Damlalardan sonra kulak tıkanıyormuş. Nasıl yapacağız bunu ya:( kulağım devamlı akıyor, tıkanıyor. Uyuyamıyorum ağrıdan 3 gündür 🥹 bugün doktora gittim. 2 tane damla verdi. Ama aşırı panik oluyorum damla yaparken
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Damlalardan sonra kulak tıkanıyormuş. Nasıl yapacağız bunu ya:( kulağım devamlı akıyor, tıkanıyor. Uyuyamıyorum ağrıdan 3 gündür 🥹 bugün doktora gittim. 2 tane damla verdi. Ama aşırı panik oluyorum damla yaparken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sakin ol 😔 damla anlık tıkanma yapıyordur. siprogut plus harika bir damlaydı adını bile unutmadım... onu kullanabilirsin ama damlasız geçmiyor maalesef ki
Çok tatlısın, teşekkür ederim 🫠 borik asit çok güzel temizledi, biraz rahatladım ama akıntı başlayınca maalesef kulağım yeniden doldu :( o yüzden 2-3 gün daha bu kulağa alışsam iyi olacak. Onadron plus kullandım ardından da. Şu an için hala tıkanık. Ama inşallah bu tedavi işe yarar. Siprogut da düşündü ama sonra buna karar verdi. İnşallah sipragut gibi etkili olur bu da ya
rica ederim çok geçmiş olsun. kulak sorunları çok zor neler çektim anlatamam. haptan ziyade hep damla veriyorlardı, sen ilaçları kullanmaya devam et umarım faydasını görmeye devam edersin 😊
Kulak gerçekten çok zormuş ya. Küçücük bi delik ve asla müdahale edemiyosun. Sana da gelmiş geçmiş olsun, bi daha hiç gelmesin inşallah 🥹💕 evet evet bi kere yapınca attım o korkuyu. Devam edicem, aminn çok teşekkür ederim 🎀
aminnn aminnn. kulağına çok iyi bak. sıcak, soğuk, ıslak herr şeyden koru bizimki kulaklar artık daha hassas o yüzden dikkat etmek lazım. çok çok geçmiş olsun 💕
Aa gerçekten mi :( doktorum 1 ay boyunca duşu unutmam gerektiğini söyledi. Bi kızda 1 yıldır duş almayıp, saçını ve vücudunu ayrı yıkadığını anlattı. Çünkü suya girince hemen tekrarlıyomuş. Tıpa takınca da oluyomuş. Valla bi süre saçlarımı lavaboda yıkıcam. Sende öyle mi yapıyorsun acaba
yok benim hiç öyle olmadı duştan sonra kurulayınca sorun kalmıyordu. benimki enfeksiyon gibi bir şeydi sana mantar dedilerse daha çok dikkat etmen gerekiyor galiba. ıslak saç da tetikliyor sanırım
Dış kulak enfeksiyonu sanırım seninki. Benimki mantar. Dediğin gibi suyu, nemi çok seviyor. Hemen ürüyomuş dediğin gibi. Neyse artık geçsin de yeter ki, bi süre dikkat ederim
Geçer ama damla daha etkili
Of işkence gibi vallahi ya. Mantar olmayın sakın
Mantar hastalıkların en kotusudur
Evet geçirmek zorundasın. Yoksa sağırlık vs oluyormuş 😔
Haklısın o yüzden dikkat etmelisin maalesef ilaçlarını aksatmadan kullanmalısın
Off kulağımdan zaten enfeksiyon akıyor. İçi su dolu, tıkalı tamamen. Bide bunları nasıl uygulayacağım 😭
Bunları uygularsan o sorundan kurtulmuş olacaksın yani biraz sabırlı olup davranip uygulaman gerekiyor
İnşallah ya, yeter ki geçsin de artık
Geçer ilaçları düzenli kullanırsanız mantar enfeksiyonu çabuk geçer
içim rahatladı ya. Teşekkür ederiz, kendisine atacağım cevabınızı
Rica ederim geçmiş olsun
Duyma kaybı riski
Evet şu an var işitme kaybı. Ama normal o çünkü çok fazla ödem var
Şurada önemli bir şey kimse yardımcı olmak için bir şey yazmamış cinsellik olsa dökülürler
Valla ya. Bir sürü yazan olurdu 🥺
Keyfini bozmaa
Mecbur damlaları kullanıcam artık 🥹 işitme kaybı Allah korusun zor
Aman aman kullan tabi morlainide yüksetmek lazım şimdi ya
Teşekkür ederim ☺️
Ne yapa bilirim
Düşünmen yeterli
Peki nasıl isdersen