2 gü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam olarak ağrı nerde ve nasıl başladı?
Omurganın sonunda kemiğin ucu. Nasıl başladı anlamadım bigun çok acidigini hissettim o dönemde çok oturarak çalışıyordum ama ben zamanla olduğunu düşünüyorum. Doktorlar bişey yok diyor.
Kalça arasındaki ucu sivri kemikten mi bahsediyorsun yoksa bel tarafı mı?
Kalça arası
Röntgen veya Mr çekildi mi?
*Raporun özeti
*Bulgular
"İnceleme dahilinde pelvisi oluşturan kemik yapıların kortikal bütünlükleri tam olup, belirgin fraktür bulgusu saptanmamıştır. İnceleme dahilinde yumuşak dokularda belirgin patoloji saptanmadı."
En son geçen hafta tomografi çektirdim acil de. Böyle… [+]
Sadece pelvise mi baktılar sacruma bakmadılar mı?
Bilmiyorum ki. E nabizda görüntü var ama ben anlamıyorum. Raporda bu yazıyor.
Sacrumun ucunda eğrilik yoksa yumuşak dokulara oluşan uzun süreli baskıdan dolayı ağrıyordur
Ucunda eğrilik var diyor ama bişey yapamayız simide otur diyor. Bunun da röntgeni var
Hafif bı eğrilik diyor 2 tane FT uzmanına gittim aynı şey
Tam olarak öğrenmek istediğim buydu. Bunun maalesef çözümü yok, ameliyatı var ama aşırı riskli. O riski göze almaktansa arada simit üzerine otur daha iyi. Yapacak bir şey yok maalesef
Peki sizce bu durduk yere nasıl oldu ki düzelmiyor.
Durduk yere olmaz, zamanla veya düşmeye bağlı olur. Muhtemelen demin dediğin gibi zamanında çok uzun süreli oturmalara bağlı.
Peki sizce yinede Antalya'da eğitim araştırma ya da şehir hastanesine gitmemin bı faydası olmaz mı?
Faydası olmaz diyorum. Pöç çekme işlemi var ama o da riskli. Benden isteyen oluyor ama yapmayı tercih etmiyorum. Bir de kadınlar o işleme pek razı olmuyor
Onu da yaptım , memlekete gittim. 10 gün oldu ama bişey yok. Sanki ilk günler biraz iyidi ama geçti sonra aynı durum.
Evet aşırı agriliydi ve ben dışardan müdahale edilecek sanıyordum.
Anüsten müdahale etmek çok eskide kaldı, dışarıdan müdahale yöntemi var.
Geçen sene bı gittim dışardan müdahale ve bele hacamat tarzı birşeyler yapıldı. Ama hiç bişey olmadı bu yıl ki gidişimde bu denendi. Pes ediyorum artık. O kadar üzgünüm ki
Hacamat yapan kim ya? Niye böyle düşük kaliteli yerleri tercih ediyorsunuz anlamıyorum. İnsan sağlığını bilgisiz ve cahil birine neden emanet eder?
Hacamat değildi 😃. Kanlı bişey değil, böyle topraktan kap tarzı bisrylerle belime vakum yapıldı. Amaç şeymiş pocu çektik işte bele destek mi ne. Ordan da vakum yapınca cekistirme mi öyle bişeydi işte
Off cuppingi ben de yapıyorum ama o öyle oraya destek verecek bir şey değil ki. Allah akıl fikir versin ne diyelim
Yani insanlar beni kesip dikseler demek bişey biliyor ki yapıyor diycem. Yeter ki kurtulayım bu açıdan. Yani düşünün ki asla poponun üstüne oturamiyorum. Bacak bacak üstüne atıp kalçaya veriyorum yükü ki değmesin yere. ya da uzanıyorum ayağa kalkıyorum. Neden böyle oldu anlamadım
Nedenini demin konuşmuştuk. Tek önerebileceğim şey düzenli sacrum masajı ışe yarayabilir ama düzenli olması lazım
Peki neler yapmalıyım. Nasıl olucak masaj anlatabilir misiniz
O uç kısım dışarıdan ovuluyor ve yavaş yavaş gevşetiliyor. Sonra da dikkatlice eski yerine doğru gerdiriliyor.
Bı yağla falan destekliyim mi. Gerdirme derken çekme falan yapamiycam dimi masajla itme tarzında
Dikkatlice çekme yapılıyor işte ama sert bir müdahale değil bu. Yağlar bir işe yaramaz
Her gün masaj yapıp kaç gün sonra cekmeliyim sizce. Zaten baktım acı fazla bırakırım.
Kendin yapamazsın
Profesyonel birimi olmalı yoksa birinden yardım mi istiyim?
Profesyonel olmalı tabi ki. Sağlık için yapılan tüm uygulamalar profesyonel biri tarafından yapılmalı
E nereye gitcem peki. Bildiğim heryere gittim
Şehir neresi?
Antalya
Neresi?
Muratpaşa
Özelden yazma şansın var mı?
Var tabi
Bekliyorum
Yazdım
Belinde sorun var mı 🙄
Yok
O zaman bi doktora git, Stres kırığı gibi bişey olabilir
Çok gittim bişey yok simide otur diyorlar
Simide otur dediğine göre çatlak bişey var, Darbe aldın mı hiç popona
Hayır
Bu arada simit çok pahalı, Onun yerine araba iç lastiği alıp șișirip onu da kullanabilirsin, Simide göre çok daha uyguna gelir ☺️🙌
Çok teşekkür ederim. Geçeceğini bilsem para önemli değilde geçmiyor
Rica ederim geçmiş olsun, Bi özel hastanede film çektir istersen sen yine bi ☺️🙌
Teşekkürler
Rica ederim ☺️ 🙌
darbe aldın mı yere setce dusme falan?
Hayır, zamanla mi oldu bilmiyorum bigun artık çok açıdığını hissettim
Basur ağrısı oluyor genelde sıcak suyla geçiyor
Değil
Nasıl bir ağrı
Omurganın sonunda o uçtaki kemik ağrıyor
Düştünmü
Hayır azar azar çoğaldı
İlişki yaşadın mı
Hayır
Doktora git neden olsun ki
Kil dönmesi olabilir
Değilmiş
Eminmisin genelde kuyruk sokumu ağrısı bundan kaynaklı olur.. şişme var mı o bölgede ya da dokununca agri
Sadece çatal kısmında kemiğin ucu ağrıyor 2 yıldır
Görünürde bir şey var mı
Dışardan yok
gebelik durumu var mı ?
Yok 2 yıldır ağrıyor. Ve doktorlar hicbisey yok simide otur diyorlar
bel fitigi
olabilir
Belim agrimiyor ki hiç. Emar dada tomografi de sorun yok diyorlar. Çaresiz kaldım adeta çok gencim
masaja gittinmi kac yasindasin
Gitmedim 25 yaşım. Sadece oturunca ağrıyor. O kemiğim açıdığını biliyorum. Dokunuyorum aciyo
zedeleyecek bisey geldimi oraya
*Raporun özeti:*
*Bulgular:*
"İnceleme dahilinde pelvisi oluşturan kemik yapıların kortikal bütünlükleri tam olup, belirgin fraktür bulgusu saptanmamıştır. İnceleme dahilinde yumuşak dokularda belirgin patoloji saptanmadı."
En son geçen hafta tomografi çektirdim acil de. Böyle demiş. Bı yere düşmedim carpmadim azar azar çoğaldı acı
Emojileri ben koymadım bu arada
bu durumu küçümseme baska hastn git
sorun yok
Antalya da eğitim araştırma ya da şehir hastanesine gitsem bı faydası olur mu acaba
git git kucumseme agrilarin artiyorsa bisey vardir demekki temennim olmaması ama hafife alma
Bunun için insanlar kuyruk düşmesi dedi ben memlekete çektirmeye gittim 10 gün önce. Geldim hala ağrıyor. Bilmiyorum kafayı yiycem
koca kari tesavileri kimi zaman fayda etsede cogu zaman ise yaramiyor bence arastirka hastn git
Gidicem inşallah. Yoruldum 2 yıl oldu. Artık inandiramiyorum ne evdekileri ne istekileri bı ayaktayken acımıyor
doku zedelenmesi olmustur fizik tedavi iiyi gelir
Herşeyi okuyor araştırıyorum inşallah iyileşirim , yani çok gencim diyip gulmeyle karışık ağlamak istiyorum
gel konusalm yazsana ozlden
Yazdım
Masaj yaptır
Kemik ağrıyor
Hayır çevresine yaptır