Açık ve kapalı rinoplasti hakkında bir şey sormak istiyorum. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama açık rinoplastilerde sonuçlar genelde birbirine çok benziyor ve bana biraz yapay duruyor. Kapalı rinoplastilerde ise burunlar sanki yüze daha uyumlu, doğal ve dengeli görünüyor. Benim gözlemim mi böyle, yoksa gerçekten iki teknik arasında sonuç açısından böyle bir fark var mı?
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında temelde fark yok doğal görüntü açısından ama kapalı rinopilasti bazı avantajları var oluşacak ödem daga azdir , dış kısımda kesi olmadığı için scar doku olusmaz bir de açık ameliyatta kıkırdak doku biraz zarar göreceği için esneklik bir süre daha az olabileceği için bir süre ameliyat olduğu daha belirgin olabilir ama bunlar geçicidir. Eğer kıkırdağa müdahale edilmeyecek yani burun kaldırma gibi bir işlem değilse kemik üzerine bir işlem gerekiyorsa piezo işlemini daha çok öneririm daha konforludur
Evet. Cevabınız için teşekkür ediyorum
Rica ederim geçmiş olsun
Valla geçen 3 harfli bi markette genç bi çalışan vardı
150 bin lira vermiş burnu için
Bence tıbben doktor operasyona gerek görmedikçe burun ameliyatları bence çok yersiz
Tm eğer burun yüzü çirkin gösteriyorsa olabilir
Ama doğal burnu elletince daha eskisi gibi asla olmuyor
Evet tabii ki. Burnu nasıldı sizce yapay duruyor muydu
Üzeri bantlıydı ?
Ünlülerin gittiği bi doktora gitmiş
Asıl beni üzen başka bi pot kırdı?
Neden bu operasyon dedim ?
Geleceğime yatırım dedi ?
Yani burnunu seven zengin biri onu alacak hessabı yapıyoo ?
Çok yanlış ?
Ayrıca kırdığı pot bu değildi ?
Geleceğine yatırımı kendi adına yapsaydı keşke. Ne pot kırdı
Yazamam burdan kusuruma bakmayın şöyle diyim başka birini kurduğu cümleyle küçük düşürmeye çalıştı ?
Ama kurduğu cümleyle kendini küçük düşürdü ?
Yani kendini beğenmişlik yaptı
Yazık bu kızı alıcak çocuğa
Onda o beyin ne arar ki ?
150 bin liralık bi kursa gitse?
Ne bilim daha anlamlı bişey yapsa daha iyi olurdu ?
Diyoki zam gelecek ameliyat parasına
Bunu kâr olarak görüyor
Kendini beğenmiyor ilerideki partnerininde beğenmeyeceğini düşünüyor. Bunu kafasına baya bir takmış olmalı
Kendinde kusurlu gördüğü yeri düzelttirip
Daha yağlı bi kapıya gitmeye çalışan zavallının teki?
Kırdığı pot ile ondan o saniye soğudum
Dışının güzelliği vardı
Ama içi rezil bi görünüme sahipti
Tam aksine kendini beğenmişin teki
Ama halini göremiyor
Egolu
Kapalı daha doğal duruyor. Hatta sadece burun olarak değil, burun altı mimik olarak da
Evet bence de. Siz nereden biliyorsunuz
Gözlemlerimden. Eskiden bir kız arkadaşım olmuştu ameliyat. Sonrasında süreci bildiğim için dikkat eder oldum. Siz de dikkat edin açık burun ameliyatı olanlar gülümseyince böyle yapmacık bir ifade oluyor dudaklarının üstünde
Evet farkındayım. Bu ve bunun gibi bir çok sebep yüzünden kapalı ameliyat daha doğal ya
Bir de piezzo (yanlış yazıyor olabilirim) çok daha hızlı iyileşmesini, az morarmasını falan sağlıyormuş
Evet bunu duymuştum ama gözlemleme şansım olmadı. Sence estetik yaptırmak çok gerekli bir durum mu
Gerekiyorsa gerekli bence. Ufak kusurlar karakteristiktir, iyidir. Ben tüm estetik süreçlerini gözlemledim inan :) Antalya'da vip transfer yaptım havaalanından. Sağlık turizmi çok fazla orada. Mesela 6 ay, 1 yıl kontrollerine gelen hastalar oluyordu. Aa ne kadar doğal ya da ne kadar güzel dediğim bir elin parmağını geçmez. Sorun büyük değilse bence o riske girmeye değmez. Hele ki burun, tamamen ifadeyi değiştiren bir bölge
Bence de. Bunu düşünecek çok zamanım var zaten kendi bağımsızlık ve refahımı kazanmadan yaptırmam bu ameliyatı.
Mantıklı. Kredi çekip yaptıranlar var saçma sapan. Fazla rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum zaten sizinkinin. Bekleyin, hem ilerliyor teknikler
Evet. Saolun teşekkürler 🙏
Açık
Ne açık
Off özür dilerim her hangi bir fikrim yok