Güzellik & Bakım Kulağımı deldirdim ve enfeksiyon kapmamasi ne yapmalıyım? the_fatmaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba canlarım, dün sarmal kulağımı deldirdim. Kulağımın kapanmaması için ne yapabilirim ve ilaçlı küpeyi ne zaman çıkarmalıyım detaylı bilgi bekliyorum Kulağımı deldirdim ve enfeksiyon kapmamasi ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Ben de dün deldirdim saçına veya maskene takılmamasına dikkat et uyurken o tarafa yatma antibiyotikli krem kullan dendi. 0 3 Yorumla the_fatmaa +1 yıl Peki ilaçlı küpeyi ne zaman çıkarmamız gerekiyor Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Bana bakımını iyi yaparsan bir hafta sonra değiştirebilirsin dediler ama ben çıkarmam uzun bir süre iyice iyileşene kadar bence sen de çıkarma Yorumla the_fatmaa +1 yıl Anladım thanku Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Selam, delimden sonra bir süre çıkarma, oynama.1 hafta kadar falan işte. Su değdirme.Bepanthen plus kullanabilirsin ayrıca. 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kulağını deldirdin ama küpe falan takılı mı 0 1 Yorumla the_fatmaa +1 yıl Evet Yorumla