Öncelikle herkese selamlar KS ailesi.
Ne yazık ki hastalığım dolayısıyla siteye bir müddet giremeyeceğim. Kalp rahatsızlığım nedeniyle hastanede yatmam gerekiyor. Zor bir dönemden ve zamandan geçiyorum. Birçok ameliyat ve operasyon geçirdim; lakin düzelme durumu kısa süreli oldu. Bu nedenden dolayı hastaneye yatma kararı alındı. Gözetim altında bir tedavi sürecim başlayacak.
Kalbini kırdığım kişiler kusura bakmasın. İnsanız; bir hata, anlık bir durum ile yapılmış bir şeydi. Bu sebepten dolayı özür dilerim. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.
Hayatınızı sağlıklı ve güzel bir şekilde yaşayın. Allah'a emanet olun, sağlıcakla kalın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun umarım düzelir bir an önce. evet yaşadım doktor hastanede test yapalım kal dedi ama kaldı öyle uğraşmadım.
Geçmiş olsun. Anlattıkların gerçekten kolay şeyler değil, üst üste ameliyat ve operasyonlardan sonra yeniden hastaneye yatmak insanı hem fiziksel hem de mental olarak çok yorar. Şu süreçte en önemli şey tedaviye odaklanıp kendini mümkün olduğunca yormaman. Umarım gözetim altında başlanacak bu tedavi bu kez daha kalıcı bir rahatlama sağlar ve güzel sonuçlar alırsın. Site, mesajlar, kırgınlıklar bir şekilde bekler; sağlık beklemiyor. Allah şifa versin, en kısa zamanda daha iyi haberlerle dönmeni dilerim. 🙏😊
Geçmiş olsun , umarım kalbinde sende zihninde ki düşünceler de şifa bulur, benim öyle ileri derece rahatsızlık olmasa da çarptıdan uyuyamadıgım geceler olmuştu , panik atak haricî çok çarptım olmuyor. Kalbin ve sen kendine emanetsin. 🙏🏻☘️
cok gecmis olsun umarim en kisa surede olumlu sonuclar alirsin. benim dogustan kalp rahatsizliklari olan biriyim. bu durumu, o hastane sureclerini, ameliyatlari falan anlayabiliyorum. kendine cook iyi bak 🌸
ben**
Yok yaşamadım.
Çok geçmis olsun size🙏 Rabbim bian önce şifa verir.🙏 Kendinize iyi bakın. Kafanıza birsey takmayın bu süreçte. Iyi olup gelirsiniz siteye.
Allaha emanet olun🙏
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum moralini bozma tıp ilerledi artık herşeyin bir çaresi illaki vardır mutlu ol mutlu kal.
Çok geçmiş olsun.
Rabbım şifa versin.
Siz güzel haberlerle gelmeyi düşünün olur mu? Müjdeler verin inşallah 🌿
Çok geçmiş olsun Allahın izniyle inşallah iyi olacaksın 🤲🏻🥹
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin... 🤲🏻
Allah şifanı versin kardeşim inşallah her şey yoluna girer
11 yaşımdan beri yaşıyorum ne zaman doktora gitsem birşeyin yok diyolar bıktım artık 5 dakika bile koşamiyorum nefesim götüme kaçıyo yani hemde çarpıntı oluyo yardım edin napcam
Yasamadim. Geçmiş olsun 🙏🏻
Üzüldüm 🙁 Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir siniz💐💐
sağlıkla kal
Sıkıntı nedir kalpte