AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pratisyen minimum 19-20 bin uzman minimum 25-26 bin alıyor.
Teşekkürler
rahat 100k vardır :D
Abartma
doktorun aylık maaşıdışında ziyade amelyattan gelen ve döner sermayayla bilrlikte bence çok daha fazla eder
Döner sermayenin tavan tutarı var ucu sonsuza gitmiyor. Nöbet geliri dışında uzman doktorun maksimum alabileceği 52 bin lira.
@Acılıkoala bence yanlışın var daha fazladır ben bile 50k alıyorum ki inşaatçıyım özelde çalışıyorum düşün prof ise uniden ders verir para alır özelde muyeneden de gelir amelyatlardanda para gelir toplamda çok fazla olur bence
Tıp okuyorum ve ortalama maaş soran birine prof maaşı söylemek saçma olacağı için devlette çalışan uzman maaşını söyledim. Özelde çalışıyorsa tabii ki daha fazla kazanabilir ama burada ortalamayı konuşuyoruz.
52 bini de ben uydurmadım yönetmelikte ödenecek maksimum tutar 52 bin olarak belirlenmiş, istediği kadar ameliyat yapsın 1 kuruş fazla veremezler.
@Acılıkoala özelde çalışıyorsa ne kadardır yaklaşık sen onu söyle :D
Onun yaklaşığı yok işte her şey olabilir ama siz döner sermaye demişsiniz ve bu sadece devlet hastanesinde olan bir şey bu yüzden düzeltme gereği duydum. Millet devletten 100 bin maaş üstüne bir de döner sermaye aldıklarını düşünüyor ama böyle bir şey yok.
Sadece meslektaşlarımla paylaşıyorum
Tıp okumayı düşünüyorum ama maaşından çekiniyorum. Ortalama bir fiyat da olur
Branşa, hastaneye, kendini geliştirmene, kaçıncı basamakta çalıştığına, döner sermayeye vs vs çok bağlı ve değişken
Cerrah olur mecburi hizmette de dişini sıkarsan sonrasında özele geçer çok iyi paralar kazanabilirsin.
Tek çekincen maaş ise hiç düşünme bile, yaz tıp fakültesini.
Memnun musun peki. Yine olsa yine bu mesleği mi seçerdin
Asla düşünmem 1 sn bile.
Ülkemizde hak ettiğimiz yerde değiliz şimdilik ama bu değişecek diye ümit ediyorum.
Hem istediğin zaman yurt dışı yapabilirsin
Teşekkürler : D
Ben de başlayalı 3 ay oldu bu arada
Çıtır doktor : D ben psikiyatrist olmak istiyorum
Aynen çıtır, nöbet çıkışı dedemden yaşlı duruyorum 😂
Tus da yaşlandırıyor günden güne.
Ben ortopedi düşünüyorum, ameliyathane ortamına hastayım
İnşallah istediğin olur bol bol paralar kazanırsın :D
İnşallah, en kötü yurt dışına giderim de önceliğim burada kalmak.
Umarım gitmem gereken durumlar olmaz, gitmek zorunda kalmam.
Sen de kazanırsın inşallah 😄
Mezuna mı kaldın
Mezuna kaldım da tıp istediğim halde ülkedeki değerinden dolayı sık sık masadan kalktığım oluyor. Gerek saygınlık olsun gerek maaş olsun değer mi diye çok düşündüm
Saygınlığı asla düşünme bile, inan bana en prestijli mesleklerden biri hâlâ.
Altın çamura düşmekle pul olmaz hem, çok kutsal bir meslek bu.
Bugün maalesef siyasi ağız tarafından da insanların önüne atılmış bir meslek grubuyuz giderlerse gitsinler vs denilerek ancak bu asla sonsuza kadar sürmez.
Dediğim gibi en kötü yurt dışına çıkarsın.
Farkındaysan en kötüsü bile çoğu kişinin hayali.
Almanya'da falan o kadar rahat yaşıyorlar ki ben de diyorum en kötü Almanya olur zaten ihtiyaçları da var. Tabi ben mezun olana kadar ihtiyaç bitmezse :D
Almanya'da ihtiyaç bitmez.
Avrupada bitmez hatta.
Zira adamlar kasten tıp fakültesi sayısı ve kontenjanlarını sınırlı tutup ithal ediyor.
Bir doktor yetiştireceği paraya 5 doktor ithal edip emekliliğe kadar çalıştırıyor.
İşin kötüsü bunun bu ülkedeki doktorlara da yaraması. Çok teşekkür ederim bırakmaya yaklaşmısken tekrar çalışmaya devam edeceğim :)
Motivasyona ihtiyaç duyarsan buralardayım, meslektaş adayımsın artık
Harikasın teşekkür ederim
Rica ederim, iyi çalışmalar (:
Ben pes ediyorum
Noldu yahu
6 yıl okuyup sonra sabah işe gidip akşam çıkmak istemiyorum. Gezmek dünyanın tadını çıkarmak istiyorum
Şu an nöbetteyim ve anlık yorum yapacak olursam son derece haklısın
2 kere mezuna kaldım bunun için. İki yıldır hiç yüzüm gülmedi sonra bir düşündüm ne için çabalıyorum gerçekten istiyor muyum diye. Ve gereksiz geldi freelance iş dünyasına adım atıp gezmek istiyorum artık spora vaktim olsun istiyorum
Farklı farklı maaşlar alıyorlardır
Biliyorum yeni mezun biri falan
Netten araştırabilirsin
İnternettekiler çok tutarsız
Sağlık Bakanlığın sitesinden öğren o zaman
18 en az
Teşekkürler
doktormusunuz