Antidepresanı kaygı için kullandığınızda oh be dünya varmış mı diyorsunuz yoksa daha mı farklı
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evef öyle diyorum. Ama antidepresanım yakınımda olmadığında da madde bağımlısına dönüşüyorum. O yüzden ilaçla tedavi olmak yerinde sevgi ve sohbetle kendinize merhametle iyileşmeye çalışın.
Sevgiyle oluşacak vır durum değil ne yazikki benimki takıntılı seviyede kaygi ve panik atak
Madde derken sigara alkol
Diyodum taki bırakana kadar hahh
Çok mu kötü oluyi bırakınca
Yo sadece o rahatlık olmuyo
Peki o hisler o kaygı rahatsız edici düşünceler geri geliyor mu
Yani ben yonetebiliyorum panik atak için aliyodum tek korkum gece karanlık korkusu
Anladım bende çok farklı şeyler daha var ben görsel olarak bir şey olacakmış gibi korkuyorum mesela bisey beni tetiklerse etraf sertlesiyor klostrofobik bi his yasiyorum
Aha aynı bennn
Ben karanlıkta biri beni izliyor saniyorum Azrail vs
Öyle mi sizde tam ne oluyor
Ben karanlıkta biri beni izliyor saniyorum Azrail vs.
O bi ara bende de olmamıştı Azrail degildi benimki ama diğer varlıklar olarakti
Olmustu*
İşte aynı şey ama ben bunu psikiyatriye hiç söylemedim bu hafta gidince soylicem
Heran çok kötü bisey olacakmış gibi herhangi kontrolü kaybedip başıma çok paranormal bi olay gelecekmis gibi hissediyorum dünyaya asla güvenim kalmadı panik ataktan sonra
İlaç almanız peki bunu yatistirmiyormu
İlaçlar yatistirdi evet ama dediğim gibi gündüz sorun yaşamıyorum gece
Anladim bu işin sonu ne olacak gercektej bilmiyorum bende ilaca başlamak istiyorum ama ya ise yaramazsa son çıkış kapısı da iş yaramazsa diye çok korkuyorum o yuzden başlamaya cesaret edemiyorum
Sen kaç. Yaşındasın erkek misin gerçekte de ve ne kadardır var bu
Ben yeni 18 oldum erkeğim ve 7 aydır var hemen hemen ama bu değişik kaygılar yoktu ilk başta bunlar sonradan çıktı ilk başta panik atak gecirdim gece uyandık bi anda sonra ful acaba tekrar olacakmi diye korkmaya başladım panik atak konusunda sonra panik korkusu geçti böyle garip garip hisler ve kaygılar turemeye basladi
Bende 19 yasinda oldim kızım şu an 20 yim ve 1 yıldır teshis aldim ama artık ilaç almiyorum kafama göre hahahs
Artık çok ihtiyaç duymuyorsunuz demekki ve gerçekten psikiyatriler 6 9 ay sürecinde biraktiririz diyorlar ya gerçekten öyle mi yoksa siz ne zaman isterseniz mi biraktiriyorlar
Hayir bana bıraktırmadi dedi bırakmak mı istiysoun dedim evet iyi hissediyorum o da dedi evet durumun iyi, zaten normalde 10 mg hep aliyodum , ve son ay dedi bi gün yarım bi gün tam al, ama ben düzensiz kullandim son ay
Anladim peki ne oluyor da iyi hissettiriyor yani o beyindeki dehşet hissi nasıl azalıyor ilaç dusundurmeyi mi durduruyor yoksa abartılacak bir durum yokmuş gibi mi gösteriyor birde hangi ilacı kullandınız bana selectra önermişti 50mg
Ben esmax 10 mg, sonra 5 e düşürdü aynı ilaci vs, ilaç süreci hızlandırıyor, ataklarını şiddetini sıklığını azaltiyo
Anladim ben bu sürecin içinden asla cikamayacakmisim gibi hissediyorum normalim neydi onu bile hatırlamıyorum artik
Bak bende 1 yıldır el ayak ignelenmesi karincalanmasi var ve artık eski el ayağımı hatırlamıyorum bile
Ne yapacağız ki böyle bu işin sonu nereye varacak
Hahaha bilmiyorum valla , ben meşguliyet olunca atak olmuyo, ben vücudumu çok dinliyorum o yüzden resim çiziyorum, kursa falan gidecem ki geçsin, resim kursuna
İnşallah geçer Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun geçecek inan bana , ama bu senin de elinde , sadece ilaçla olmaz
Çok teşekkür ederim bana ümit verdiğiniz için bütün yolları deneyeceğim ilaç terapi meşguliyet
Yani ailene de danis , eğer son çare psikiyatri ise gidin, doktorlar öyle söylüyorsa , ve kimseye sorma yani panik atagin nasıl gibisinden, herkesin vücudu farklı, ve şey yap , yani yavaş yavaş zamanla geçen bisey. Hobi bul kendine umarım çok iyi olursun dualarım seninle, dikkatle kall
Allah razı olsun dikkate alacağım duaya gerçekten coo ihtiyacım var tekrar Allah razı olsun kendinize dikkat edin sizde
Allah senden de razı olsun, seni görsün inşallah dualarını eksik bırakmasın amin
Soylemeyi unuttum , yeme ve uykun hep düzenli olsu
Amin amin cümlemizi insallah