3 sa

Panik atak sonrası aylarca geçmeyen sersemlik ve kafa garipliği yaşayan, sonradan tamamen düzelen var mı?

31 Mayıs'ta bir panik atak/kötüleşme yaşadım. O sırada tansiyonum kısa süreli 20/10 çıktı ve sonra normale döndü. O olaydan birkaç gün sonra sürekli sersemlik, kafada yoğunluk/gariplik, dengesizlik ve zaman zaman saniyelik bayılacakmış gibi olma hissi başladı.
Daha önce de panik atak geçirmiştim ve o zaman benzer kafa şikâyetlerim yaklaşık 15-20 günde tamamen geçmişti. Bu sefer ise uzun sürdü.
Günlük hayatımı sürdürüyorum, dışarı çıkıyorum ve istediğim yerlere gidiyorum ama bu kafa hissi devam ediyor. Bazen bağırsak/tuvalet konusunda da yoğun kaygım oluyor.
Dahiliye tahlillerimde B12, tiroid, hemogram ve elektrolitler gibi değerler genel olarak normaldi. D vitamini düşüktü, onu tamamladım. Nöroloji değerlendirmesi ve beyin MR'ı sürecindeyim.
Benim gibi panik ataktan sonra sürekli sersemlik/kafada gariplik yaşayan oldu mu? Gerçekten düzelen varsa ne kadar sürdü ve size ne yardımcı oldu?
Lütfen “şu hastalığın var” şeklinde tanı koymak yerine, kendi deneyiminizi yazarsanız çok sevinirim.

Panik atak sonrası aylarca geçmeyen sersemlik ve kafa garipliği yaşayan, sonradan tamamen düzelen var mı?