Son birkaç gündür kafamın arka tarafında baskı, yanma ve hafif bir stres hissi yaşıyorum. Dün gece özellikle bu baskı ve yanma yüzünden uyuyamadım. Aslında uykum vardı ama kafamdaki hislerden dolayı rahatlayıp uykuya dalamadım. Dün gece hiç uyuyamadım. Çünkü kafamdaki yani kafamın arkasında olan ağrı ve yanma biraz fazlaydı, şu anda öyle aslında yanma var ağrıdan çok neyse işte ben de düşündüm ki bugün biraz yoğurt yiyip yatmayı düşünüyorum, çünkü yoğurdun bende uyku ve rahatlama hissi oluşturduğunu düşünüyorum. Kendimi “mutlaka uyumalıyım” diye zorlamadan, sadece gözlerimi kapatıp vücudumu dinlendirmeye çalışacağım. Çarşamba günü kafamdaki baskı ve yanma için nörolojiye gideceğim. O zamana kadar uyuyamazsam da mümkün olduğunca idare etmeye çalışacağım. Sizce insan uyumadan kaç gün dayanabilir? Dün hiç uyuyamadım, bugün de uyuyamazsam ne yapmalıyım?
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla bir aydır anneyim uyku nedir unuttum bir şey olmadı yaşıyorum 🙃
Hiç mi uyumuyorsunuz yoksa bir kaç saat de olsa uyuyor musunuz
Genellikle hiç uykusuz geçiyor
Anladım zor olsa gerek ya dayanılmaz bir şey teşekkür ederim
uyumadan duramaz insan mumkun degil ayakta duramaz duser
En fazla 2-3 gün uyumadan durdum o da bir kez oldu
yine iyi dayanmissin vucut dayanamaz cunku
insan gunlerce uykusuz kalirsa butun ayarlari bozulur ozellikle sinir sistemi
Enerjimde bir şey olmuyor ki halsiz de olmuyorum çünkü gece boyu telefona bakmayip gözlerim kapalı yatıyorum ama uykuya dalamıyorum anlamsız bir sorun işte
uykuya dalamaman derin uyku uyuyamiyorsun demektir derin uyku uyumazsan vucut dinlenmis olmuyor illa gun icinde uyuma ihtiyaci hissedersin uykunu alamazsan vucut dayanamaz mumkun degil herkes icin gecerli bu doktora danismanda fayda var zira ilerde saglik sorunu yaratabilir bu durumun
doktorlar der ki yetiskin bir kisi gunde 8 saat derin uyku uyumalidir
Olmayınca olmuyor Çarşamba nörolojiye gidicem doktora uyku sorunumu da anlatırım
aynen gecmis olsun
3 gün çalıştığımı biliyorum 0 uykuyla
Cidden mi helal olsun valla ben bir gün uyuyamayinca deliriyorum
Ama bu sayede günde 20 saat calisabiliyorum ek ise falan gitmekte sorun yaşamıyorum bünye alisti
Sürekli mi oluyor sende bu uyuyamama sorunu
maalesef günde 3-4 saat uyku bana yetebiliyor diyebilirim ama hiç dinlenmeden veya uyumadan günlerde çalıştığimda 18 saat uyuduğumu hatirliyorum
Yani iyi mi bilmiyorum ama yine de uyuyorsun bende hiç uyuyamiyor değilim sorunlu sadece uykuya dalamıyorum o kadar nöroloji gidince bunu da anlaticam zaten çok teşekkür ederim bilgilendirme için
En kısa zamanda gitmeni tavsiye ederim rica ederim
Çarşambaya anca randevu alabildim ya sabredicem maalesef
Çarşambaya bulduğuna dua et bence. d
Kahsnwnsnnwd demi
Valla öyle neyse geçmiş olsun bir an önce rahat bir uyku cekmeni dilerim
Uyku ilacı al
Sağlık ocağı verir mi ki bende nörolojiye gidince söyleyim diye düşündüm doktora
Verir kanka
Aile hekimine git istersen direk
Yarın giderim o halde eğer bugün de uyuyamazsam
Bence ihmal etme kanka
Ayrıca kafanı bir şeye mi takıyorsun
Evet stresli dönemimdeyim ama daha stresli olduğumu bilirim yine de uyurdum sanırım kafamın arkasında olan ağrı yanma ve baskı hissinden uyuyamıyorum dün gece çok yoğundu çünkü
Teşekkürler ama boşuna kafanı yorma
Valla sıkmayım seni de ya psikologa gitmeyi de düşünüyorum zaten yine de vok sağol
Toplam kaç saatt
Cumartesi gecesi 12yi biraz gecerek uyudum ve pazar sabahı saat 9a gelirken uyandim dün ya 1-1 buçuk saat anca uyudum o da uyanıklıkla uyku arası bir şeydi
Met mi iciyosun sen
Yok daha neler bir şey kullanmıyorum ki
He iyi madem