Gün 24 saat ve ben günde adam akıllı 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum neden oluyor böyle anlamıyorum ki her şey yolunda streste yapmiyorum 25 yaşındayım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum sinirden artık ağlıyorum uyuyamadığim için böyle olan var mı ne yaptınız nasıl atlattiniz YouTube milyon tane ses video izledim papatya çayı uyku jelibonu zehir zıkkım ne varsa kullandım doğal olarak geçmedi doktora mi gitmeliyim geçici bir süreç mi nefret ettim hayattan yaa Allah rızası için bir çözüm lütfen enerjim kalmadı göz altlarim madde kullananlara döndü yeter artık Allah'ım ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 günün genelde nasıl geçiyor kısa özet bir şekilde anlatır mısınız
8-17 okuldayım eve geldiğimde ufak bir yürüyüş yapıyorum 2-3 güne bir orta tempoda hareketli bir yaşamım var, çok dikkatli besleniyorum, olabildiğince hafif. ödevlerimi yapıyorum sonra izlemekten keyif aldığım komedi tarz film izliyorum böyle ve saat en geç 00.00 olduğunda yatağa girip uyurdum maksimum 15-20dakikada dalardım ne olduysa şu son 1 haftadır uyku düzenim değişti 3 gündür uyku yok 4. güne giricem duvar yumruklayasım var sinirden yemin ederim çok kötü bir şey ve cuma günü topluluk önünde bir icra gerçekleştiricem uykusuz şekilde ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
1 haftadır hayatında ne gibi değişiklikler oldu önce bunu bulalım çünkü daha önde böyle bir sıkıntı olmadığını söyledin
Geçen hafta regldim ve çok uyuyodum, vücudum inanılmaz uyku istiyordu günde 12 saat kadar uyuyodum, reglim bitti uyku gitti bu arada Adanalı mısın
Evet Adanalıyım
Önceden regli sonrası uyku düzeninde bir değişiklik oluyor muydu
Bende Adanalıyım
Adana'nın neresi
Çokta olmuyodu fark şimdi ilk defa böyle oluyorum
Ceyhan
Bende Kozan
Ne okuyorsun
Beslenme nasıl 1 günde neler yiyorsun
Genelde
Toprağım😉😂☺️
Onu söyleyemiyoruz maalesef boş ver yakın zamanda ekranda falan gorunucem velhasıl kelam bir Adanalı olarak duvar yumruklayasım var zehir zıkkım uykum gelmiyo
Doktora git bilenlere danış
Kendine zarar verme
İnşallah iyileştirsin
Okuyorum demiştim Rabbimiz zihin açıklığı versin
Allah'a emanet ol
Beslenmem ultra mega sağlıklı diyebilirim sabah haşlama yumurta ekmek tam buğday yarım yağlı peynir bol yeşillik ceviz badem ve tatlı ihtiyacımı karsilasin diye Mekke hurması 2 öğün şeklinde besleniyorum akşamda bol salata ve protein et olur tavuk olur balık olur farketmez ve bir dilim tam buğday ekmeği
Sağol toprağım öyle bir psikiyatrist gibi sordun ki önceden yaşamadım şimdi yaşıyorum falan deyince Hah şimdi bir bildiği vardır dedim hadi Allah'a emanet ol yazmışın la ayıp ettin Torpağamm 🤣
Ne oldu la ne bekliyordun
Verebileceğim en güzel tavsiye ile noktayayimda ayıp olmasın
Kendini hayatını 5 Vakit namaza göre ayarla insanı fıtratı bu şekilde
Vücut bir makinedir nasıl yani bir makine aldığında evine yanında kullanım kılavuzu gelir gerektiği zamanlarda ise bir kılavuz gelir insan sana öğretir
İşte o kullanım kılavuzu kur'an-ı Kerim
İşte o yanındaki öğretecek insan Peygamber efendimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem
İkra ilk Emir oku
Takip et merak ettiğini sor bilmiyorsam bile öğrenir öğretirim toprağım hemde öğrenmeme vesile olursun ☺️🤚
Psikoz nasıl yaşamadın
Ne demek bilmiyorum da
Bilinçaltı ve yoğun stres
Stres yapmıyorum inanki hayatımı toparladigim bir surecteyim fakat bilinçaltima bir şey diyemiyorum
Demek ki vücudun yeterince yorulmuyor veya biyolojik saat düzenin bozulmuş benim gibi
Çok sinir bozucuuuu
Uykuda karın ağrısı ile panik atak bir de kol uyuşması yıllardır ayrı bir bela oldu bana
Bende de 4 yıldır panik atak var ama atlattım üstesinden gelmeyi öğrendim İzzet güllünün sen hasta değilsin adlı kitabını al oku sonra bana dua ediceksin
Panik atağı ilaçlar ve azmim ile bayağı atlattım ama olsun yine denerim teşekkür ederim dua da ederim
İlaçlar boşa inan, vücudunu uyuşturuyor seni uyuturuyor emin ol ki anneme aynı tanı kondu ben çok çektim sürekli hastaneye gidiyodum benim atlattiğim süreçlerde anneme aynı tanı kondu yaşadığı zorluklar falan ansızın dayımı kaybettik onun üzerine onda çıktı doktor ona ilaç yazmıştı ama aynı zamanda hipertansiyon hastası olduğu için 2 mg, lik magnezyum takviye edici gıdası ile ilacını değiştirdim ilaçlarını ben hatırlatıyodum anneme ve annem şey demeye başladı ilaç gerçekten etkiliymis işe yaradı, halbuki vermiş olduğum şey vitamin. anlatmak istediğim gencecik bedenine ağrı kesiciyi bile mümkün olmadığı sürece alma emin ol o güç sende ben de kulum sen kulsun ben ilaçsız atlattiysam sende atlatırsın ki atlatmişsin Allah başa döndürmesin
Belki de citoles kullandığım en basit antidepresan ilaç ama kesinlikle beynimi uyuşturuyordu.
Geçmiş olsun ✨
Başınız sağ olsun, benim de dayım kovidden dolayı vefat etmişti ondan sonra ben ikinci kez panik atak ile tanıştım ve bu sefer zor toparlamıştım. Yok zaten çok iyi durumdayım hamdolsun, çarpıntı neredeyse hiç yok çok şükür. Amin inşallah 🤲🏼
Biz de Dertten Yatamıyoruz
Allah yardımcın olsun kardeşim, gönlün ferahlasın kısa zamanda derdin ne ise kurtul
psikiyatriye git
Ramak kaldı gitmeme yoksa bir yerde bayılıp kalıcam
Uyku duası kesin çözüm
Bi o kaldı hayrına bir de bana dua eder misin
Bı o kalmıştı yapmadığım inşallah işe yarar ben böyle sıkıntılı bir süreç yaşadığımda önce annemi ararım annemin duasını alırım ona rağmen yani ne bileyim inşallah işe yarar sağolasın
Yarar emin ol ben ederim sen de et Allahumme garatin nucumu diye başlıyor internetten bak oku üfle , anında vücudun ağırlaşır esnersin. 10dk içinde uyursun
Bu o kalmıştı yapmagim mı
Rabbimiz, “De ki: Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız. Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak.” (Furkân, 25/77) buyurur. Ayette, insanın ancak Allah'a dua ve ibadetle O'nun katında değer kazanabileceği belirtilmiştir.
İnanmayarak yaparsan zaten kabul olmaz ki inanırım sadece işte bir deneyeyim öyle değil inanarak
Allah kun fe yekun der
ol der ve oluverir
İnanarak yap duanı ❗❗❗❗