Ben 4 tane doktorla çalışmıştım zamanında. Finansal durumları ile ilgili. Faturalarını görüyordum, mesela Göğüs doktoru vardı o 30.000-45.000 arası fatura kesiyordu. Girdiği ameliyatlar vs. ona göredeğişiordu. Anestezi doktoru da aynı şekilde. KBB ci de o civarlarda idi. Yani baya alıyorlar :D Tabi bunlar özel hastane doktorları. Devleti bilmiyorum.
az alıyorlar evet. aileme hekimim bundan daha az alıyordu. eğer kendini yükseltir prof falan lursa daha fazla alır tabi
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
12 yıl okuyup 3 milyon kisiden ilk 10 bine giriceksin ve 6 yıl okuyup tus u kazanıcaksın ve 5 bin maaş alıcaksın şakamı bu bizim öğretmen sadece 5.5 bin tl devletten maaş alıyor
ya hem hayatları boyunca okuyorlar hem de nöbetleri çok ağır doktorların.30-40 saat çalıştıkları oluyor. hasta yakınlarından şiddet gördükleri oluyor. ben de 10 bin filan alıyorlardır sanıyordum bir de filmlerde dizilerde doktorları zengin gösteriyorlar ama gerçeği öğrenince ben de şok oldum.
bilmiyorum döner sermaye olayını. ben sadece doktor tanıdıklarımın dediği kadarını biliyorum. hemşire bir ablam vardı o da 3 bin lira mı ne maaş alıyrodu.
En İyi Cevaplar