbanlik koyunlar gibi toplu yaptilar maf olduk simdi ozelde olucam vericem neyse ucretini
benimde öyle oldu ameliyat anına kadar doktoru görmemeiştim kadın biliyordım erkek doktor yaptı ama doktorum çok ilgili çıktı ameliyata girmeden nasıl istediğimi herşeyi sordu ve elinden gelenim en iyisini yapcagını söyledi o konuda şanslıyım
Devlet hastanesi bedava yapti iste zaten onlarin yaptigi ister hepsi bozuk hatalı islem o kadar sigorta pirimi yatirdik madem adam gibi hizmet vermeyecekler niye para ödüyoruz hepsine haram olsun aldiklari paralar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bandajdan dolayı ödem eşit dağılmayabiliyor diye biliyorum bir süre daha beklemen lazım
umarım öyledir teşekkürler
Tabii ki normal ödemden dolayı o şekilde görünüyor Zaman geçtikçe geçecek
ya geçmezse
Geçer korkma ben de ameliyat oldum Bir buçuk sene oldu neredeyse hala hafif de olsa ödem var benim cildim kalın. Eğer cildin inceyse sabredeceksin bazen 6 ay bazen bir seneye kadar sürüyor. Ödem giderici şeyler kullanabilirsin. Merak etme düzelecek
sizdede oldumu eğrilik yamukluk falan
Tabii tabii İlk başta ben de öyle hissettim hatta doktoru aradım dedim benim burnum yamuk merak etme geçecek dedi şimdi gerçekten çok iyi oldu Çok memnunum
daha çok erken banada bu haline aldanma oturunca çok farklı olucak dedi ama insan ister istemez korkuyo ya böyle kalırsa daha çok yamulursa diye çunku bir tarafı düz diğer tarafında kemik varmış gibi sert
Yok yok gerçekten sıkıntı etme Bir de sen beni görsen burnumun üç yerinde kırık vardı Çok fazla egrilik vardı İnan şu anda o kadar güzel oldu ki çok memnunum
ay valla içimi rahatlattın herkes öyle kalır diyorda düzelmiyo falan diyende var yamuk olan tarafa masaj yapıyorum sürekli düzelsin diye
Hiç onlara bakma onlar boş konuşanlar bak dikkat et bir soru sorduğun zaman insanlar o kadar felaket tellallığı yapıyor ki Çünkü mutsuzluktan besleniyorlar Çünkü karşıdaki insanı strese sokunca daha çok mutlu oluyorlar. İnan hiçbir şey olmuyor ve burnun istediğin gibi olacak
ne kadar oldu yaptıralı siz ne zamana düzeldi acaba
Ben bir buçuk yıl oldu neredeyse yaptıralı benim derim kalın olduğu için hala az da olsa ödem var ama eğrilik vesaire kesinlikle yok. Senin cildin inceyse 6 ayda kendini toparlar
kalın deriliyim sanırım bende
O zaman biraz daha zaman alır ama hayırlı geçecek O biraz daha kısa süre toparlar yalnız ödem kalır
masaj falan yaptınızmı siz
Evet evet masajı ihmal etme lütfen ona çok dikkat et ödemin azalmasına o sağlayacak. Ananas suyu maydanoz suyu gibi şeyler içebilirsin.
ya bide masaj yaparken daha çok yamultuyorum gibi geliyor
Yok yok öyle bir şey yok Ben de ilk başlarda öyle hissediyordum Emin ol o şart. 🙂
teşekkürler valla içimi rahatlattınız diyebilirim saolun
Rica ederim ne demek lütfen hiç kimsenin söylemlerine bakma inan ben oldum çok memnunum seninki de eminim öyle olacak. 🙂
umarımm bekliyip görücez
Aynen öyle bekleyip göreceğiz yine kafanı kurcalayan bir şeyler olursa sorabilirsin bana
ya bide burun deliğimin az üstünde çukur var buda yamul gösyetiyo bide deliğimi büyük gösteriyor doktora sordum tam orada dikiş var ondandır eriyince geçer dedi sence
Evet evet o bende de oldu dikiş olduğu için o şekilde eriyince geçecek O da sıkıntı etme
birtane burun deliğim önden bakıldıgında çukur oldugu için gözüküyor mesela
İşte diyorum ya sana onlar dikişlerden dikişten erimesini bekle normal olacak her şey
tamamm
Dediğim gibi sana kimseye bakma çok güzel olacak
çok teşekkür ederimmm
Rica ederim 🙂
Geçmiş olsun, umarım güzel olur, ödem geçicidir merak etme geçer zamanla
umarım bugun bantları çıkarınca baya korkuttu
Korkacak bir şey yok, Ankara dan misin
yok değilim
Ödemden öyle geliyordur çok fazla inceleme kaç saat sürdü ameliyat
5.5 saat sürmüş
Baya sürmüş güzel olmuştur ugrasmislar o kadar kac paraya oldun bende ikinciyi dusunuuom
ücret ödemedim nefes sorunuda oldugu için septorinoplasti oldum
Bildiğim kadariyla burun ucu islemi oluyor delikleri aciyorlar
yanı okadarını bilmiyorumda agır bir ameliyatı kist falanda alındı sinüzlerim temizlendi dıştanda görüntü düzeltildi öyle
Geçmiş olsun düzelir merak etme burun zor biliyorum valla benimki 1 2 yilda anca acisisi gecmisti devlet hastanesinde kurbanlik koyunlar gibi toplu yaptilar maf olduk simdi ozelde olucam vericem neyse ucretini
evet asistanlar yapıypr maalesef ama doktorum çok iyiydi beniö
Ne güzel sansliymissin benim zamanimda bilmiyoz bisey arastirmadik sanki dis cektirmeye gider gibi sansa kim denk geldiyse ona gittik kötü oldu
benimde öyle oldu ameliyat anına kadar doktoru görmemeiştim kadın biliyordım erkek doktor yaptı ama doktorum çok ilgili çıktı ameliyata girmeden nasıl istediğimi herşeyi sordu ve elinden gelenim en iyisini yapcagını söyledi o konuda şanslıyım
nerde oldunuz siz ameliyat
Ne güzel sanslsin mutlu oldum valla
Ankara hastanesinde
siz neden begenmediniz
Burun ucunu asagiya düşürmüş kemer var duzeltmemis istedigimin tam tersini yapmis aldiklari para haram olsun
Şimdi onlarin hatasi yuzunden 150 bn verecegim
ya ne kadara olmuştunuz
Devlet hastanesi bedava yapti iste zaten onlarin yaptigi ister hepsi bozuk hatalı islem o kadar sigorta pirimi yatirdik madem adam gibi hizmet vermeyecekler niye para ödüyoruz hepsine haram olsun aldiklari paralar
Babama diş yaptırdık adam kullanamadı gittik ozelde tekrar yenisini yaptirdik geçen sene 100 bin odedik adam 30 yil bagkur primi odedik bosa vermsiz
biraz şans işi o ya burun özellikle insanlar ne kadar para veriyorsa memnın kalmıyor ama devlette yaptırıp çok memnun kalanda var gerçekten sans
Zamanla normale döner belki
Geçer
umarım
Zor geçmiyor ya
ooff
Nerde kime oldun