Anlatacağım şey biraz uzun ama detay vererek anlatmak istiyorum. Ben panik atak ve hastalık hastasiyim. Sık sık vücudumu kontrol ederim her hangi bir şey var mı diye. 2 gün önce akşam yürüyüşten geldim ve terliydim. Üstümü çıkardım ama üstümde hiç bir şey yoktu. Vücudumu kontrol ettim her hangi bi kitle beze var mi diye. Terim üstümde kurumuş oldu. Ertesi günü akşam tekrar yürüyüşten geldim ve terli terli yine aynı şeyi yaptım çıplak bir şekilde ve terim yine üzerimde kurudu. Dün akşam bir şey yoktu ağrı falan yoktu ama bu sabah sol kolum çok fena ağrıyordu. Sabahtan beri sol kol ağrısı , uyuşması yaşıyorum ama sanki bir şey batar gibi çok fena. Sırtıma ve göğsüme de vuruyor ağrısı. Kol , göğüs , kalp , sırt ağrıyor. Bıçak saplaniyor gibi. Hatta ben gribim o yüzden bazen burnumu cekiyorum çektiğim zaman sol kalpte ya da sol göğüste tam bilmiyorum bıçak saplaniyor gibi oluyor. Kol ağrısından ağlıyorum o derece felaket bir ağrı. Sanki kıtlatsam geçecek gibi bir agri ama kıtlatsam bile geçmiyor. Ve dediğim gibi batma saplanma şeklinde bir şey bu ve kolda uyuşma yapıor. Kalp krizi olsa 5 6 saat boyunca sürer mi böyle? Bide bende panik atak olduğu için daha 3 4 gün önce kontrol amaclı kardiyolijiye gittim ekg ve eko çekilmişti ama temiz dedi. Bu ne olabilir yel mi kalp krizi mi? Ağlıyorum ağrıdan o derece fazla ağrıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Canım aynı şeyleri bende yaşadım ama hepsi stresten şu an kalp ilacı beloc kullanıyorum hafif kalp kapağımda çökme var bide Antidepresan kullanıyorum ama genel olarak stresten veya üşütmeden doları oluyor doktor soğuk yerlerde durma dedi yani aynı şeyleri yaşadım bak her gün hastaneye gidiyordum ağrısından ağlıyordum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu neler neler yaşadım da anlatmaya üşeniyorum ya çok uzun
Aynılarını bende yaşadım da bu öyle bir şey değil yani psikolojik değil. Yel girmesi gibi batıyor saplaniyor. Ağlıyorum dayanamıyorum
Askm tamam ama bu psikolojik bak bende senin gibi anlamak istemedim. heralde bulamıyorlar diye düşündüm ama panik atak ve anksiyete yüzünden bu haldesin gerçekten ben çok şeyler yaşadım geceleri kalkıp ağladığım günleri hatırlıyorum çok felaket ağrıyordu ve kalbime de aynı bıçak saplanır gibi ağrı vurup geçiyordu ve ben hiç dışarı da çıkamadim 1 ay boyunca evde durdum çünkü yürüyemiyordum azıcık yürüsem ya da koltuktan kalksam kalbim sanki yerinden çıkacak gibi olurdu ya sürekli tansiyon aleti ile ölçüyordum kalbim 170 lere kadar çıkıyordu her akşam da acile gidiyorduk balkona çıkıp ağlıyordum ağladıkça kalbim hızlanıyordu ve doktora gidip eve geliyorduk sonra ben yine fena oluyordum tekrar doktora gidiyorduk artık ailemin bile psikolojisi bozulmuştu sende bir şey yok diyolar ama ben emindim geceleri yastığa başımı koyamazdım kalbim sürekli vuruyordu ve erken vuru yani tekleme oluyodu bir anda sertçe vurup çalışır gibi oluyodu elim kalbimbe uyuyordum gece olmasindan çok korkardım videolar izleyip sakinleşmeye çalıştım ben kesin ölecem diyordum hatta balkona gidip son kere gök yüzüne bakmıştım kesin bu gece ölüyorum diye düşündüm ama ölmüyorsun yani hepsi psikolojik ben gerçekten çok kötü günler geçirdim aynısını sende yaşıyorsun farkındayım ama hiçbir şeyin yok bak kalp hastalığı olsa çoktan hastanelik olmustun veya bayılırsın böyle şiddetli ağrılar olmaz anladın mı kalp krizi olsa anında damarların tıkanır bilincin kapanır ölürsün yani kalp hastalığı böyle olmaz korkma
Bir kaç gün önce konuşmuştuk sanirim seninle. Aynilari banada oluyordu evet. Kaç kere acillik olmustum hatta kardiyolijiden randevu almistim bir kaç gün önce gittim ekg ve eko çekildi ama temiz dendi
EKG temizse stres yapma, muhtemelen anksiyeten öyle düşünmene sebep oluyordur diye düşünüyorum
3 4 gün önce temizdi ama şu an ağrım var
Acile görünsene canim
Yel girmesi olamaz mı? Kalp krizi olsa 5 6 saat aralıksız ağrır mi böyle
Olabilir tabiiki canim, ama yine bir görün, gaz sıkışması da olabilir
Tamam teşekkür ederim
Merhaba şu an nasılsın
İyiyim , çok şükür. Yel girmesiymiş. Sizde de mi Aynı şey var
Evet ve korkuyorum bende de anksiyete var
Röntgen çekti doktor temiz dedi ama ben ikna olmadım
Bende ikna olmamıştım. Akciğer röntgeni ve ekg çekildi temiz dendi ama ben asla ikna olmayıp korkuyordum. Çok şükür ki geçti artık. Sizin devam ediyor mu
Hala devam ediyor kalbimle mi alakalı acaba sizin ki kaç gün sürdü
Doktora gitmediniz mi? Ben ağrıya dayanamamıştım yel girmesi gibiydi , ve zsten yel girmesiymis. Ekg çekilmişti ve akciğer röntgeni çekilmişti ama temiz denmişti. Benim 4 5 günde geçti. Siz doktora gittiniz mi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!