14 sa

İnsan uyumadan kaç gün dayanabilir, dün gecedendir uykusuzum ama enerjimde bir kaybolma veya bir yorgunluğum yok ne yapmalıyım?

Son birkaç gündür kafamın arka tarafında baskı, yanma ve hafif bir stres hissi yaşıyorum. Dün gece özellikle bu baskı ve yanma yüzünden uyuyamadım. Aslında uykum vardı ama kafamdaki hislerden dolayı rahatlayıp uykuya dalamadım. Dün gece hiç uyuyamadım. Çünkü kafamdaki yani kafamın arkasında olan ağrı ve yanma biraz fazlaydı, şu anda öyle aslında yanma var ağrıdan çok neyse işte ben de düşündüm ki bugün biraz yoğurt yiyip yatmayı düşünüyorum, çünkü yoğurdun bende uyku ve rahatlama hissi oluşturduğunu düşünüyorum. Kendimi “mutlaka uyumalıyım” diye zorlamadan, sadece gözlerimi kapatıp vücudumu dinlendirmeye çalışacağım. Çarşamba günü kafamdaki baskı ve yanma için nörolojiye gideceğim. O zamana kadar uyuyamazsam da mümkün olduğunca idare etmeye çalışacağım. Sizce insan uyumadan kaç gün dayanabilir? Dün hiç uyuyamadım, bugün de uyuyamazsam ne yapmalıyım?

İnsan uyumadan kaç gün dayanabilir, dün gecedendir uykusuzum ama enerjimde bir kaybolma veya bir yorgunluğum yok ne yapmalıyım?