Ivır zıvırıyla 1 hafta olmadan 20 bin gitti fahiş fiyat değil mi ki, işler de henüz bitmedi
31 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnan geçen gün annem rahatsızlandı onun götürdüm tahliller vesaire derken 17 bin lira gitti.
Evet aynı şekilde ve tedavi de henüz bitmedi ne zaman sonuçlar bilmiyoruz
Gerçekten fiyatlar çok hoşmuş yani öyle böyle değil. Normal gittiğiniz hastanenin sitesi yok mu Kendine ait Mesela ben medikal park'a götürdüm bir gün geçmeden bütün tahlil sonuçları oraya düştü
sağlık sigoratası yapyır özel hastaneye gideceksen
ooo ucuzmuş ya hangi dktor o
Aylik 30 bin alana çokta ucuz değil.
sana ucuz değild eşuanki öze doktor parasına göre ucuz
Ucuz değil 5 binlik ne yapiyor kafası elleri bilgisi daha mı özel ya da kimsede olmayan özel aletleri mi var veya hickimsenin bilmediği özel ilaçlar mi veriyorlar ne yapıyorlar?
biraz daha iy olanlar var hakklarını yemeyelim
Sanmıyorum yinede insanları bu kdr zora sokmamalri gerekiyor veyahut paran yoksa gelme dememesi gerekiyor.
Cok para gecmiş olsun
Az bile
Özel bisi yapmiyolar ki gereksiz
Hangi branş
Kadin doğum
Genel kontrol mu
Çocuk tedavi
O halde şu an ki dönemde gayet normal
Ama ne yapıyor ki ekstra bisi yapmıyolar ilaç veriyorlar tahlil vs ee bunları devlette yapıyor sadece iyi biri diye oraya tonlarca para harcamak ne kdr doğru ki adam niye bu kdr para alıyor onuda anlamıyorum bir tane igneye 3 bin para aliyolar bide 2 günde 2 tane vuruldu 6 bin ona gitti herkesin o kdr parası da yok paran yoksa gelme dedi
Ne yazıkki özel hastaneler paran varsa bakıyor
Evet ve herkesi soyup soğana çeviriyorlar parası olana daha iyi bakıyorlar bu kdr da olmamalı cimere şikayette bulunacağım
bir şey değiştirmez ki şikayet etmen
Olsun olmasın ben edeceğim sanki onlar altından çıkma çok bilgililer de hepsi devlet hastane çıkışlı
Devlette az kazanıyorlar özelde onun kat ve katı
Doyumsuz insanlar her şeyi yaparlar kardeşim bunu anlamış oldum