20 güBen de 19 um 17-16 gibi duruyorum 23 de de 19 dururum herhalde bence genç durmanın en önemlisi bakım ya iyi bir cilt bir de saçda çok etkiliyor uzunluğu kullanım şekli falan boy kilonun yaşla pek ilgisi yok bence kısa olsaydında bir şey değişmezdi pek 168 tam orta boy zaten asıl küçük durmak için kilo boy değilde yüz ve saç etkiliyor boyum uzun ama yine de küçük duruyorum bence temiz bir cilt ve çocuksu bir saç modeli kullan
12 Yorumla
Soran20 güSana katılıyorum kesinlikle boy ve kilodan önce yüz ve saç kesinlikle etkili oluyor bunun için de zaten dediğim gibi doğal yağlar kullanıyorum makyaj gibi şeylere imkanım olmadığı için alamıyorum spor yapıyorum masaj yapıyorum yüzüme kapalı olduğun için saçlarımı genellikle yıkarım tararım şekerli şeyler tüketmiyorum senin 19 olup 16 17 gibi gözükmen muhtemelen genetik olduğu içindir
- 18 gü
evet özelikle en büyük etki saç bence ve makyajı boş ver zaten makyaj aslında daha büyük gösteriyor yani tamam makyajla küçük gösterebilirsin kendini ama cildi yıprattığını ve normal zamanlarda yaşlı bir cilt oluşturduğunu düşünüyorum o günlük genç olmak için gözenekleri tıkamaya gerek yok bence bakım daha önemli genç durması için yüzün düzenli peeling ve nemlendirme ve de güneş kremi çok önemli benim küçük durmam genetik mi pek bilmiyorum saç modelimin ve bakımın etkisi çok aslında genetik olarak keskin bir çene hattım var küçük durmak için eksi aslında ama sakal falan olmadığı için saçımla ve sevimli yüz ifademle dengeliyorum küçük duruyorum yaşımdan bu arada hesabım donduruluktu ondan geç cevap yazabildim kusura bakma
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 338 cevap paylaştı.
20 güBoyun ve kilon çok güzel fakat bir şeyi kaçırıyorsun. vücudunun güzelliğini değil aklını ve cebini doldurmanın kıymetli olduğunu anlamalısın. Ve aklını doldurmanın hesabını yapmalısın ponçik
06 Yorumla
Soran20 güAnlamadım
- 20 gü
Kitap okumaya dil öğrenmeye bak ponçik aklını doldur yani
Soran20 güAklimida doldurcam ama dersler le
- 20 gü
Okuldaki dersler sana hiçbir şey katmaz Onlar sadece sınavlarda geçmek zorunda olduğun boş lakırtılara senin önüne getiren şeydir daha fazlası değil o yüzden kitap okumaya bak sen
Soran20 güKitapta okuyorum ama geleceğimi kurtarmak için çok çalışmam gerekiyor
- 20 gü
Yolun açık işlerin kolay olsun inşallah piremses
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
20 güSpor yap kesinlikle , yüz yogası en önemlisi doğal yüz bakım kremleri kullan , cilt bakımı ve saç bakımına önem ver 18 de takılı kalırsın 5-6 sene
122 Yorumla
Soran20 güEn güzel yorum oldu benim için teşekkürler bunların hepsini yapmaya çalışacağım yani benim yüz bakım kremlerim Yok maalesef bunu yerine doğal yağlar kullanıyorum yüz yogası yapmam için saç bakım içinde dediğim gibi 4-5 günde saçlarımı yıkıyorum tarıyorum stresimi atmak için de spor yapıyorum buradaki insanlar boyun uzun olduğu için 19-19 gibi durmazsın
- 20 gü
Saçmalık boyun uzun çabuk yaşlanırsın demeleri , sporu hiç bir zaman bırakma sürekli egzersiz yap sana hiç bişi olmaz. Pozitif düşüncelere önem ver sadece , işsiz olup burada ciddi bir konuya cevap veren insan sayısı çok az çünkü. Herkesin söylediği şeyleri önemseme
Soran20 güPeki bu dediklerimi 4 sene boyunca yapsam 23 olduğumda en fazla kaç gibi gözükürüm
- 20 gü
18 lik çıtır olursun , olmazsan 4 sene sonra bul beni , Kadıköy boğa heykelinin oraya gel ben seni bulurum. d
Soran20 güŞu gizli cevap vereni gördün mü eşi benle aynı yaşta gözüken moralimi bozdu
- 20 gü
Çok saf olmanda ayrı ironi
Soran20 güÖyle değilim de moralim bozuldu sadede
- 20 gü
şu an yüzün nasıl cildin nasıl belirtimi var
Soran20 güSıkıntı yok da major depresyon anksiyete hastasıyım bir aydır toparlandım bunları yapıyorum bende yaşlanma korkusu oluştu daha bu yaştan başladım böyle şeyler yapmaya ilerleyen yaşlarda napcam bilmiyorum
- 20 gü
Oooo ozaman geçmiş olsun atlatırsın umarım
Soran20 güİnşallah ya
Soran20 güNasıl atlatabilirim yardımcı olur musun Ne yapacağım bilmiyorum çünkü
Soran20 güBöyle düşününce Bu yaşları da zehir ediyorum
- 20 gü
Biraz basit olacak söyleyeceğim şeyler güzelim ama tabikide değil. Ama bunları yap kısa sürede toparlarsın , uyku düzenine çok dikkat et bu en önemlisi çünkü , sürekli egzersiz yap , gün içinde sosyal olmaya çalış , gergin ve stresli ortamlardan kendini uzak tut. Gerçekten çabuk toparlarsın.
Soran20 güGerçekten bunları yapsam yaş alma korkusu da geçecek mi diyorsun
- 20 gü
Geçer tabiki olay sende bitiyor zaten başkasına gerek yok
Soran20 güPeki nasıl bu kadar emin konuşamıyorsun geçer diyorsun
- 20 gü
Kralını geçirdim çünkü majorün. d
Soran20 güBende geçirdim benimkisi normal depresyon oldu ama anksiyete bu sefer oluştu bok gibiyim
- 20 gü
Kahveyi bıraktım , egzersiz yaptım , çevremi değiştirdim , neşeli ortamları tercih ettim , derin nefes terapisi yapıyorum. Sohbet edecek kafa dengi insanlarla konuşuyorum sadece her şey güzel ilerliyor
Soran20 güBenim bunlara imkanım yok maalesef 😔😔😔😔
- 20 gü
Anladım hayırlısı olsun
Sağlık konusunda 811 cevap paylaştı. spor yaparsan sporu bırakmazsan ve dengeli düzenli beslenirsen abartısız ve abur cubrsuz ve stresten kaçınarak
112 Yorumla
Soran20 güTüm bunları yaparsam bu yaşa geldiğimde 18 19 gibi gözükür mü gerçekten boyum kilom buna engel olmaz mı
Soran20 gükendi doğal yağlarım da cildimi besliyorum spor yapıyorum günde 2 litre su içiyorum elimden geldiğince Stresten kaçınmak için zaten spor yapıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum şekerli şeyler tüketmiyorum vücudumda normal gözüküyor
Soran20 güKendime bakan biri değildim major depresyon anksiyete hastasıyım iyileşmeye başladığımdan itibaren bir aydır bunları yapıyorum
Soran20 güMajor depresyonanksiyete beni çok yıprattı ama yaşım genç olduğu için hızlı toparlandım sizce kötü bir etkisi olur mu gecmiste yaşadığım şeylerden dolayı
Soran20 güBir aydır bunları yapıyorum geçmişte yaşadıklarımı bir kenara bıraktım ama 19 yaşıma geldiğimde her şey geç kalmış hissediyorum çok büyük bir yaşı artık yaşım ilerliyor bunun kaygısını yaşıyorum
Soran20 güGerçekten mi bu benim için umut oldu 🥹🥹 buradaki insanlar yapsanda ise yaramaz boyun uzun genetik olması gere gibi şeyler söyleyip moralimi bozdular cidden yenimi başladım hayata daha başından böyle başlamışsam 30 olduğumda bu dediklerimi hala yapıyorsam olursam kaç gösteririm
- 20 gü
Tabiki gerçek boy uzaması olmaz onu öncelikle söyleyeyim ama diğer türlü kendie bakarsa 30 yaşındayken 22 gibi görüebilirisn bir tane kız arkadaşım var 30 yaşında 21 gibi gözüküyor görenler üniversiteye gittiğini sanıyor çünkü beslenmesie dikkat ediyor sporunu yapıyor iş konsunda strese girmiyor aşk konsnda strese sokmuyor kendini illa sevgilim olsun modunda değil... bazı şeylerin olmaması insan için daha hayırlıç
Gizli Üye(30-35)20 güKesinlikle dogal ol. fazla makyajdan kacın. spora önem ver. yemene içmene dikkat et. kilo da önemli
12 Yorumla
Soran20 güBenim yaşadım var kendisi 19 yaşında 1.70 boyunda 60 kilo falan çok fazla makyaj yapıyor yaptığı zaman ağır makyajlar yapıyor süslü püslü giyiniyor ama benim öyle Benim imkanım yok Ben de kendi doğal yağlarım da cildimi besliyorum spor yapıyorum günde 2 litre su içiyorum elimden geldiğince Stresten kaçınmak için zaten spor yapıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum şekerli şeyler tüketmiyorum
Cevap sahibi20 güCok güsel yapmışsın:)) bence böyle devam et. fizğin güzel bakımlı ol bu kapsamda
Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı. spor, bol antioksidan ve uyku. stresten kaçın kesinlikle
012 Yorumla
Soran20 güBoyum bir tık uzun olduğu için bunu engeller mi?
Soran20 güZehirleyici ortamda olduğun için Stresten uzak durmak için sadece spor yapabilirim zengin de beslenemem ekonomi özgürlüğüm elimde değil çünkü
Soran20 güHiçbirine sahip değilim beslenmeme kısıtlı maalesef:((
Soran20 güAma yinede spor yapsam uykuma dikkat etsem diğer dediklerini yapsm ise yarar mı
Soran20 güBaşka ne yapabilirim
Soran20 güOnlarara şuanlık imkanım yok ama şekerli gıdalar tüketmeyin elimden geldiğince sağlıklı beslenip spor yapıp uykuma dikkat edebilirim
20 güDüzenli uyku, spor ve stresten uzak dur bunların faydası olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)20 güCildine özen göster yaz kış güneş kremi sür fiziğine dikkat et
13 Yorumla
Soran20 güYaz kış demeden güneş kremi sürsem daha yaşlı gözükmez miyim sonuçta bu bir kimyasal ya dışarı çıktığımda sürsem ev içinde zaten güneş ışığı almıyorum
Cevap sahibi20 güGüneş kremi o kadar zararlı değil
Soran20 güO kadar zararlı değil diyorsun ama o kadar da ucuz değil 😄
Gizli Üye(30-35)20 güZaten otomatikman küçük gözüküyorsun bunun için ekstra bir şey yapmana gerek yok ama cildine iyi bak
13 Yorumla
Soran20 güOtomatikman küçük gözüküyorsun derken neyi kastettin nereden biliyorsun yaşımı belli ediyorum bu arada
Cevap sahibi20 güO yaşa geldiğinde diyorum otomatikman küçük gözüküyorsun
Soran20 güNeden peki sebebini açıklar mısın
20 güKendi içindeki çocuğu mutlu ettiğin sürece her zaman genç gözükeceksin.
08 Yorumla
Soran20 güİçimde çocukluk maalesef öldü çünkü
- 20 gü
Onu geri kazanmanın diriltmenin yolunu bul lazım olacak
Soran20 güNeler yapabilirim mesela
- 20 gü
Kitap oku, müzik kültürü edin, Hayatı sorgulayan filmler izle, Bir hobi edin örgü ör seni ne mutlu eder kafanı ne meşgul ederse yap
Soran20 güTeşekkür ederim deneyeceğim
- 20 gü
Aynaya bak neler yaşadığını nelerle savaştığını benden daha iyi biliyorsun. Ne badireler atlattın sen bunu da atlatacaksın. Güçlü ve zeki kadınsın vesselam.
Soran20 güİnşallah çok şey atlattım doğrudur
- 20 gü
Her zaman yazabilirsin seni tekrar diriltiriz
20 gü23te daha güzel gözükeceksin haberin yok
114 Yorumla
Soran20 güNiye ki 23 yaş beni çok korkutuyor düşünsene 23 yaşındasın
Soran20 güDaha 23 yaşına gelmeden ben önlemiki alayım dedim
- 20 gü
sus kız ben 22yim 😬 yüz oturma olayı gerçek, daha eskiye göre daha güzel olduğumu düşünüyorum ben. insan büyüdükçe güzelleşiyor çünkü 19 ergenlik sayılır
Soran20 gü22 yaşında olman güzel bir şey o zaman ben sana sorayım 22 ile 23 yaş gerçekten güzel mi tabii ki şu açıdan doğru olabilirsin insanın yaşı ilerleyince yüze oturuyor bu arada ama mesela 23 yaşına geldiğimde 30 gibi gözükmek istemem çünkü boyum uzun kilom var dikkat etmem lazım
- 20 gü
19dan sonra yaşa almak bana çok ağır geliyor neden bilmiyorum ama görünüş olarak bir sorun yok benim için. asla 30 gibi gözükmezsin ama 18-20 gibi de olmuyoruz. bir kısmı genetikle ilgili olabilir ama klasik spor ve beslenme etkilidir. boyun kilon iyi 65 falan olmazsan sorun yok
Soran20 güDoğru söylüyorsun gerçekten 19'dan sonra ben de yaşlanmak istemiyorum Bu yüzden hiç doğum günlerimi hiç sevmiyorum öncesinde severek kurtardım ama şu anda hiç sevmiyorum çok tuhaf hissediyorsun gerçekten 21 22 23 yaşlarında olmak tuhaf gerçekten ama yapacak bir şey yok yaşımızı ilerliyor
- 20 gü
ben 19 ve 21de öyle hissettim alışacaksın. her yaş güzel öyle aman aman farklılık olmuyor inan ki
Soran20 güAma 19 yaşındayım kendimi çok büyük gibi hissediyorum her şey geç kalmış hayat o kadar hızlı akıyor ki hani bir şeylere yetişmeye çalışırken yetişemediğimi fark edince daha çok kaygımi artıyor
- 20 gü
oyy sakın öyle düşünme öyle bir şey yok. bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum sakin ol akışına bırak. 25ten sonra böyle düşünülebilir o da belki
Soran20 güGerçekten mi bırakayım mı bu stresi hiçbir şeye geç kalmadımmı sen kaç gösteriyorsun bu arada birde dediklerimi 4 sene boyunca uygularsan 23 te 19 gibi dururmuyum
- 20 gü
bırak bırak bir işe yaramıyor hatta olumsuz etkiliyor. bir erkek bana 25 duruyorsun demişti biraz sallamış gibi geldi ama en fazla bir iki fazla gösteriyorumdur. 23te 19 gibi durmazsın bence 😬
Soran20 gü23 de 18 gibi 19 gibi durarsın ama yaptığın şeylere bağlı Spor yaparsan yüz yogası yaparsan uykuna dikkat edersen 2 litre su içersem Her gün güneş ışığına çok maruz kalmazsan olursun
Soran20 güBu konuda çok araştırma yaptım
- 20 gü
büyüyorsun ve yüzünde hafif bir olgunluk oluyor bu çok normal. açıkçası 19 gibi göstermek yerine 23 olmasını tercih ederim. 19 çocuk gibi bana göre
Gizli Üye(25-29)20 güBişey yapmana gerek yok bence minyonsun zaten bide beyaz tenliysen yeterli
027 Yorumla
Soran20 güAçık buğday tenliyim minyonsun diyorsun da 1.68 boy 50 kilo olan biri minyon değildir bence ya
Cevap sahibi20 güÖylesinde neyse
Tenini güneşten koruman yeterli olur çok çabuk bronzlaşıyoruz
Soran20 güBenim öyle değil
Cevap sahibi20 güBen çok kolay bronzlaşıyorum ama yinede güneşten koru kendini yediklerine dikkat et yeterli
Soran20 güDaha fazla şey yapmam lazım
Cevap sahibi20 güFazlası gereksiz ki daha 20 yaşında değilsin
Soran20 güBir gün 20 yaşına geleceğim ama ilk seneye 20 yaşıma giriyorum Bir şeyler yapmam gerekiyor
Cevap sahibi20 güSayın bacım güzellik doğal olandadır
Kendine hiç bakma demiyorum kadınsın ama çok abartı bakım yapmak saçmalık
Soran20 güÇok abartılı bakım yapmaktan kastın ya ben doğal yağlar kullanıyorum hiçbir şekilde makyaj yapmış biri değilim hayatımda makyaj nedir onu da bilmiyorum Benim bakımdan kastım şu an sağlıklı beslenmek Spor yapmak yüz yuvası yapmak spor yapmak bunlar
Cevap sahibi20 güİyide bunlar için sence çok erken değil mi
Ve bu genetik bir durum
Soran20 güGenetik diye herşeyi salayim sonra 30 olduğumda buruşayımmı 😄😄😄 her şeyi genetik değil
Cevap sahibi20 güDemek istediğimi anlamadın istediğini yapsanda eğer sarkan bir vücut yapısına sahipsen operasyon dışında bunu değiştiremezsin
Cevap sahibi20 güBen 30 yaşındayım eşimde öyle sadece yüz maskesi yapıyor ve hala seninle aynı yaşta gözüküyor
Soran20 güAbi moralimi bozmak için mi geldin
Cevap sahibi20 güJdjfjdjjfjfjjd
Estağfurullah bacım ama olacak olandan kaçamazsın diyorum sonuçta Norveçli bir genimiz yok
Soran20 güSarkan vücuda sahip değilim merak etme
Soran20 güAma tüm bunları yaparsam 23 te 19 gibi gözükürüm yapay zekada bunu kanıtlıyor bu bildiğin bir şey yok senin karın öyle gözüküyor diye herkesi öyle sanma
Cevap sahibi20 güBen neden merak ediyim
Cevap sahibi20 güSen dilediğini yap istediğiniz kadar uğraşın ama yine benim dediğime geleceksin
Soran20 güDediğin doğru değil 4 sene sonra gel buluşalım
Cevap sahibi20 güOlur
Soran20 güAnlaştık
Soran20 gü4 sene sonra kaybolma hfhdhdhr
Cevap sahibi20 güNasip olurda yaşarsam burdayım jdjdjjdjd
Soran20 güTamam
Cevap sahibi20 güDetay verseydin keşke
Cevap sahibi20 güAmacım moral bozmak değildi bu arada özür dilerim bacım
20 güçok kimyasal kullanma
026 Yorumla
Soran20 güDoğal yağlar kullansam nasıl olur peki sence
- 20 gü
genç kalırsın
Soran20 gü23 yaşına geldiğimde 4 sene boyunca spor yapsam yediklerime dikkat et sen şekerli şeyler tüketmesem su içmeye dikkat edersem daha mı genç gözükürüm yaşımdan
- 20 gü
efsane olursun
Soran20 güNasıl olur kaç gibi gözüküyorum 23 yaşında sence
- 20 gü
19-21 en çok
Soran20 güBuradaki insanlar diyor ki boyun. uzun olduğu için hızlı yaşlanırsın moralim bozuldu
- 20 gü
yok öyle şey yanıltıyorlar boyun uzun olduğu için kıskanılmışsın dm
Soran20 güBen de kısaları çok özeniyorum kıskanıyorum kısa olunca tabii yaşını daha Genç gösteriyor
- 20 gü
öyle deme
Soran20 güBenden 10 yaş büyük bir kız var elleri küçücük yaşından çok küçük gösteriyor kısa olduğu için onun yanındaki resmen kendimi abla hibi hissediyorum
- 20 gü
herkesi yapıs farklı
Soran20 güEvl öylelerini görünce çok kıskanıyorum
- 20 gü
kendine bak kendin sev inan daha güzelsin selvi boylu çok yok inan
Soran20 güSelvi boylu olmak yaşından büyük gösteriyor bu moralimi bozuyor
- 20 gü
öyle düşünme lütfen
Soran20 güÖyle değil mi ablam benden fiziği boyu kısa olduğu için 28 yaşında ondan büyük gösteriyorum
- 20 gü
her uzun bolylu büyük şarı yok yüzüne bakıldığında bebeksi dir
Soran20 güBen bunları yaptım da ben değil mi böyle olacağım Bu arada ben de yaşanma korkusu var yaşlanma korkusu çok var o yüzden daha bu yaşında böyle şeyler yapmaya başlamışım bunu nasıl yenebilirim bu resimleri yaptığımda zevkle yaparım kafaya takmadan
- 20 gü
özlde yazsakmı
Soran20 güOlur
Soran20 güEngellemişsin beni. Gjyffykogf
- 20 gü
baklıyorum
- 20 gü
endelesem yazamam
- 20 gü
benim soruma yorum yap ben dönerşn sana
- 20 gü
şimdi dene
20 güdüzenli beslenme ve spor iyi olur
10 YorumlaSağlık konusunda 757 cevap paylaştı. Abilerle takıl seni mutlu etsinler yaşlanmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)20 güBoyun uzun, Hızlı yaşlanırsın :)
012 Yorumla
Soran20 güBoyu uzun olup da yaptığı sporlarla egzersizlerle yüz yogasıyla çabuk yaşlanmazsın her boyu uzun olan hızlı yaşlanmaz yanlış biliyorsun
Cevap sahibi20 güAsıl soru şu, şu an kaç gösteriyorsun _?
Soran20 güYaşımı gösteriyorum ayrıca yeni başladım çoğu şeye
Cevap sahibi20 güÖncelikle şunu söyliyeyim. Bakım ürünleri spor falan bir yere kadar senin genç görünmeni sağlar. Asıl olay içerde, yani hücrelerde biter. Kısaca sağlık beslenir sinir ve stresten uzak yaşarsan, Hücrelerinde o kadar sağlık olur. En basitinden şekerden uzak durmalısın :)
Soran20 güMaalesef zehirleyici stresli bir ortamda yaşıyorum ama bunlardan Uzak olmak için de spora başlamışım şekerli gıdalar tüketmiyorum doğal yağlarla yüzüme masaj yapıyorum yüz yogası günde 2 litre su içiyorum bir de
Cevap sahibi20 güNeden sadece yüz _? Bütün bedenine bakım yapmalısın. Yüzün ne kadar genç ve güzel olursa olsun, selülitli bacak, sarkık göğüs, Bunlar hiç hoş görüntüler değil mesela.
Soran20 güYav sadece yaptıklarının bir kısmını söyledim sporda yapıyorum zaten vücuduma da bakıyorum
Cevap sahibi20 güGüzel böyle devam et. Yorumlarda depresyon ile mücadele ettiğini belirtmişsin. Şunu merak ediyorum, Seni depresyona iten şey belirli sebepler mi, Yoksa hayatın genel ilerleyişi mi?
Soran20 güMesela bu yaşa gidip hiçbir şeyi başarmamış olmak bu benim depresyona koydu hiçbir şey bilmiyorum bak bunun dışında yaş alma korkusu var bende yaşlandığımı hissediyorum Her şey boş geliyor madem yaşanacaksam neden yaşıyorum Neden yaşıyorum
Cevap sahibi20 güGeç kalmış gibi hissediyorsun pekala, Ama hiç bir şey için geç kalınmamış bunu bilesin. Daha 19 yaşındasın ve ben senin yaşında yeniden hayata başlasaydım, Yapabileceklerimin sınırı olmazdı herhalde. Yaşlanma korkusu her insanda olağan bir durum da, seninkisi biraz erken başlamış. Şöyle örnek vereyim ben 40 yaşındayım ve daha yeni yaşlanma korkusu belirdi içimde, ve gerekli önlemleri almaya daha yeni başladım. 20-40 yaş arası ise hayatıma dair yapılması gereken ne varsa yaptım, şuanda iyi bir konumdayım, artık kendimle ilgilenebilirim :)
Soran20 güO zaman desene Ben yandım Ben daha bu yaşta böyle hissediyorsam ilerleyen yaşlarda Ne olacak bilmiyorum
Cevap sahibi20 güCanım benim, Zamana karşı durmaya çalışma bence, Suyun tersi yönüne yüzemessin. Boşa harcanan emek olur sadece. Elbette bakımını sporunu yap, Lakin şunu unutma ki, Zaman içinde tüm canlılar doğar, büyür, yaşlanır Ve Ölür. Hayatın Kanunlarını Kabullen ve Kalan ömrünün tadını çıkar :)
Gizli Üye(36-45)20 güNiye kucuk gozukmek istiyon
05 Yorumla
Soran20 güKüçük gözükmek amacım değil amacım hani yaşlanmak geç olmasını istiyorum 23 yaşına gelip de 30 gibi gözükmek istemem mesela
Cevap sahibi20 güO biraz genetik biraz yasantina bagli cok stresli yasarsan genc duramazsin spor yapcan kendine bakcan hep
Soran20 güGenetik biraz etkili diye biliyorum diğeri senin çabana bağlı bir de stres yapmam lazımmış
Cevap sahibi20 güYapmaman*
Soran20 güEvet 😄😄
Gizli Üye(30-35)20 güKilo almaszan belki dediğin olur.
00 Yorumla
20 güBu düşünceden çıkman gerek
18 Yorumla
Soran20 güNeden geç yaşlanmak daha güzel değil mi
- 20 gü
Güzel ama yaşlanmak engelleyebilecrğin bişi değil eninde sonunda olacak ve tadını çıkarmaya bak derim ben
Soran20 güYine de sağlıklı yaşlanmak bence daha güzel bir şey yani Spor yapmadan suyuna dikkat etmeden uykuna dikkat etmeden yaşasan yaşlandığın zaman daha kötü gözükeceksin En azından sağlıklı yaşlanmak bence daha mantıklı
- 20 gü
Kesinlikle öyle
Soran20 güO yüzden böyle şeyleri araştırmam şimdiden önlemimi almam bence daha iyi olduğunu düşünüyorum benim yaşımdakiler mesela bunları yapmıyor çoğunluğu
- 20 gü
Yaparsan daha güzel yaşarsın ben bunu yapan kadınlara bayılıyorum
Soran20 güBayılma 😄
- 20 gü
Bayıldım bike 😋
20 güÜniversite sorusu gibi
05 Yorumla
Soran20 güCevapla bakim
- 20 gü
Spor, sigara yok, alkol az, stresten uzak, abur cubur yok gece yemek yok, düzenli uyku cinsellik varsa daha fazlası yoksa diğer şekilde bu yani
Soran20 güBu dediklerine 4 sene boyunca yaparsam 23 yaşına geldiğimde kaç gibi gözüküyorum
- 20 gü
Valla ben bu yaşımda hep 20li yaşlar söyledi bana söylendi bana genelde uymaya çalışıyorum hala ama en can alıcı nokta stresten uzak durmak
Soran20 güDoğru stres çok yaşlandırıyor
20 güBol bol su iç güneşe çok maruz klma
02 Yorumla
Soran20 güGüneşe çok çıkmıyorum gölgede kalıyorum dışarı çıktığımda ise güneş kremi sürüyorum iyi mi
- 20 gü
Gayet iyi. nerde ysşıyorsun
Dert etme o kadar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)20 güSağlıklı beslenerek
01 Yorumla
Soran20 güSağlıklı beslenmek derken nasıl yani böyle bir imkanım yok maalesef
Gizli Üye(25-29)20 güNeden böyle bir şey yapmayı düşünüyorsun
022 Yorumla
Soran20 güÇünkü erken yaşlanmak istemiyorum
Cevap sahibi20 güŞimdi yaşın kaç
Soran20 güOndokuz
Cevap sahibi20 güÇok küçüksün zaten
Cevap sahibi20 güNe yaşlılığı
Soran20 güYav öyle bir kaygıya kapıldım ve bırakamıyorum yeminle 🥺 19 yaşıma geldim çok tuhaf hissediyorum ne 20 li yaşlardayım nede 18-16 falan yaşım ilerliyor bu beni daha çok strese sokuyor napcam nasıl insanlar gibi kafaya takmicam bilmiyorum yardımcı olur musun bana bu konuda
Cevap sahibi20 güOlabilir
Cevap sahibi20 güNe zamandır böyle düşünüyorsun
Cevap sahibi20 gü?
Soran20 güNe zaman depresyona girdim anksiyetem başladı işte o zaman bu şekilde düşünmeye başladım 18 ve 19'da yaşlara geldim yaşım Binali yaşlanma korkusu başladı Ben de işte gençliğimi kaybetme vesaire şu anda bunu yaşıyorum o yüzden böyle şeyler araştırıyorum soruyorum
Cevap sahibi20 güYardımcı olmak istiyorum sana
Soran20 güOlur çok isterim
Cevap sahibi20 güSoruyu beğeniyorum
Cevap sahibi20 güTkp at istersen
Cevap sahibi20 güEee
Soran20 güHangidi sensin
Cevap sahibi20 güBi dk
Cevap sahibi20 güBak
Soran20 güTmmm
Cevap sahibi20 güTamam
Cevap sahibi20 güGördün mü
Cevap sahibi20 güEee noldu