Eşim işsiz kalınca vardiya müdürü olarak Popeyes'ta işe başladı ama vücudu bu hali aldı, orada yemekten kilo, kıllanma, sivilce, uzak durun evli değilseniz
Popeyes’ta çalışmanın zararları neler, eşim neden bu kadar kilo aldı ve sivilce yaptı?
TAB gıda haysiyetsiz bir firmadır. Çalışan insanlara yemek kartı vermez, sağlıksız beslenmeye zorlar. Avm çalışanları aralarında yemek değişimi yapar ama onşar da en nihayetinden benzer restoranlar olur. Gerçekten berbat bir firma
0
5 Yorumla
Soran
1 gü
Gerçekten öyle burger kingdekilerle değiştirmişler bir kere ama hepsi aynı bk diyor esim de bir kere iskender yedik usta donerciden diyor sadece asistan müdür olunca ozel sağlık sigortası yapıyormuş başka şeyi yok avantajı
Evet. Geçiş sürecinde değerlendirilebilir ama devamlı çalışılacak bir yer değil. Biri çıkıp dava açsa kazanır mı acaba? Yemek diye o sağlıksız şeyleri vermeleri yasal mı?
Devamlı çalışan ekip üyeleri bile varmış kendisi dedi bir çocuğun beli kopacak zayıflıktan sürekli calisiyor dedi vermeleri de yasaldir bence asistan müdür değil de restoran müdür rahat
Ben çalışmadım da bir de müdürler fazla mesai de almıyormuş galiba. Bazı yoğun dönemlerde normal çalışanlar daha fazla alıyormuş müdürden. Doğru mu bilmiyorum. Umarım daha iyi bir iş bulur eşiniz
A101 de mağaza muduruydu torpille bir eleman vermişler toplama çıkarma bilmiyor her şeyi birbirine karıştırmış esimde istifa etti o gün geldi elime 43 falan geçiyordu zaten dedi vardiya muduru oldu şimdi daha mutlu 45 ile başladı daha yükselirse onu açık meslekte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
TAB gıda haysiyetsiz bir firmadır. Çalışan insanlara yemek kartı vermez, sağlıksız beslenmeye zorlar. Avm çalışanları aralarında yemek değişimi yapar ama onşar da en nihayetinden benzer restoranlar olur. Gerçekten berbat bir firma
Gerçekten öyle burger kingdekilerle değiştirmişler bir kere ama hepsi aynı bk diyor esim de bir kere iskender yedik usta donerciden diyor sadece asistan müdür olunca ozel sağlık sigortası yapıyormuş başka şeyi yok avantajı
Evet. Geçiş sürecinde değerlendirilebilir ama devamlı çalışılacak bir yer değil. Biri çıkıp dava açsa kazanır mı acaba? Yemek diye o sağlıksız şeyleri vermeleri yasal mı?
Devamlı çalışan ekip üyeleri bile varmış kendisi dedi bir çocuğun beli kopacak zayıflıktan sürekli calisiyor dedi vermeleri de yasaldir bence asistan müdür değil de restoran müdür rahat
Ben çalışmadım da bir de müdürler fazla mesai de almıyormuş galiba. Bazı yoğun dönemlerde normal çalışanlar daha fazla alıyormuş müdürden. Doğru mu bilmiyorum. Umarım daha iyi bir iş bulur eşiniz
Evet müdürlerin mesailer belli fazla mesai olayı yok ekip üyeleri gibi doğru
Alışmadık gòtte don durmaz, senin pırasa yemeğine alışkın adam, yağlı şeyler yiyince balinaya dönmüş
Vallaha öyle ev yemeklerini çok severdi
Acilen o işyerini birakmalı. ya da evden ev yemegi götürüp yemeli.
Başka bir iş bulursa oraya geçecek asistan muduru olursa vardiya müdüründen sonra özel sağlık sigortası olacakmış
Sorumlu Popeyes değil eşiniz yani isterse yemeyebilir.
Yemek parası vermiyor şirket mecbur oraya yemek de gitmiyor öyle uzak
Valla sağlığımı düşünür yemezdim oyle bir durumda.
Açlığa hiç gelemez
Her tercih bir vazgecistir o yuzden ona gore secim yapmalı.
Geçmiş olsun
Sağol
bu adam seni sillkiyor oolamaz. zaten yapsa şaşrım aw
Duvardan duvara carpiyo
😂 geççç. pelvik kaslarının harcadığı enerjiye yazık
Yalan yok
geçç
Ya yürü giy
adami niye boyle paylastin ya dalga gecsinler diye mi
Calismasinlar diye
Yüzü görünmüyor
tamam da sivilcelenme oldu kilo aldi dersin adamin vucudunu buraya atmak ne kadar dogru
Sanane
siz nasil bir kafa yasiyorsunuz ya neyse ugrasamicam
İşine bak farkındalık
omuzlar tipten düşürüyor..
Anlamadim
ist kısım cok geniş..
sende boy kg kaç..
Karaciğer perte çıkmış gibi
Zor.
Evliyim yazabilirim demiii
maalesef
Hayır burası için bahsettim
Ooo kotu olmus demek tavuklar hormonlu
Eşini neden buraya atiyon ya
Bi kere boykot, ikincisi mikrop yerler
Boykotunda değiliz de yağlı zararlı
Bir yerde bebekler ölürken burada sivilceyi dert ediyoruz gerçekten yazık bize.
Git yardım et o zaman oy verdiğin partilere söyle de
Sanki başka iş var da
Doğu Türkistan daki soykırıma destek veren Araplar ölüyor yani yes Popeyes
başka iş nasıl yok
Başka iş yok öyle her işe giriliyor mu anında
Asgari veriyor veren de
Nolmuş be buna
Popeyes
Geçmiş olsun
Gecmis olsun
Teşekkür ederim
Bende zayıfım bizim hanimda kilo al diyor 🤣
Buyur popeyes seni bekliyor o zaman
Marketteyiz biz Müdür olarak bu daha feci 🤣🤣
A101 de mağaza muduruydu torpille bir eleman vermişler toplama çıkarma bilmiyor her şeyi birbirine karıştırmış esimde istifa etti o gün geldi elime 43 falan geçiyordu zaten dedi vardiya muduru oldu şimdi daha mutlu 45 ile başladı daha yükselirse onu açık meslekte
Allah hakkınızda hayırlısını versin size yetsin de umarım seni calistirmiyordur
Ben gelir uzmanıyım maliye de 90 bin maas alıyorum 2 katını alıyorum onun
Ooo Maşallah. Ama bir erkek için kötü bir durum bence.
Baskın erkek
Karısı ondan az alsın ister
Benim eşim çalışmıyor
Yaşlar kaç sizin?
Yok bizim böyle takıntılarımız yok 27 yim ben esim 29
Biz ikimizde 33 Yaşımız
Ben 1.72 Boyum kilom 60
Eşim de 1.55 kilosu 57
Bizimki çalışmıyor.
Ymiş yimiş sçmqmış😂
Senin gibi