Ciddi derecede unutkanlık, odaklanamama sorunu da yaşıyorum. 5 ilaç kullanıyorum. Bu konuda konuşacak kimse var mı, sohbet?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi derecede unutkanlık, odaklanamama sorunu da yaşıyorum. 5 ilaç kullanıyorum. Bu konuda konuşacak kimse var mı, sohbet?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle meşguliyet lazım ama burası değil
Tabii ki burası değil mesela spor yapmam kitap okumak ders çalışmak bunlar olur mu
Bir de bir şey soracağım anksiyete'yi seven şey genellikle boş kalmaktır şimdi ben sürekli kendimi meşgul etsem bu sefer vücudum da yorulur dinlendiğim zaman o seviyeden anksiyete gelir bu şeyi nasıl çözeceğim
Evet faydası olur bende de işsizken başlıyor gibiydi çalışmaya başladım düzeldi
Vallahi berbat bir hastalık yani o kadar kötü bir hastalık ki insanı ölüme kadar götürüyor mesela yani anksiyete çok ağırlaştığında yani insanlık kötü düşünceler geliyor Ben Bu yüzden ilaç kullanıyorum ilaç etki ediyor ama tabii ki iyileştirmiyor yani senin de bir şeylerle uğraşman lazım bu yüzden meşguliyet bulmaya çalışıyorum buraya girdiğimde tekrardan anksiyete tutuyor soru sormak için girmiştim de burası da iyi değil sanırım
Zaten yorulduğunda uyur dinlenirsin çok mecbur kalmadığın sürece o kadar kendini zorlamazsın orta şeker zaten vücut otomatik olarak yakalıyor Yeter artık diyor
Burası beni çok etkilemediği için bana fazla zarar vermiyor ama gördüğüm kadarıyla bağımlılık derecesinde veya buradakileri kafaya takanlar zarar görenler var nasıl kullandığına ve ne kadar önem verdiğine bağlı burası
Vallahi doğru söylüyorsun aslında ama yine de ben bu anksiyeteden kurtulmak için sürekli meşguliyet bulmam lazım vücudum yoruldum da dinlenirim uyurum doğru söylüyorsun burası bana zarar veriyor aslında çünkü ben de kıyaslamak da var buradaki insanların güzel şeyler başardığını görünce veya anlatınca tabii kendi daha kötü hissediyorum ama gelinlikle buraya bir şeyler sormak için kullanıyorum zaten çok fazla aktifte değilim
Biri de şunu önermek isterim mesela burada gelen cevapları merak edip gece uyanıp bakıyorsan geri uyuman vakit alıyor uyku düzenim bozuluyor hayat düzeni de çok önemli yoğun çalışmak değil sadece düzenli çalışmak gerekir ben bir zamanlar geceleri kalkıp sigara içiyordum bir süre oturuyordum uykum kaçıyordu saatlerde yatıyordum ama uykumu alamıyorum çünkü uyku düzensizdi kendine hedef koy O hedeften çok fazlasını yapmaya da çalışma çok geride kalma mesela günlük yarım saat yürüyüş 1 saat spor Bir saat kitap okumak vb gibi
Bu ilaçlar sana ağır gelir